خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام
طرح 1 ترا ی پیشگامان فقط برای مشترکین جدید قابل خریده و قابل تمدید نیست
تو فروم همسایه گفتن ولی بقیه ی تعرفه ها فک نکنم مثل پیشگامان بشه
باید به 195 شکایت کرد
چون این دزدی تو روز روشن هست
طرف میره به این امید
فرداش تقش در میاد

اتفاقا در نزدیکی شما نماینده داریم
تبریز و ارومیه
ما با اپراتورهای تلفن همراه کار میکنیم
خب اپراتورهای همراه همین الانم تا 100 مگ رو میدن دیگه چه کاریه خب.مگه اینگه پینگ تایمتون بهتر باشه که اونم بعید به نظر میاد

حالا سوالی برای من ایجاد شد، الان مثلا شاتل داره با هزینه مشابه، 175 گیگ میده بعد یه جا دیگه داره 150 گیگ میده یعنی 1.16 برابر بیشتر ترافیک میده

الان سوالی که پیش میاد اینه که خدایی نکرده زبونم لال امکان نداره شاتلو شیطون گول بزنه و اینجا بیاد 1 گیگ ترافیک مصرفی منو 1.16 گیگ محاسبه کنه و در واقع همون تعرفه رو شیره بماله سر خریدار؟!!

البته تو ایران ازین دزدیا نمیشه اصن بی سابقه اس تو تاریخمون ولی خب اگر بشه واقعا میشه این اختلاف کوچیکو ثابت کرد بهشون؟؟ در شرایطی که گشت و گذار تو نتم از گیگ مصرف میکنه و حتی آپلودم میشه؟

(اینم اضافه کنم که با وجود تفکیک ترافیک بین الملل و داخلی، ریزمصرف خیلیم شیر تو شیر میشه و چه زمینه مناسبی فراهم میشه برای خوردن گیگ توسط اپراتورهای عزیز)
عزیزم صد بار من گفتم ترافیک داخلی و بین الملل تفکیک نشده! ببینید استفاده از سایت های داخلی، مصرف ترافیکش نیم بها حساب میشه! همین! این یه چیزیه که به نفعمونه چون توی 500تا سایت منتخب میتونیم نیم بها ببینیم هیچ چیز ب ضررمون نیست اینقدر شایعه پراکنی نکنید

عزیزم صد بار من گفتم ترافیک داخلی و بین الملل تفکیک نشده! ببینید استفاده از سایت های داخلی، مصرف ترافیکش نیم بها حساب میشه! همین! این یه چیزیه که به نفعمونه چون توی 500تا سایت منتخب میتونیم نیم بها ببینیم هیچ چیز ب ضررمون نیست اینقدر شایعه پراکنی نکنید
:)):)):)):)):)):)):)):))
خیلی خوبی شما میدونستی؟

برای بیت تو انگلیسی b کوچیک میزارن و بایت B بزرگ
اما ضریب اشتراک که بالا گفتن جمع شده دیگه و ملزم به دادن همین سرعت ذغالی هستن و تمام ساییتها زدن که متعهد به دادن سرعت مورد نظر در 90% زمانها هستند

پاسخ صحیح و منطقی نوشته شده توسط کاربر محترم Tidus & Shayne:
میگم اصلا تا به حال در زمان خرید سرویس ADSL به کلمه بعد از عدد حتی نگاه هم ننداخته بودم. باز ورداشتی توضیح دادی که هر کدومش چجوری نوشته میشن؟
کسی توضیح ازت خواست؟ :-?

ما رو عفو بفرمایید
اشتباه کردیم جوونی کردیم

شاید اشتباه متوجه شدید و احساس کردید که لحن پرخاشگرانه دارم.
منظورم این بود که خودم تفاوت مواردی که گفتید رو میدونستم و همونطور که خدمت شما گفتم، قضیه اینجوری بود که:

"اصلا تا به حال در زمان خرید سرویس ADSL به کلمه بعد از عدد حتی نگاه هم ننداخته بودم."

