malek911
Loyal Member
اون رمان که شوخی بود و شوخی میکردم که از این به بعد چشم اونم نمیکنیمو در ضمن کسایی که از 4G و ساعات شبانه استفاده میکنن تعدادشون کم تر از کسایی هستش که مشترکین شرکت های ارائه دهنده اینترنت میشن و یه چیز بیسیک و پایه رو گفتم . و در ضمن اون 4G هم ساعات رایگانش رو گفتم که ارزش داره وگرنه تو حالت عادیش که تعرفه هاش اصلا به درد دانلود های سنگین نمیخوره !
شما راضی و من ناراضی ! شما راضی بودی و ما راضی نیستیم و توضیحاتم رو دادم .
شما یا مشخصه صحبت های وزیر ارتباطات رو در این چند وقت اخیر نخوندی یا واقعا داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی ! این یارو دستش باشه یه مامور میذاره جلوی در هر خونه ای و میخواد ببینه کی کدوم سایت میره و کدوم سایت نمیره !
حالا شما راضی هستی که واقعا خوش به حالت ! و حالش رو ببری .
این وسط شما حق انتخاب داری یا با 2000 تومن تو یه روز ساعت شبانه 150 گیگ دانلود کنی که میشه گیگی 13 تا تک تومنی،و یا اینکه همش غر بزنی که من میخام طول روز دانلود کنم و شبانه رو دوست ندارم.شما از امکانات موجود استفاده نمیکنی بعد میای میگی فلان کشور اینترنتش نامحدوده.آره نامحدوده ولی نه برا فیلم غیر قانونی یا بازی هکی و کرکی و نرم افزار هکی.
منم اولش از این وزیر خوشم نمیومد ولی تا حالا عملکردش مثبته.حق رو باید گفت حتی اگه طرف مقابل دشمنت باشه.