خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من همین امروز جمع آوری سرویس زدم. اصلا عین خیالشون هم نیست. میگم شما از مخابرات هم کمتر حجم میدین، میگن مصوبه ای که به ما دادن همینقدره:|
منم صبانت دارم 2 هفته مونده از اشتراکم . اگه تو این مدت یه حرکتی نزنن جمع آوری میکنم بره

الان هدف صبانت با این سرویسای اشغال چیه ؟ قصد رقابت نداره با isp های دیگه یا بترسه همون 4 نفری هنوز ازش سرویس میگیرن هم دیگه نگیرن ؟ ( که یکیشونم خودمم به اجبار )
اسیاتکم همینه داداش ریده اصن به اونجاشم نیست نه شبانه ای نه چیزی 150 گیگ داره میده
شرکتای دیگه هم شبانه میدن هم 300 گیگ حالا 2 تاشونم 1 ترا دارن میدن...
1 ماه گذشت ابن صبانتو اسیاتک هیچ کاری نکردن

• Like
Reactions: Powerful King
آقا من الآن نزدیک یه هفته میشه ۲مگ مخابرات گرفتم ولی هیچی از این قسمت حجم مصرفیش نمیفهمم. اولا که کلا گزارش قبل از ارتقا رو برام میزنه. بعدشم هر چند روز یه بار گزارش میده و نامنظم. مثلا یه بار میگه از ۲۷ تا ۳۰ آذر یه بار حجم مصرفی توی ۳ ساعت چیکار باید بکنم؟

• Like
Reactions: sajadpacc7
آقا من الآن نزدیک یه هفته میشه ۲مگ مخابرات گرفتم ولی هیچی از این قسمت حجم مصرفیش نمیفهمم. اولا که کلا گزارش قبل از ارتقا رو برام میزنه. بعدشم هر چند روز یه بار گزارش میده و نامنظم. مثلا یه بار میگه از ۲۷ تا ۳۰ آذر یه بار حجم مصرفی توی ۳ ساعت چیکار باید بکنم؟
شرکت ها تا نرم افزار اکانتینگ رو بروز کنند کمی زمان می بره یکیش مخابرات که کلا سیستمش مشکل داره
من همین امروز جمع آوری سرویس زدم. اصلا عین خیالشون هم نیست. میگم شما از مخابرات هم کمتر حجم میدین، میگن مصوبه ای که به ما دادن همینقدره:|
شرکت هایی که اینجوری سرویس میدن فکر می کنند مشترهاشون براشون می مونند و 100 البته اونایی که می مونن سود خوبی بهشون میدن و درسته به صورت نسبی سود خوبی داره ولی نسبت به شرکتهایی که با ارائه سرویس های خوب مشتریهای زیادی بدست آوردن شکست می خورهو اجباراً سرویسهای خودش رو عوض می کنه
در ضمن شرکت ها مطمئنا تا یک ماه دیگه بازم ترافیک رو بیشتر می کنند
شک نکنید
همشون بروز رسانی میدن تا از قافله عقب نمونن

• Like
من یدونه صبانت دارم 8 مگ هست
گزاشتم دانلود ببینم چقدر دانلود میکنه
الان 40 گیگ دانلود کرده ولی تو پنل چیزی کم نشده
2 تا هم مخابرات دارم منتظرم تموم بشن برم از فن آوا بگیرم

• Like
Reactions: sajadpacc7
من یدونه صبانت دارم 8 مگ هست
گزاشتم دانلود ببینم چقدر دانلود میکنه
الان 40 گیگ دانلود کرده ولی تو پنل چیزی کم نشده
2 تا هم مخابرات دارم منتظرم تموم بشن برم از فن آوا بگیرم
احتمال داره چند ساعتی طول بکشه تا پنل آپدیت بشه

@dark_knight
گفته شده ظرف دو هفته دیگه انحصار pcm برداشته میشه،میگم گفته شده.اینو یکی از دوستام تو یکی ازشرکتها گفت
پس به نظرم صبر کن و از مخابرات نگیر
Instagram post byاینترنت پرسرعت فن آوا • Dec 24, 2017 at 8:39am UTC

آخرین ویرایش:
@dark_knight
گفته شده ظرف دو هفته دیگه انحصار pcm برداشته میشه،میگم گفته شده.اینو یکی از دوستام تو یکی ازشرکتها گفت
پس به نظرم صبر کن و از مخابرات نگیر
Instagram post byاینترنت پرسرعت فن آوا • Dec 24, 2017 at 8:39am UTC
یعنی امکانش هست ما هم که فیبر نوری هستیم از شر این مخابرات راحت چیم اگه بشه خیلی خوب^:)^

• Like
این طوری فن آوا خیلی خوب شده من میخوام ۴ مگ بگیر وقتیم تموم شد با سرعت ۱مگ کار میکنم بنظرتون وایسم واسه تعرفه های جدید یا همینو بخرم ؟

یعنی امکانش هست ما هم که فیبر نوری هستیم از شر این مخابرات راحت چیم اگه بشه خیلی خوب^:)^
گفتن میشه
بازم میگم هم در مورد pcm و هم فیبر یا onu گفتن میشه ظرف دو هفته آینده
همه هم خوندن که وزیر مصوبه اونو داده
و گفتن دو هفته تا اجرایی شدن زمان میبره
این طوری فن آوا خیلی خوب شده من میخوام ۴ مگ بگیر وقتیم تموم شد با سرعت ۱مگ کار میکنم بنظرتون وایسم واسه تعرفه های جدید یا همینو بخرم ؟
فکر کنم طرحها به ثباتی که باید میرسید
به نظر خودم آبی از آسیاتک تا قبل از عید گرم نمیشه
و گفتنشون تا یلدا هم بازی دادن کاربرا بود
شاتل و پارس و های وب هم که چند بار تغییر دادن و دیگه یه هفته ای میشه که کسی تغییری نداده
پس به ثبات رسیده
ببین چی میخوای و اونایی که میخوای رو داره یا نه
اگه از شرکتی داری صبر کن یا همزمان همین اینو ثبت نام کن اونو تخلیه کن تا دچار pcm شدن نشی.
درسته که گفتن تا دو هفته مشکل pcm هم حل میشه ولی کشور ما حساب و کتاب نداره،و یدفعه از چاه نیوفتی تو دره

• Like
Reactions: vivaz360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or