خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
و در ضمن کسایی که از 4G و ساعات شبانه استفاده میکنن تعدادشون کم تر از کسایی هستش که مشترکین شرکت های ارائه دهنده اینترنت میشن و یه چیز بیسیک و پایه رو گفتم . و در ضمن اون 4G هم ساعات رایگانش رو گفتم که ارزش داره وگرنه تو حالت عادیش که تعرفه هاش اصلا به درد دانلود های سنگین نمیخوره !

شما راضی و من ناراضی ! شما راضی بودی و ما راضی نیستیم و توضیحاتم رو دادم .

شما یا مشخصه صحبت های وزیر ارتباطات رو در این چند وقت اخیر نخوندی یا واقعا داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی ! این یارو دستش باشه یه مامور میذاره جلوی در هر خونه ای و میخواد ببینه کی کدوم سایت میره و کدوم سایت نمیره ! :|
:|
حالا شما راضی هستی که واقعا خوش به حالت ! و حالش رو ببری .
اون رمان که شوخی بود و شوخی میکردم که از این به بعد چشم اونم نمیکنیم
این وسط شما حق انتخاب داری یا با 2000 تومن تو یه روز ساعت شبانه 150 گیگ دانلود کنی که میشه گیگی 13 تا تک تومنی،و یا اینکه همش غر بزنی که من میخام طول روز دانلود کنم و شبانه رو دوست ندارم.شما از امکانات موجود استفاده نمیکنی بعد میای میگی فلان کشور اینترنتش نامحدوده.آره نامحدوده ولی نه برا فیلم غیر قانونی یا بازی هکی و کرکی و نرم افزار هکی.
منم اولش از این وزیر خوشم نمیومد ولی تا حالا عملکردش مثبته.حق رو باید گفت حتی اگه طرف مقابل دشمنت باشه.

• Like
Reactions: yasu and rahyarpaul
من رمان نویس و از این داستان ها ! هیچ مشکلی نیست ! دوست نداری میتونی پست های من رو نخونی و به راحتی ازش رد بشی ! و در ضمن دستم تنده برای نوشتن و از پست های کوتاه خیلی خوشم نمیاد و این جا فرم هستش و جایی برای صحبت کردن و تبادل نظر و اطلاعات ! ..... توییتر نیست که ! و نسل های جدید هم که عادت کردن به پست کوتاه و ی شکلک مسخره هم میذارن تنگش و میرن پی کارش و داریم این جا صحبت میکنیم ! من دیگه دارم میرم تو 35 سال و دوران نوجوانی ما این اینترنت و این چیزا نبود و سیستم حاکم بر ایران هر چی میخواست به ما میخوروند و نسل های ما هم که خب باورشون میشد و من الان نمیخوام این طور باشه و تا جایی که بتونم دوست دارم به نسل های جوون تر از خودم کمک کنم و تجربیاتم رو در اختیارشون بذارم ! البته تا جایی که بتونم و سوادم قد بده !

شما به داستان 1 به 8 میتونی ادامه بدی و ما لذتش رو ببریم !!! :|:)

و در ضمن کسایی که از 4G و ساعات شبانه استفاده میکنن تعدادشون کم تر از کسایی هستش که مشترکین شرکت های ارائه دهنده اینترنت میشن و یه چیز بیسیک و پایه رو گفتم . و در ضمن اون 4G هم ساعات رایگانش رو گفتم که ارزش داره وگرنه تو حالت عادیش که تعرفه هاش اصلا به درد دانلود های سنگین نمیخوره !

شما راضی و من ناراضی ! شما راضی بودی و ما راضی نیستیم و توضیحاتم رو دادم .

