خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
به صورت مداوم باید استفاده کنید و مثلا بسته سه ساعتی اگه ساعت ۲ فعال بشه باید تا ۵ استفاده کنید و بعدش قطع میشه
متوجه منظورت نشدم عزیز اینجور که شما می گید یعنی اگه هم 1 ساعت بگیرم هیچ فرقی با 3 ساعت نیست و در کل 2 تا 8 صبح می تونم دانلود کنم میشه یکم بیشتر توضیح بدید
شرمنده

متوجه منظورت نشدم عزیز اینجور که شما می گید یعنی اگه هم 1 ساعت بگیرم هیچ فرقی با 3 ساعت نیست و در کل 2 تا 8 صبح می تونم دانلود کنم میشه یکم بیشتر توضیح بدید
شرمنده
یعنی از شروع زمان خرید محاسبه میشه...
یعنی ساعت دو بگیری یک ساعته... چه استفاده کنی چه نکنی ساعت سه تموم میشه
دو ساعته ساعت دو بگیری از ساعت دو تا چهار استفاده کردی که کردی نکردی تموم میشه
سه ساعته بگیری از ساعت دو تا پنج باید استفاده کنی... نکنی تموم میشه...
ـــ
اگه از ساعت سه بگیری از ساعت سه محاسبه میشه...
یعنی از هر ساعتی که بسته رو بگیری از همون زمان فرصت داری اون بسته ساعتی رو مصرف کنی...

اپارت و ... نیم بها کم نمیشه... بلکه سایت های خارجی دو برابر کم میشه... چون حجم بین الملل نمی فروشن که بگیم نیم بها کم میشه... دارن داخلی می فروشن میگن یک دومش یا یک سوم یا یک چهارمش رو بین الملل هست... پس اینجور سایت ها نیم بها حجم کم نمی کنه... یک گیگ مصرف کنی یک گیگ کم میشه... حالا اون شرکتی که یک دوم حساب می کنه... یک گیگ بین الملل رو دو گیگ اسمی ازت کم می کنه... اونی که یک سوم بین الملل گزاشته... یک گیگ بین الملل استفاده کنی سه گیگ کم میشه... و...
خب بله ولی حجم داخل پنل رو حداکثر استفاده داخلی میزنن مثلا من 40 گیگ خریدم، تو پنل زده 160 گیگ خارجی 4برابر کم میکنه البته از 160گیگ کم میکنه

ـــ
یعنی از هر ساعتی که بسته رو بگیری از همون زمان فرصت داری اون بسته ساعتی رو مصرف کنی...
ساعت فعالسازی مهم نیست.به فرض شما 9 شب گرفتی اولین اتصالت به اینترنت ساعت شروع حساب میشه.مثلا ساعت 4 برای بار اول نتت رو فعال کنی تا 7 فرصت داری بسته 3 ساعته رو استفاده کنی

ـــ
اینجوری که نمیشه مثلا اگه بخوای دانلود کنی باید ساعت 2 صبح بلند شیم فعال کنیم تا بتونیم استفاده کنیم این جوری که بی خواب می شیم(:|(:|

ساعت فعالسازی مهم نیست.به فرض شما 9 شب گرفتی اولین اتصالت به اینترنت ساعت شروع حساب میشه.مثلا ساعت 4 برای بار اول نتت رو فعال کنی تا 7 فرصت داری بسته 3 ساعته رو استفاده کنی
اگه به قول شما 9 شب بگیرم و همون موقع به اینترنت وصل بشم یعنی حساب میشه یکم گیج شدم:p8-}8-}

اگه به قول شما 9 شب بگیرم و همون موقع به اینترنت وصل بشم یعنی حساب میشه یکم گیج شدم:p8-}8-}
شما رو یه سیمکات اعتباری فعالش کن و سعی کن تهش پولی چیزی نمونه.بعد اینترنتتون تا 2 شب فعال نیست و نمیتونی استفاده کنی.حالا از 2 که رد شد هر تایمی که اولین بار به نت وصل شدی تایم شروع حساب میشه.البته ایرانسل یه بدی داره که باید بعد 2 گوشی یا مودم رو خاموش روشن کنی تا اینترنت فعال بشه.همراه اول هم بعد 1 تا 11 صبح دانلود شبانه داره که البته بعد 1 خودش فعال میشه و لازم به خاموش روشن کردن نیست