(مدیریت بخش هم لطف کنه و پست بنده رو پاک نکنه تا مکالمه ام با طرف مقابل تموم بشه و ایشون توجیه بشه که منظور من چی بوده. مرسی)

• Like
Reactions: rahyarpaul
کلا عادت داری به رمان نویسی :) عین فروم pes18
از یه طرف میگی اینا عمدا خواستن سرعت آپلود و دانلود رو کم کنن و از طرف دیگه میگی بهترین روش در حال حاضر 4G هست.یعنی دوگانگی.الان عقب ماندگی تجهیزات رو به چیزای بی ربت ربتش میدی.شما اگه امکانات مخابراتیتون جواب بده ۱ گیگابیت هم بهتون میدن.خداییش تعرفه های جدید هم خیلی بعتر شده نسبت به قبل.قبلا فقط حجم فروشی داشتن و سرعت رو واسه همه باز گذاش بودن که ۳ روز نشده بری حجم بخری.قبلا مخابرات طرح داشت ۸ مگابیت ۳ گیگ حجم!!!!!! ۲۵ تومن.یعنی فردای روز خرید سرویس باید حجم میخریدی.شما سر ماه این حجمهای اضافی رو نمیاری کنار هزینه اینترنتت مشکل همینه.انصافا بعد این طرح های جدید کیفیت اینترنت هم بهتر شده.من طرفدار کسی یا چیزی نیستم اما شرایط نت الان مملکت خیلی خیلی بهتره نسبت به قبل
من رمان نویس و از این داستان ها ! هیچ مشکلی نیست ! دوست نداری میتونی پست های من رو نخونی و به راحتی ازش رد بشی ! و در ضمن دستم تنده برای نوشتن و از پست های کوتاه خیلی خوشم نمیاد و این جا فرم هستش و جایی برای صحبت کردن و تبادل نظر و اطلاعات ! ..... توییتر نیست که ! و نسل های جدید هم که عادت کردن به پست کوتاه و ی شکلک مسخره هم میذارن تنگش و میرن پی کارش و داریم این جا صحبت میکنیم ! من دیگه دارم میرم تو 35 سال و دوران نوجوانی ما این اینترنت و این چیزا نبود و سیستم حاکم بر ایران هر چی میخواست به ما میخوروند و نسل های ما هم که خب باورشون میشد و من الان نمیخوام این طور باشه و تا جایی که بتونم دوست دارم به نسل های جوون تر از خودم کمک کنم و تجربیاتم رو در اختیارشون بذارم ! البته تا جایی که بتونم و سوادم قد بده !

شما به داستان 1 به 8 میتونی ادامه بدی و ما لذتش رو ببریم !!! :|:)

و در ضمن کسایی که از 4G و ساعات شبانه استفاده میکنن تعدادشون کم تر از کسایی هستش که مشترکین شرکت های ارائه دهنده اینترنت میشن و یه چیز بیسیک و پایه رو گفتم . و در ضمن اون 4G هم ساعات رایگانش رو گفتم که ارزش داره وگرنه تو حالت عادیش که تعرفه هاش اصلا به درد دانلود های سنگین نمیخوره !

شما راضی و من ناراضی ! شما راضی بودی و ما راضی نیستیم و توضیحاتم رو دادم .

شما یا مشخصه صحبت های وزیر ارتباطات رو در این چند وقت اخیر نخوندی یا واقعا داری خودت رو به کوچه علی چپ میزنی ! این یارو دستش باشه یه مامور میذاره جلوی در هر خونه ای و میخواد ببینه کی کدوم سایت میره و کدوم سایت نمیره ! :|

مثل این که تو ایران هم تشر یف نداری !!!؟؟ فیلترینگ و محدودیت ها رو شما نمیبینی ! اینا رو ول کنی اینترنت ایران رو راحت همون طرح اینترنت ملی که تو سرشون هستش رو اجرا میکنن ! یوتیوب رو فیلتر کردن و اون آپارات آشغال رو به جاش گذاشتن ! مخابرات هم دست سپاه هستش و به شدت سرعت اطلاعات هر چی بیشتر بشه براشون بد تر هستش و شما بی خبری داداش ! این جا نمیشه باز تر صحبت کرد ! ........ و این جا همه چیز اتفاقا به هم ربط داره و شمایی مثل این که چشمات بستست و نمیبینی ! سال 2017 هستش و نزدیک 2018 و اقعا ما هنوز ببینید کجای کاریم !!! :|

حالا شما راضی هستی که واقعا خوش به حالت ! و حالش رو ببری .

آخرین ویرایش:
وزیر ارتباطات: طرح اینترنت کودکان برای کاهش آفات فضای مجازی در دستور کار است

فردا هم حتما فقط با نشان دادن کارت وارد نت شوید :D
اصل موضوع که درسته ولی کی و کجا و توسط کی اجرا بشه مهمه.یادمه 7-8 سال پیش رفته بودم کافی نت طرف گفت کارت ملیتو بزار رو میز بعد بشین منم ندادم و بیخیال نت شدم :)
ولی در حال حاضر گیر بازار نسبت به قبل بهتر شده.واسه 256 کا ازمون مدارک شرکتی میخاستن.الان واسه 1 گیگابیت یه کپی کارت ملی دادیم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or