شما یا مشخصه صحبت های وزیر ارتباطات رو در این چند وقت اخیر نخوندی یا واقعا داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی ! این یارو دستش باشه یه مامور میذاره جلوی در هر خونه ای و میخواد ببینه کی کدوم سایت میره و کدوم سایت نمیره ! :|

مثل این که تو ایران هم تشر یف نداری !!!؟؟ فیلترینگ و محدودیت ها رو شما نمیبینی ! اینا رو ول کنی اینترنت ایران رو راحت همون طرح اینترنت ملی که تو سرشون هستش رو اجرا میکنن ! یوتیوب رو فیلتر کردن و اون آپارات آشغال رو به جاش گذاشتن ! مخابرات هم دست سپاه هستش و به شدت سرعت اطلاعات هر چی بیشتر بشه براشون بد تر هستش و شما بی خبری داداش ! این جا نمیشه باز تر صحبت کرد ! ........ و این جا همه چیز اتفاقا به هم ربط داره و شمایی مثل این که چشمات بستست و نمیبینی ! سال 2017 هستش و نزدیک 2018 و اقعا ما هنوز ببینید کجای کاریم !!! :|

حالا شما راضی هستی که واقعا خوش به حالت ! و حالش رو ببری .
سکته میزنی،اینقدر حرص نخور
ببین بحث مراقبت تو جاهایی هست که اینترنت توش لنگ میندازه و اصلا سمتش نمیاد برا مراقبت
و گر نه خیلی راحت میشه vpn ها رو از کار انداخت که تو زمانهایی انداختن
بحث اینترنت ملی برا اجرا شدن نیست که پیش به سوی کره شمالی و از اینا میگیم ،یه بودجه ای بود همه دور هم بودن گفتن چجوری بخوریم،گفتن اینترانت
الان هم رو هوا یه چیزی پروندن اینترانت بازم برا گرفتن بودجه
و گر نه در حوزه اینترانت ،دسترسی از ip غیر کشور مقصد مسدوده شما میتونی تو هر کشوری بری تو اپارات و 500 سایت دیگه پس اینترانتی در کار نیست
تمام این واژگان برا خوردن بودجه هست و گر نه مرگ ما و زند شما،اگه تا 50 سال دیگه دیدی اینترانتی اجرا شد من اسمم رو عوض میکنم میزارم همین rahyarpaul
حالا از دست تعرفه ها ناراحتی ،یکم صبر کن به نظرم کم کم تو جشنواره ها تعرفه های خوبی بیاد
تعرفه های یلدا داتک هم بد نبود
خودت هم کم شکلک نمیزاری،نوجوونیمون دایل آپ بود دیگه کم لطفی نکن .اینقدر صداهاش قشنگ بود حس میکردی کامپیوتر و تلفن دارن میجنگن

• Like
Reactions: hanhyejin and yasu
بعد میای میگی فلان کشور اینترنتش نامحدوده.آره نامحدوده ولی نه برا فیلم غیر قانونی یا بازی هکی و کرکی و نرم افزار هکی.
منم اولش از این وزیر خوشم نمیومد ولی تا حالا عملکردش مثبته.حق رو باید گفت حتی اگه طرف مقابل دشمنت باشه.

