شما مطمعنید تا دو هفته ی دیگه؟ توی نت یه سرچ کردم و دیدم این خبر مربوط به یک ماهه پیشه و متاسفانه در حد یه خبر هم باقی مونده.گفتن میشه
بازم میگم هم در مورد pcm و هم فیبر یا onu گفتن میشه ظرف دو هفته آینده
همه هم خوندن که وزیر مصوبه اونو داده
و گفتن دو هفته تا اجرایی شدن زمان میبره
مطمئن نیستم،خودم میگم گفتن به هم.شما مطمعنید تا دو هفته ی دیگه؟ توی نت یه سرچ کردم و دیدم این خبر مربوط به یک ماهه پیشه و متاسفانه در حد یه خبر هم باقی مونده.
شرکتهای adsl میخوان یه باجی دادن به نام غیرحجمیبا توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.
افت نمیکنه . ولی پینگش هم تعریفی ندارهدوستان کسی روی سرویس های جدید شاتل پروفایل گیمینگ فعال کرده؟خواستم ببینم چقدر سرعت افت میکنه
ممنون از پاسختونافت نمیکنه . ولی پینگش هم تعریفی نداره
بستگی داره چه بازی ای میکنید.ممنون از پاسختون
پینگ من الان 180 حدودا.
قبلا با سرویس های قدیم پروفایل گیم رو فعال کردم پینگم رو هفته اول اوردن 90 بعدِ یکهفته پینگ اومده بود 150 اینا. خواستم ببینم اگر بازم تغییرش اینقدر کم باشه بیخیالش بشم.
سرویسای جدید مثل قبل نیست که تا جایی که خط میکشه باز باشه شما 16 گرفتید از اول رو 16 بسته شده بیشتر سیم کشی های ایرانم توان کشش این سرعتو نداره اون تست سر خطم بخاطر اینه که ببینید سیم کشی داخلی مشکل داره یا کلا خط کشش این سرعتو نداره فکر کنم بتونید ازشون بخواید تا حدی که خط کشش داره تنظیمش کننسلام
من از اسیاتک گرفتم 16 مگ ولی قطعی داره گفتن خطتون نویز داره و 16 مگ نمیکشه باید بررسی بشه از سر خط باید چک کنیم
بنظرتون راست میگن یا دارن میپیچونن؟ کسی تو شهر پرند adsl گرفته؟
کاری نداره ، برو تو مودمت چک کن ببین نویزت چنده !!! فکر نکنم دروغ بگن چون که خوده شخصم راحت می تونه چک کنه این قضیه رو ، و اره اکثرا هم 16 مگ جواب نمیده روی خطای ما !سلام
من از اسیاتک گرفتم 16 مگ ولی قطعی داره گفتن خطتون نویز داره و 16 مگ نمیکشه باید بررسی بشه از سر خط باید چک کنیم
بنظرتون راست میگن یا دارن میپیچونن؟ کسی تو شهر پرند adsl گرفته؟
چجوری چک کنم؟کاری نداره ، برو تو مودمت چک کن ببین نویزت چنده !!! فکر نکنم دروغ بگن چون که خوده شخصم راحت می تونه چک کنه این قضیه رو ، و اره اکثرا هم 16 مگ جواب نمیده روی خطای ما !
من خودم تا 16 باز کرد نویزم خیلی بد بود (1-2 شده بود !) بردم رو 8 درست شد.
والا اگر مثل هایوب و فن آوا باشه ، اگر هنوز از طرح قدیمی داری استفاده می کنی ، نمی تونی بسته جدید بگیری (هر نوعی) ! مثل هایوب یا فن آوا که من نتونستم ، وقتی تمام شد طرح جدید گرفتی یا کلا هر وقت طرح جدید گرفتی می تونی فعال کنیسلام.
یه سوال. این بسته های شبانه رو کجای سایت هاشون زدن ؟ تو شاتل بیدا نکردم.
بستگی داره مودمت چیه ، ولی کلا میری تو پنل مودم ، اونجا Status یا Statics چیزی زده باز می کنی (اکثر مودما اینه)چجوری چک کنم؟