شما رو یه سیمکات اعتباری فعالش کن و سعی کن تهش پولی چیزی نمونه.بعد اینترنتتون تا 2 شب فعال نیست و نمیتونی استفاده کنی.حالا از 2 که رد شد هر تایمی که اولین بار به نت وصل شدی تایم شروع حساب میشه.البته ایرانسل یه بدی داره که باید بعد 2 گوشی یا مودم رو خاموش روشن کنی تا اینترنت فعال بشه.همراه اول هم بعد 1 تا 11 صبح دانلود شبانه داره که البته بعد 1 خودش فعال میشه و لازم به خاموش روشن کردن نیست
فهمیدم اینجور که شما میگید اگه الان سرویس رو فعال کنم نمیشه استفاده کرد تا ساعت 2 که سرساعت 2 بسته فعال میشه حالا اگه من بخوام سرساعت 2 اون 3ساعت شروع بشه 6 صبح تموم میشه یا مثلا ساعت 5 شروع بشه 8 تموم کلا هر زمانی بین ساعت های 2تا8 به اینترنت فصل بشم زمان نامحدود شروع میشه
درست فهمیدم

فهمیدم اینجور که شما میگید اگه الان سرویس رو فعال کنم نمیشه استفاده کرد تا ساعت 2 که سرساعت 2 بسته فعال میشه حالا اگه من بخوام سرساعت 2 اون 3ساعت شروع بشه 6 صبح تموم میشه یا مثلا ساعت 5 شروع بشه 8 تموم کلا هر زمانی بین ساعت های 2تا8 به اینترنت فصل بشم زمان نامحدود شروع میشه
درست فهمیدم
بله درسته.فقط دقت کن حتی کوچکترین اتصال به اینترنت یعنی شروع زمان بسته.همراه اول تو این مورد بهتره چون یه دونه 1 تا 8 داره و یه 1 تا 11
ستار 1000 مربع هم کدشه

بله درسته.فقط دقت کن حتی کوچکترین اتصال به اینترنت یعنی شروع زمان بسته.همراه اول تو این مورد بهتره چون یه دونه 1 تا 8 داره و یه 1 تا 11
ستار 1000 مربع هم کدشه
پس می تونم الان کدشو بزنم تا سرساعت که بخوام استفاده کنم خودش فعال بشه. خودمم دوست دارم از همراه اول استفاده کنم ولی خونمون یکجوری که همراه یکم به سختی آنتن میده و وقتی هم که دیتا روشن می کنم بره رو حالت lte سیگنال آنتن میره و همش میره رو حالت E یا H جالب که سر کوچه خونمون که میرم میره رو حالت lte و سرعت دانلود روی 700 تا 800 تو دانلود منیجر گوشی سر خیابون خونمون که رفتم سرعت بین 5 تا 6 مگابایت تو دانلود منیجر گوشی بود مغزم صوت کشید از بس که سرعت خوب ندیده ایم :o:oموندم اگه مودم بگیرم این مشکل برطرف میشه یا نه توی یک سایتی هم پیدا کردم تقویت 4G گذاشته با قیمت 218 تومان فعلا موندم چیکار کنم ازین ور سرویس های مزخرف مخابرات ازین ور هم که فیبر خط خونم ازین ور هم مشکل آنتن دهی همراه اول :((:((

آخرین ویرایش:
آپارات حداقل از هیچی بهتره بعدشم من آپاراتو با یوتیوب مقایسه کردم یا گفتم آپارات کامله؟
بیا بدبین نباش اینکه از سایت های منتخب میتونیم نیم بها دانلود کنیم ، واقعا این هیچچچچچ ربطی به فقط محدود شدن به اینترنت داخلی نمیشه و اصلا چنین کاری امکان پذیر نیست شما 1درصد فرض کن این اتفاق بیفته، آدم قرار نیست که هر چیزی اومد تو مغزش بیاد اینجا بگه که، بعدشم الان من استفادم از آپارات زیاده و از های وبم الان هرچی از آپارات میبینم تقسیم بر 4 میشه، خدایی هیچ جاش بد نیست ضرری هم به ما نمیزنه سود هم داره:D
راستی یادمم رفت بهت بگم این وزیر تا حالا که ظاهرا خوب بوده و گفته از فیلترینگ اصلا استفاده نمیکنیم، راستش من های وبم چند روزه یوتیوبم بدون فیلتر باز میشه دوستان های وب دار هم تو همین جا گفتن نمیدونم قضیه چیه:Dخواستی اسکرینم واست میفرسم:D
بابا چرا درک نمی‌کنی همون کسی که باعث شده انتخاب تو بین هیچی و آپارات باشه، فیلترینگ رو انجام میده؟
کسی که داره هر حرفی به ذهنش می‌رسه می‌زنه خودتی. 18 سالته درست ولی 18 سالگی سنی نیست که بشه خیلی چیزا رو با "خب نمی‌دونستم" رد کرد.
ایراد استفاده از آپارات اینه که اونا خودشون تو رو محدود کردن و از این محدودیتی که برات ایجاد کردن دارن دوبل پول درمیارن، هم پول قرارداد فیلترینگ رو می‌گیرن و هم به رتبۀ جهانی 150 سایتشون می‌نازن.
اگه این شرایط نبود سایتی مثل آپارات تو 1000 تا سایت پر استفادۀ جهان هم نبود اما الان جز صد و پنجاه تای اوله.
حالا چند روز یوتوب فیلتر نبوده خوشحالی نداره. اینی که میگن از فیلترینگ استفاده نمی‌کنیم بازی با کلماته، کجا رو مونده که فیلتر نکرده باشن؟ مرحلۀ بعدی فیلترینگ می‌تونه قطع کردن اینترنت به طور کامل باشه.