قبلن با یک دوست دیگه در این زمینه توی همین تاپیک بحث کردیم
این برای بار n ام، دانلود زیاد هیچ ارتباط مستقیمی با بحث پایرت و کرک نداره! شما می تونی مثلن بازی دیجیتالی کاملن قانونی بخری و غیره
بعدش لازم به گفتن هم نیست که نمیشه شرایط کشورهایی که به محصولات این چنینی با هزینه ی مناسب خودشون و خدمات پس از فروش دسترسی دارن و با اینجا مقایسه کرد!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Romell
سکته میزنی،اینقدر حرص نخور
ببین بحث مراقبت تو جاهایی هست که اینترنت توش لنگ میندازه و اصلا سمتش نمیاد برا مراقبت
و گر نه خیلی راحت میشه vpn ها رو از کار انداخت که تو زمانهایی انداختن
بحث اینترنت ملی برا اجرا شدن نیست که پیش به سوی کره شمالی و از اینا میگیم ،یه بودجه ای بود همه دور هم بودن گفتن چجوری بخوریم،گفتن اینترانت
الان هم رو هوا یه چیزی پروندن اینترانت بازم برا گرفتن بودجه
و گر نه در حوزه اینترانت ،دسترسی از ip غیر کشور مقصد مسدوده شما میتونی تو هر کشوری بری تو اپارات و 500 سایت دیگه پس اینترانتی در کار نیست
تمام این واژگان برا خوردن بودجه هست و گر نه مرگ ما و زند شما،اگه تا 50 سال دیگه دیدی اینترانتی اجرا شد من اسمم رو عوض میکنم میزارم همین rahyarpaul
حالا از دست تعرفه ها ناراحتی ،یکم صبر کن به نظرم کم کم تو جشنواره ها تعرفه های خوبی بیاد
تعرفه های یلدا داتک هم بد نبود
خودت هم کم شکلک نمیزاری،نوجوونیمون دایل آپ بود دیگه کم لطفی نکن .اینقدر صداهاش قشنگ بود حس میکردی کامپیوتر و تلفن دارن میجنگن
دیگه تو این مملت زندگی کنی و چیزای عجیب غریب ببینی و یکمی آدم وجدان داشته باشه ( فقط یکمی ! ) اصلا نمیشه حرص نخورد !

شما باور کن که اینا چند سال پیش دنبال اینترنت ملی اینا بودن ( حالا بخور بخوراشون که اصلا به کنار و کاملا درست میگی ) ولی نتونستن ! چون زیر ساختار های کشور و بانک و اداره هاو کلی ارگان های دیگشون وابسته به اینترنت جهانی بود و اگه این کار رو میکردن اقتصادشون که همین طوری نابود بود ولی از این هم نابود تر میشدن !

من روی صحبتم کلان تر از این صحبت هاست ! نمیدونم شما بودین و یا کس دیگه ای و گفته شده بود که از این وزیر باید تشکر کنیم !؟ اصلا برای چی باید تشکر کنیم !؟ اینا وظیفشونه که به مردم خدمت کنن و انقدر ظلم و ستم کردن اگه کسی ! بیاد کاری هم کنه دیگه انقدر اوضاع داغونه که باید بریم تشکر کنیم ؟ اینا تو پست های مهم کشور هستن که به مردم خدمت کنن و سطح رفاهی مردم رو بالا و بالا تر ببرن و هر کاری میکنن وظیفشونه و باید هم این کار رو بکنن ! که خب البته تو این مملکت از این خبرا نیست و .....

درباره اون شکلک منظورم پست هایی که فقط برای مسخره کردن و اینا بود و نه پستی که به درد بخوره و .... وگرنه گذاشتن شکلک به معنای حقیقی که برای رسوندن منظور خیلی به درد میخوره !

اینترنت ملی که دیگه هیچ وقت نمیتونن عملی کنن ولی خب خیلی کار ها برای محدود کردن استفاده از اینترنت انجام میدن و همین فیلتر ها خودش بزرگ ترین مشکل هستش و انقدر تو این سال ها فیلترینگ بوده و بوده و بوده دیگه یه چیز کاملا عادی شده برامون متاسفانه و وقتی چیزی تبدیل به عادت بشه تو یه جامعه اصلا کور سوی خوبی نداره

اگه همین طرح ! همین طرح جدید رو دارم میگم ! مثلا میومدن به صورت بیسیک و پایه ! میومدن سرعت رو از 1MB میذاشتن و قیمت هم طرفای 20 الی 30 هزار تومن همین خود من میومدم میگفتم دمش گرم و طرح واقعا خیلی بهتر شده تو این وضعیت نابسمان اینترنت ایران و میگفتیم سرعت استفاده اینترنت تو ایران بالاتر رفته و در سطح عوام جامعه بهتر و سریع تر شده ! یعنی پایین تر سرعت تازه از 1MB شروع میشد ! حالا دلایل و توجیحات بستر مهیا نیست و اوضاع کابل کشی ایناشون هم خرابه بازم مشکل از خودشونه و بی عرضگی و بی لیاقتی خودشون هستش !

