zilyzal
کاربر سایت
اون مسخره بازی داخلی و بین الملل رو خود سرویس دهنده ها درآورده بودن وگرنه از سمت دولت فقط بهشون گفته بودن باید اینو مشخص کنن نه اینکه کلا بیان ترافیکارو اینجوری کنناقا این چه وضعیه دیگه خودشونو مسخره کردن ؟ البته میدونم خودشونو خیلی وقته مسخره کردن ولی انگار بازم مسخره کردن !
چرا ترافیک رو الکی زده 100 گیگ اما فقط 50 گیگه اگه سایت خارجی بری ؟ ایران چه سایت یا حتی سرور دانلود و بازی ای داره من بخوام 100 گیگمو تو ایران مصرف کنم ؟
بعدم اول گفته بودن قرار نیس بعد از مصرف کل ترافیک سرعت بشه 128 تقسیم بر 8 گفتن یه سقفی میدیم باید همون باشه ... پس چی شده الان تو صبانت اومده زده 128 تقسیم بر 8 میشه باز ؟! با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه مردم باید چیکار کنن
کف ترافیکم هنوز مشخص نکردن فقط یوز نت مشخص کرده بود که تو تعرفه های بالا درصورت اتمام به 2مگ کاهش پیدا میکرد
یکم صبر کنید احتمالا بقیه هم مشخص میکنن فعلا که دارن سر ترافیک رقابت میکنن اگه همینطور پیش بره احتمالا اصلا لازم نیست نگران کف سرعت بود
فن آوا 1/2 هست بعضیا 1/3 هستن های وب هم فکر کنم تنها شرکتیه که 1/4 هستاین سرعتای توی تصویر الان بین الملل رو 1/2 حساب میکنه یا 1/3 ؟