آقا من ۲ مگ غیرحجمی مخابرات گرفتم چندتا سوال داشتم
این حجم منصفانه که گذاشتن برای آپلود هم هست؟ یعنی اگه چیزی آپلود کنیم هم از حجم کم میشه ؟
چجوری میشه فهمید چقدر از حجم مصرف شده؟ تو پنل خود مخابرات رفتم ولی چیز خاصی ندیدم
با تشکر

بابا چرا درک نمی‌کنی همون کسی که باعث شده انتخاب تو بین هیچی و آپارات باشه، فیلترینگ رو انجام میده؟
کسی که داره هر حرفی به ذهنش می‌رسه می‌زنه خودتی. 18 سالته درست ولی 18 سالگی سنی نیست که بشه خیلی چیزا رو با "خب نمی‌دونستم" رد کرد.
ایراد استفاده از آپارات اینه که اونا خودشون تو رو محدود کردن و از این محدودیتی که برات ایجاد کردن دارن دوبل پول درمیارن، هم پول قرارداد فیلترینگ رو می‌گیرن و هم به رتبۀ جهانی 150 سایتشون می‌نازن.
اگه این شرایط نبود سایتی مثل آپارات تو 1000 تا سایت پر استفادۀ جهان هم نبود اما الان جز صد و پنجاه تای اوله.
حالا چند روز یوتوب فیلتر نبوده خوشحالی نداره. اینی که میگن از فیلترینگ استفاده نمی‌کنیم بازی با کلماته، کجا رو مونده که فیلتر نکرده باشن؟ مرحلۀ بعدی فیلترینگ می‌تونه قطع کردن اینترنت به طور کامل باشه.
حالا دیگه من ایناشو نمیدونم:Dمن چیزایی که شنیدم رو گفتم:D
در ضمن 18 سالم نیست گفتم 18سال کمتر بزنم شاید سایت قبولم نکنه:D

آخرین ویرایش:
آقا من ۲ مگ غیرحجمی مخابرات گرفتم چندتا سوال داشتم
این حجم منصفانه که گذاشتن برای آپلود هم هست؟ یعنی اگه چیزی آپلود کنیم هم از حجم کم میشه ؟
چجوری میشه فهمید چقدر از حجم مصرف شده؟ تو پنل خود مخابرات رفتم ولی چیز خاصی ندیدم
با تشکر
دوست من برو تو سایت ecare.tct بعد گزینه جزییات بزن و بعدم حجم باقی مانده ..بله آپلود هم کم میکنه از حجمتون

اقا این چه وضعیه دیگه خودشونو مسخره کردن ؟ البته میدونم خودشونو خیلی وقته مسخره کردن اما انگار بازم مسخره کردن!

چرا ترافیک رو الکی زده 100 گیگ اما فقط 50 گیگه اگه سایت خارجی بری ؟ ایران چه سایت یا حتی سرور دانلود و بازی ای داره من بخوام 100 گیگمو تو ایران مصرف کنم ؟

بعدم اول گفته بودن قرار نیس بعد از مصرف کل ترافیک سرعت بشه 128 تقسیم بر 8 گفتن یه سقفی میدیم باید همون باشه ... پس چی شده الان تو صبانت اومده زده 128 تقسیم بر 8 میشه باز ؟! با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه مردم باید چیکار کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or