شما سطح درامد مردم ایران رو نگاه کنید و به صورت پایه سطح درامد تو ایران در عوام جامعه ماهی 800000 تومن هستش و دیگه یه کارمند نگون بخت بره کلی زحمت و اضافه کار انجام بده بره تا ا میلیون تومن و ماهی پنجاه هزار تومن هم سخته به فرزندش بده برای این که از اینترنت استفاده کنه ! که البته اینترنت الان تو اکثر خانواده ها هست ولی اینترنت هم مثل دیگر بخش های هزینه ای در ایران خیلی بالا هستش و کیفیت اینترنت در سطح عوام جامعه ایران اصلا خوب نیست ! مقایسه با کشور های پیشرفته و حتی نیمه پیشرفته که اصلا به کنار !

کلا عقب مونده هستیم و این پیشرفت های ( به قول شما که بهتر شده ) طوطی وار به شدت خنده داره ! یعنی اگه اسم این تعرفه های جدید رو ( مملکتی که نفت و گاز و منابع معدنی به شدت زیاد داره ) گذاشت پیشرفت زیاد یعنی من هیچ صحبتی ندارم !

اصلا اینا باید میرفتن برای سرعت مانور میدادن و حجم رو نامحدود میکردن ! و رفع فیلترینگ که بخوره تو سرشون و دلیل سرعت زیاد نکردن در سطح عوام رو هم توضیح دادم که برای چیه ! .... تو سال 2017 به این سطح رسیدن تا میشه یه حالت پایه و اول راه !!

دیگه لپ کلام صحبت هام رو بخواد یکی بگیره دیگه گرفته و بخواد متوجه نشه دیگه من نمیدونم چی بگم ! البته این جا همه چیزمون با هم خوب جوره و در و تخته خوب با هم چفتن نمونه مثال میخوای ! صنعت ابر شاهکار قدرتمند فرا تصور خودرو سازی در ایران !! و خیلی از بخش های دیگه کشور .

کارمون به جایی رسیده که با اضافه شدن حجم همگی دارن میپرن هوا ! اونم تو اواخر 2017 ! :|

آخرین ویرایش:
اون رمان که شوخی بود و شوخی میکردم که از این به بعد چشم اونم نمیکنیم
این وسط شما حق انتخاب داری یا با 2000 تومن تو یه روز ساعت شبانه 150 گیگ دانلود کنی که میشه گیگی 13 تا تک تومنی،و یا اینکه همش غر بزنی که من میخام طول روز دانلود کنم و شبانه رو دوست ندارم.شما از امکانات موجود استفاده نمیکنی بعد میای میگی فلان کشور اینترنتش نامحدوده.آره نامحدوده ولی نه برا فیلم غیر قانونی یا بازی هکی و کرکی و نرم افزار هکی.
آخه کشوری که اینترنت نامحدود و سرعت خوبی برای مردمش ارائه میده و قانون کپی رایت رو هم رعایت میکنه و سطح درامد اون جامعه خوب هستش مگه مغز اون آدمی که داره تو اون کشور زندگی میکنه تاب داره یا دیوانست که بره دانلود غیر قانونی بکنه و بازی کرکی دانلود کنه و .... :o:| آخه چرا صحبتی میکنی که یکم فکر پشتتش نیست ! :-/

دوستم میگه تو آلمان فقط ببینن داری دانلود غیر قانونی و این چیزا میکنی و متوجه بشن قشنگ پوست آدمو میکنن چون اون جا همه چیز قانون داره برای خودش و همه چیز تعریف شدست و دولت بستر رو برای مردمش فراهم کرده که دانلود و خرید قانونی درست حسابی با قیمت های معقول انجام بدن و کلی تخفیف هم در طول سال میذارن و کلا بستر مهیاست برای مردم اون کشور .

