mortal10
کاربر سایت
چه ربطی داشت ؟ تو داری مثالی بی ربط میزنی منم دارم میگم مثالت از پایه اشتباه هستیه سرچ ساده درمورد conection ratio شما رو از لغت نامه دهخدا بی نیاز میکنه.
What is contention ratio? - broadbandchoices explains
تو pv برام بفرست,در حد مبتدی میدونمدوستان کسی با میکروتیک اشنایی داره من چند تا سوال کوچیک بپرسم ؟!![]()
تنها ضریب ۱ به ۸ که الان هست مربوط میشه به تبدیل مگابیت به مگابایت که در تمام جهان هم همینجوریه.سرعت هم ۹۵ درصد اوقات باید ثابت باشه پس دیگه باز ضریب دیگه ای( مثلا یک چهارم یا یک دهم یا...) نیست.
لطفا قبل از اینکه نظرات ارزشمندتون رو با بقیه به اشتراک بزارین کمی مطالعه کنین!
این وزیره انگار باز مصاحبه کرده تا سال 99 نسبت حجم بین الملل و ایران باید بشه یک پنجم![]()
از بحث اصلی خارج نشیم
تف تو این نت![]()
شما خودت انتخاب کردی که این سرعت رو بخری، مگه کسی مجبورت کرده که الان معترضی؟دوست عزیر با سواد من با همین بی سوادیم البته با اجازه شما تونستم با ماشین حساب یک تقسم بر 8 کنم ولی حرفم اینه حتی با این شرط هم اصلا داشتن همچین سرعتی معنی نداره و عملا دارن به مردم زور میگین و واقعا هم نیازی به کنایه زدن شما دوست دکتر و باسواد نیست![]()
اولا که اگه دقت کنی نوشتم (مثلا یک چهارم یا یک دهم یا...)نمیدونم منظورت من بودم یا نه ولی چون بالاخره امکانش هست که به من اشاره کرده ای، لازم میدونم بگم:
اولا من "یک چهارم" رو نگفتم.
دوما همین جا خدمتت عرض کنم که دلیل بیرون اومدن من از مخابرات در تاریخ 18 خرداد 1396 همین قضیه اشتراک یک به ده بود.
لابد اون زمان رو یادت نمیاد یا از مخابرات سرویس نداشته ای.
اینجا هم در مورد اشتراک یک به ده صحبت شده و اذعان شده که برخی از شرکت های اینترنتی اشتراک 1 به 10 می داده اند و هنوزم میدن.
ضریب اشتراک - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
الانش هم اگه مخابرات 1 به 10 رو به 1 به 8 تغییر داده فقط بخاطر کم نیاوردن توی رقابت با شرکت های خصوصی اینترنتیه.
تازه با توجه به کامنت gamer1999 ظاهرا هنوزم داره زرنگ بازی درمیاره.
سرعت ها به بیت هست...آقا یه سوال، الان این تعرفه جدید ها، چه ضریب اشتراکی هست ؟ یعنی مثلا زده سرعت 4 مگ، سرعت دانلود چقدره؟ بعد از تموم شدن سقف ماهیانه چقدر میشه >
ضریب اشتراک که برای همه 1 به 8 هست. سرعت 4مگابیت تقسیم بر 8 کنی میشه 500 کیلوبایت.بعد از تموم شدنم میره رو 128کیلوبیت یا 16 کیلوبایت دوران دایال اپ و انسان های اولیهآقا یه سوال، الان این تعرفه جدید ها، چه ضریب اشتراکی هست ؟ یعنی مثلا زده سرعت 4 مگ، سرعت دانلود چقدره؟ بعد از تموم شدن سقف ماهیانه چقدر میشه >