عزیز لطفا منبع خبرتو اعلام کن ؟؟سرعت فن آوا بعد اتمام حجم
512 کیلو بیت و 1 مگابیت ====> 128 کیلوبیت
2 مگابیت ====> 256 کیلوبیت
3 مگابیت ====> 512 کیلوبیت
4 مگابیت ====> 1 مگابیت
8 مگابیت ====> 2 مگابیت
16 مگابیت ====> 3 مگابیت
پینگ سرویس جدید شاتل برای منپینگ سرویس جدید شاتل
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=51
همه ی سرویس هاش سرعت شبانش 800 کیلوبایت هست ؟؟؟؟؟؟پیشگامان و پارس انلاین هم شبانه دارن. دیشگامان سرعت شبانش ۸۰۰ مگابیت یعنی همون ۸۰۰ کیلوبایت هستش.
تقسیم به 8 که کلا برچیده شدهالان سرعت سرویس ها هم تغییر کرده و دیگه تقسیم بر 8 نمیشه؟
گفتم تماس با پشتیبانی فن آواعزیز لطفا منبع خبرتو اعلام کن ؟؟
نمیدونم اینجوری گفت. شاید من اشتباه کردم. خودتون یک بار دیگه چک کنینهمه ی سرویس هاش سرعت شبانش 800 کیلوبایت هست ؟؟؟؟؟؟
10هزار تومنقیمت بسته دانلود شبانه شاتل چقدره؟
طوری هست ادم روش حساب باز کنه یا سرعتو میاره پایین؟10هزار تومن
والا من تعرفه های قبل رو داشتم ماهانه حدود ۴۰۰-۵۰۰ گیگ دانلود میکردم ، زیاد دانلود کنین سرعت رو از ۱ تا ۳ میارن روی ۲۵۶ کیلوبیت.بعد از ۳تا۸ اوکیه. فک کنم تعرفه های جدید هم به همین منوال باشه. در مجموع بله میشه روش حساب باز کردطوری هست ادم روش حساب باز کنه یا سرعتو میاره پایین؟
دوست عزیز من شاتل دارم.سرویسم 8 مگ هست.در دان شبانه فیکس با سرعت 1 مگ دان میکنم.در کل خوبهطوری هست ادم روش حساب باز کنه یا سرعتو میاره پایین؟
من همین امروز جمع آوری سرویس زدم. اصلا عین خیالشون هم نیست. میگم شما از مخابرات هم کمتر حجم میدین، میگن مصوبه ای که به ما دادن همینقدرهالان هدف صبانت با این سرویسای اشغال چیه ؟ قصد رقابت نداره با isp های دیگه یا بترسه همون 4 نفری هنوز ازش سرویس میگیرن هم دیگه نگیرن ؟ ( که یکیشونم خودمم به اجبار )