الان دوستم تو آلمانه ( تو هامبورگ زندگی میکنه ) و از وقتی آلمان رفته اصلا بیخیال دانلود کرکی و دانلود فیلم غیر قانونی شده و برای دیدن فیلم عضو نتفلیکس شده و بازی ها رو هم به صورت خوب و قانونی از استور پلی استیشن با قیمت خوب دانلود میکنه و سطح درامد دوستم اونجا خوب هستش ( یه کارمند ساده هست فعلا ) و اصلا نیازی نمیبینه که بخواد بره سمت دانلود های غیر قانونی !

اون جا تازه فروشگاه های گیم استاپ هستش و هزار تا جای دیگه که راحت میشه بازی دسته 2 خرید و فروخت و دوستم این کار ها رو هم میکنه و اون جا همه چیز سر جای خودش هست و واقعا یه پست هایی میبینم که اصلا نمیدونم چی بگم :|

خدایا ما مردم ایران رو نجات بده و یه سری پست ها میبینم میخوام یک راست برم تو افق محو بشم و دیگه بر نگردم !!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
درباره اون شکلک منظورم پست هایی که فقط برای مسخره کردن و اینا بود و نه پستی که به درد بخوره و .... وگرنه گذاشتن شکلک به معنای حقیقی که برای رسوندن منظور خیلی به درد میخوره !

:|

دمت گرم این حرفت درباره ی شکلک ها خیلی درسته، حالا مشخصن منظورم اینجا نیست ولی توی شبکه های اجتماعی دیگه یه عده مثلن علامت پوکر فیس رو یادگرفتن بعد هر حرف درستی هم بزنی چندتا پوکر فیس میذارن برای تمسخر-فکر میکنن خیلی شیرین هستن ، برای خودم چندین بار توی این گروهها پیش اومده ، یعنی طرف به خودش زحمت نمیداد یه سرچ ساده انجام بده بگه شاید به احتمال یک درصد این بنده خدا راست بگه! سریع پوکر فیس میفرستادن، بعد من باید میرفتم دنبال لینک و منبع تا بهشون ثابت کنم درست میگم! رفتار بعضی ها واقعن نا امید کننده ست
درباره ی اینترنت هم یادمه در دوران کودکی تا مدت ها اوضاع چطور بود و اصلن پیش رفت نداشتیم، بعدش هم که کم کم این شرکت ها اومدن سرعت پیشرفت خیلی پایین بود-در اواخر دهه ی 80 و‌اوایل 90 بنده مجبور بودم به ازای هر گیگ 5 تومن بدم به پارس آنلاین، هیچ طرح تشویقی و غیره هم نداشت -حالا باز یکی میاد میگه از 1 تا 6 صبح رایگان بود اون موقع ، آخه به چه درد میخورد هم سرعت به شدت افت میکرد و هم نمیشه که سبک زندگی رو تغییر بدیم همیشه!
و البته تا یه حدی هم دیگه جای پیشرفت نیست چون یک درصد هم احتمال اینکه زیر ساخت ها درست بشن وجود نداره حتی در آینده ی دور ، بعدش لازم به گفتن نیست اوایل به شدت با اینترنت توی کشور مخالفت شد (حالا جاش نیست دقیق اشاره کنم می دونید حتمن) مثل بعضی چیزهای دیگه ، و اینارو هم از خودم در نمیارم خودشون میگن! افرادی که اون زمان ها مسئولیت داشتن
چرا دقیقا ؟ از نظر شما بده که من میتونم نیم بها توی آپارات فیلم ببینم؟

