Powerful King
کاربر سایت
ظاهرا فن آوا هم 1ترا اضافه کرده (یکی از کاربرا از پنل عکس گذاشته و گفته هنوز توی سایتشون نگفتن ولی تو پنل هست.)
کسی اینجا فن آوا داره تایید کنه؟
این سرعتای توی تصویر الان بین الملل رو 1/2 حساب میکنه یا 1/3 ؟
ظاهرا فن آوا هم 1ترا اضافه کرده (یکی از کاربرا از پنل عکس گذاشته و گفته هنوز توی سایتشون نگفتن ولی تو پنل هست.)
کسی اینجا فن آوا داره تایید کنه؟
اون مسخره بازی داخلی و بین الملل رو خود سرویس دهنده ها درآورده بودن وگرنه از سمت دولت فقط بهشون گفته بودن باید اینو مشخص کنن نه اینکه کلا بیان ترافیکارو اینجوری کنناقا این چه وضعیه دیگه خودشونو مسخره کردن ؟ البته میدونم خودشونو خیلی وقته مسخره کردن ولی انگار بازم مسخره کردن !
چرا ترافیک رو الکی زده 100 گیگ اما فقط 50 گیگه اگه سایت خارجی بری ؟ ایران چه سایت یا حتی سرور دانلود و بازی ای داره من بخوام 100 گیگمو تو ایران مصرف کنم ؟
بعدم اول گفته بودن قرار نیس بعد از مصرف کل ترافیک سرعت بشه 128 تقسیم بر 8 گفتن یه سقفی میدیم باید همون باشه ... پس چی شده الان تو صبانت اومده زده 128 تقسیم بر 8 میشه باز ؟! با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه مردم باید چیکار کنن
فن آوا 1/2 هست بعضیا 1/3 هستن های وب هم فکر کنم تنها شرکتیه که 1/4 هستاین سرعتای توی تصویر الان بین الملل رو 1/2 حساب میکنه یا 1/3 ؟
خطت pcm شده فیبر نمیشه شده باشه تو چند روزمن از آسیاتک انصراف دادم. ولی الان از هیچ شرکتی نمی تونم سرویس بگیرم. پارس آنلاین ثبت نام کردم پول هم واریز کردم ولی از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن مخابرات خط ام رو فیبر نوری کرده. راهی هست دوباره تغییر بدن به مسی؟ کیفیت فیبر نوری چطوره؟ از مخابرات سرویس بگیرم؟
چی هست pcm؟ چه انحصار مسخره ای داره مخابرات!!!خطت pcm شده فیبر نمیشه شده باشه تو چند روز
باید از مخابرات بگیری یا اگه اشنا داشته باشی تو مخابرات
میتونه از pcm درآره
PCM مخفف عبارت Pulse Code Modulation و به معنی مدولاسیون پالس می باشد و با این روش امکان انتقال چند خط تلفن روی یک سیم تلفن محقق می شود. با توجه به افزایش ظرفیت از این طریق طبیعتا امکان سرویس هایی نظیر ADSL که از پهنای باند آزاد سیم تلفن، یعنی 96 کیلو هرتز باقی مانده استفاده می شده است دیگر میسر نمی باشد.چی هست pcm؟ چه انحصار مسخره ای داره مخابرات!!!
تا الان ندارهببخشید مخابرات شبانه رایگان نداره برای این سرویس های غیرحجمی؟
بعد از اینکه پول واریز کردی بهت گفتن نمیتونن سرویس بهت بدم؟؟واقعا اینا دیگه کینمن از آسیاتک انصراف دادم. ولی الان از هیچ شرکتی نمی تونم سرویس بگیرم. پارس آنلاین ثبت نام کردم پول هم واریز کردم ولی از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن مخابرات خط ام رو فیبر نوری کرده. راهی هست دوباره تغییر بدن به مسی؟ کیفیت فیبر نوری چطوره؟ از مخابرات سرویس بگیرم؟
اپارت و ... نیم بها کم نمیشه... بلکه سایت های خارجی دو برابر کم میشه... چون حجم بین الملل نمی فروشن که بگیم نیم بها کم میشه... دارن داخلی می فروشن میگن یک دومش یا یک سوم یا یک چهارمش رو بین الملل هست... پس اینجور سایت ها نیم بها حجم کم نمی کنه... یک گیگ مصرف کنی یک گیگ کم میشه... حالا اون شرکتی که یک دوم حساب می کنه... یک گیگ بین الملل رو دو گیگ اسمی ازت کم می کنه... اونی که یک سوم بین الملل گزاشته... یک گیگ بین الملل استفاده کنی سه گیگ کم میشه... و...
خط تا نره برا نصب،معلوم نمیشه که pcm هست یا نه.بعد از اینکه پول واریز کردی بهت گفتن نمیتونن سرویس بهت بدم؟؟واقعا اینا دیگه کین
اره پول گرفتن بعد فرداش زنگ زدن که نمی تونن سرویس بدن. گفتن که برو مخابرات صحبت کن نشد شماره کارت بده پول پس بدیم!!بعد از اینکه پول واریز کردی بهت گفتن نمیتونن سرویس بهت بدم؟؟واقعا اینا دیگه کین
اشتباه می کنی... ۵۰ درصد به ۵۰ درصد نیست...اینجور نیست که ۱گیگ رو ۲گیگ حساب کن اصلش اینه که ۱۸۰گیگ نت داشتهباشی ۹۰گیگداخلی ۹۰گیگ خارجی حساب میشه یا به طور ساده تر شما ۱گیگ از سایتداخلی دان کنی ۵۰۰مگ حساب میشه ولی خارجب همون۱گیگ کم میشه
يه درخواستي هست بايد بري مخابرات محلتون كه فيبر نوري ب pcm ممكنه خطتت مسي بشهاره پول گرفتن بعد فرداش زنگ زدن که نمی تونن سرویس بدن. گفتن که برو مخابرات صحبت کن نشد شماره کارت بده پول پس بدیم!!