rahyarpaul
کاربر سایت
سکته میزنی،اینقدر حرص نخورمن رمان نویس و از این داستان ها ! هیچ مشکلی نیست ! دوست نداری میتونی پست های من رو نخونی و به راحتی ازش رد بشی ! و در ضمن دستم تنده برای نوشتن و از پست های کوتاه خیلی خوشم نمیاد و این جا فرم هستش و جایی برای صحبت کردن و تبادل نظر و اطلاعات ! ..... توییتر نیست که ! و نسل های جدید هم که عادت کردن به پست کوتاه و ی شکلک مسخره هم میذارن تنگش و میرن پی کارش و داریم این جا صحبت میکنیم ! من دیگه دارم میرم تو 35 سال و دوران نوجوانی ما این اینترنت و این چیزا نبود و سیستم حاکم بر ایران هر چی میخواست به ما میخوروند و نسل های ما هم که خب باورشون میشد و من الان نمیخوام این طور باشه و تا جایی که بتونم دوست دارم به نسل های جوون تر از خودم کمک کنم و تجربیاتم رو در اختیارشون بذارم ! البته تا جایی که بتونم و سوادم قد بده !
شما به داستان 1 به 8 میتونی ادامه بدی و ما لذتش رو ببریم !!!
و در ضمن کسایی که از 4G و ساعات شبانه استفاده میکنن تعدادشون کم تر از کسایی هستش که مشترکین شرکت های ارائه دهنده اینترنت میشن و یه چیز بیسیک و پایه رو گفتم . و در ضمن اون 4G هم ساعات رایگانش رو گفتم که ارزش داره وگرنه تو حالت عادیش که تعرفه هاش اصلا به درد دانلود های سنگین نمیخوره !
شما راضی و من ناراضی ! شما راضی بودی و ما راضی نیستیم و توضیحاتم رو دادم .
شما یا مشخصه صحبت های وزیر ارتباطات رو در این چند وقت اخیر نخوندی یا واقعا داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی ! این یارو دستش باشه یه مامور میذاره جلوی در هر خونه ای و میخواد ببینه کی کدوم سایت میره و کدوم سایت نمیره !
مثل این که تو ایران هم تشر یف نداری !!!؟؟ فیلترینگ و محدودیت ها رو شما نمیبینی ! اینا رو ول کنی اینترنت ایران رو راحت همون طرح اینترنت ملی که تو سرشون هستش رو اجرا میکنن ! یوتیوب رو فیلتر کردن و اون آپارات آشغال رو به جاش گذاشتن ! مخابرات هم دست سپاه هستش و به شدت سرعت اطلاعات هر چی بیشتر بشه براشون بد تر هستش و شما بی خبری داداش ! این جا نمیشه باز تر صحبت کرد ! ........ و این جا همه چیز اتفاقا به هم ربط داره و شمایی مثل این که چشمات بستست و نمیبینی ! سال 2017 هستش و نزدیک 2018 و اقعا ما هنوز ببینید کجای کاریم !!!
حالا شما راضی هستی که واقعا خوش به حالت ! و حالش رو ببری .
ببین بحث مراقبت تو جاهایی هست که اینترنت توش لنگ میندازه و اصلا سمتش نمیاد برا مراقبت
و گر نه خیلی راحت میشه vpn ها رو از کار انداخت که تو زمانهایی انداختن
بحث اینترنت ملی برا اجرا شدن نیست که پیش به سوی کره شمالی و از اینا میگیم ،یه بودجه ای بود همه دور هم بودن گفتن چجوری بخوریم،گفتن اینترانت
الان هم رو هوا یه چیزی پروندن اینترانت بازم برا گرفتن بودجه
و گر نه در حوزه اینترانت ،دسترسی از ip غیر کشور مقصد مسدوده شما میتونی تو هر کشوری بری تو اپارات و 500 سایت دیگه پس اینترانتی در کار نیست
تمام این واژگان برا خوردن بودجه هست و گر نه مرگ ما و زند شما،اگه تا 50 سال دیگه دیدی اینترانتی اجرا شد من اسمم رو عوض میکنم میزارم همین rahyarpaul
حالا از دست تعرفه ها ناراحتی ،یکم صبر کن به نظرم کم کم تو جشنواره ها تعرفه های خوبی بیاد
تعرفه های یلدا داتک هم بد نبود
خودت هم کم شکلک نمیزاری،نوجوونیمون دایل آپ بود دیگه کم لطفی نکن .اینقدر صداهاش قشنگ بود حس میکردی کامپیوتر و تلفن دارن میجنگن