خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام دوستان
میخواستم بپرسم فروش این سرویس های غیر حجمی شروع شده؟
من از مخابرات میخوام بگیرم ولی تو سایتش هیچ سرویس جدیدی نزده

Sent from my iPhone using Tapatalk
تقریبا همه جا شروع شده (بین شرکتای خصوصی های وب فکر کنم بیشتر از همه طول داد هرچند قیمتارو مشخص کرده بود ولی یه مدت طول کشید تا قابل خرید بشه)
مخابراتم هر شهر فرق میکنه بعضی جاها قابل خریده ولی ممکنه شهر شما شروع نشده باشه

• Like
Reactions: ali.az75
سلام دوستان
میخواستم بپرسم فروش این سرویس های غیر حجمی شروع شده؟
من از مخابرات میخوام بگیرم ولی تو سایتش هیچ سرویس جدیدی نزده

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه هنوز از قبل سرویس داری بخاطر همین نشون نمیده و اگه نظر منو میخوای هنوز نگیر مخصوصا از مخابرات واقعا طرحاش آشغال و به تمام معنا دزدیه بازم هر جور خودت صلاح می دونی

• Like
اگه هنوز از قبل سرویس داری بخاطر همین نشون نمیده و اگه نظر منو میخوای هنوز نگیر مخصوصا از مخابرات واقعا طرحاش آشغال و به تمام معنا دزدیه بازم هر جور خودت صلاح می دونی
مشکل اصلی من اینه که شرکتی جز مخابرات توی محدوده ما ارائه نمیده، وگرنه اصلا سمت مخابرات نمیرفتم، منم دنبال یه سرویس خوبم که پینگ مناسب داشته باشه و چاره ای تو انتخاب بین بد و بدتر ندارم

دوستان من طبق راهنمایی های شما عزیزان فعلا دست نگه داشتم که شرکت های دیگه هم ارائه کنند تعرفه هاشونو
الان فن آوا چون شبانه داره نظرمو جلب کرده ولی بازم منتظرم...

پینگ سرویس جدید شاتل

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=51

دوستان من طبق راهنمایی های شما عزیزان فعلا دست نگه داشتم که شرکت های دیگه هم ارائه کنند تعرفه هاشونو
الان فن آوا چون شبانه داره نظرمو جلب کرده ولی بازم منتظرم...

پیشگامان و پارس انلاین هم شبانه دارن. دیشگامان سرعت شبانش ۸۰۰ مگابیت یعنی همون ۸۰۰ کیلوبایت هستش.

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
مشکل اصلی من اینه که شرکتی جز مخابرات توی محدوده ما ارائه نمیده، وگرنه اصلا سمت مخابرات نمیرفتم، منم دنبال یه سرویس خوبم که پینگ مناسب داشته باشه و چاره ای تو انتخاب بین بد و بدتر ندارم
منم داداش عین خودتم فقط از مخابرات می تونم بگیرم اگه تا موقعی که سرویس قبلیم ، سرویس خوب اومد از طرف مخابرات می گیرم و گرنه یا دیگه نمی گیرم جمع می کنم از مخابرات یا سرعت ۱ مگ یا ۲ مگ اونم یک ماهه می گیریم واسه وب کردی و واسه دانلود یا از ایرانسل استفاده می کنم یا همراه اول این کاری که من در آینده می کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or