این آپارات رو از روز اول باهاش کار کردم، اصلن در سطح جایی مثل یوتوب نیست باز اوایل بهتر بود ! ولی الآن خیلی مسخره شده
فقط یه چیز میگم تا تهش برو:
بنده در یوتوب اون هم با چیز پی ان راحت تر و بدون مشکل فیلم می بینم تا توی آپارات ! کیفیت فنی خیلی خوبی هم نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
چرا دقیقا ؟ از نظر شما بده که من میتونم نیم بها توی آپارات فیلم ببینم؟
می‌دونی همون شرکتی که متولی فیلترینگه، همون شرکتیه که صاحب امتیاز وبسایت آپاراته؟
حالا برو با ترافیک نیم بهات حال کن.

• Like
Reactions: R@OUF and IMANOKA
همین فضای محدود تاپیک مشخصه میکنه چرا جهان سوم به حساب میایم و در جا میزنیم.تا یکی خلاف نظر ما رو میگه شروع میکنیم به توهین کردن.مسعولین محترم مملکت رو هم از مریخ وارد نکردیم که،استعداد بالقوه داخلی هستن همشون

اپارات کجا تویچ و یوتیوب کجا .. از همینجا برای شما ارزوی سلامتی رو دارم .. عقل سالم در بدن سالم .
درود
اینکه جایگاهای یوتوب خیلی بهتره شکی توش نیست ولی یکی دوست داره آپارت ببینه یعنی مشکل داره برادر من!! رتبه اپارت 2 ایران و 146 جهانه!! خودمم خیلی از تریلرها و بررسی گوشیهای روزو تو اپارت میبنم چون خیلیا از یوتوب میارن تو اپارت آپ میکنن! و ما هم میریم میبینیم و نیم بها هم حساب میشه!

درسته طرح های جدید فرسنگ ها با اینترنت کشور های دیگه فاصله داره ولی به مراتب از طرح های قبلی بهتره !
اصلا سرعت باشه 100 مگابیت ولی حجم 10 گیگ ماهانه ! خب اون سرعت چه فایده ای داره ؟! توییچ و یوتوب میشه باهاش نگاه کرد ؟!
من قبلا 25 تومن میدادم سرعتش تا اخر باز بود ولی 15 گیگ ! 12 گیگ اضافه هم میخریدم 30 تومن !
یعنی سرعت 16 مگ با 27 گیگ میشد 55 تومن ماهانه !
الان سرعت 8 مگ میشه خرید با 175 گیگ ماهانه !
بله الان سرعت نصف میشه ولی در عوض میتونم 720p یوتوب رو ببینیم تا اینکه با سرعت 16 مگ خودم کیفیت رو به 360p کاهش بدم تا نگران حجم نباشم :|
اون 16 مگ 1 ترابایتی هم میتونم بگم هزینه شرکت ها و کاربران پر مصرف روزانه رو حدود 60-50 درصد یا حتی بیشتر کاهش میده

ظاهرا فن آوا هم 1ترا اضافه کرده (یکی از کاربرا از پنل عکس گذاشته و گفته هنوز توی سایتشون نگفتن ولی تو پنل هست.)
کسی اینجا فن آوا داره تایید کنه؟

Attachments

• 20171220-151004.png
    20171220-151004.png
    382.8 KB · مشاهده: 53
  • Like
Reactions: rahyarpaul
ظاهرا فن آوا هم 1ترا اضافه کرده (یکی از کاربرا از پنل عکس گذاشته و گفته هنوز توی سایتشون نگفتن ولی تو پنل هست.)
کسی اینجا فن آوا داره تایید کنه؟
بله درسته
سرویس DP266-16384U-1M
سرعت ۱۶۳۸۴
حجم ۲۰۰۰ گیگابایت
اینترنت نامحدود یکماهه با سرعت ۱۶۳۸۴ + ترافیک شبانه
۸۰۰,۰۰۰ ریال

• Like
Reactions: rahyarpaul

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