خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
تنها ضریب ۱ به ۸ که الان هست مربوط میشه به تبدیل مگابیت به مگابایت که در تمام جهان هم همینجوریه.سرعت هم ۹۵ درصد اوقات باید ثابت باشه پس دیگه باز ضریب دیگه ای( مثلا یک چهارم یا یک دهم یا...) نیست.
لطفا قبل از اینکه نظرات ارزشمندتون رو با بقیه به اشتراک بزارین کمی مطالعه کنین!

نمیدونم منظورت من بودم یا نه ولی چون بالاخره امکانش هست که به من اشاره کرده ای، لازم میدونم بگم:

اولا من "یک چهارم" رو نگفتم.

دوما همین جا خدمتت عرض کنم که دلیل بیرون اومدن من از مخابرات در تاریخ 18 خرداد 1396 همین قضیه اشتراک یک به ده بود.

لابد اون زمان رو یادت نمیاد یا از مخابرات سرویس نداشته ای.

اینجا هم در مورد اشتراک یک به ده صحبت شده و اذعان شده که برخی از شرکت های اینترنتی اشتراک 1 به 10 می داده اند و هنوزم میدن.

ضریب اشتراک - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

الانش هم اگه مخابرات 1 به 10 رو به 1 به 8 تغییر داده فقط بخاطر کم نیاوردن توی رقابت با شرکت های خصوصی اینترنتیه.

تازه با توجه به کامنت gamer1999 ظاهرا هنوزم داره زرنگ بازی درمیاره.

این وزیره انگار باز مصاحبه کرده تا سال 99 نسبت حجم بین الملل و ایران باید بشه یک پنجم:|

حقیقتا امیدوارم اون کارو نکنه. بخاطر استفاده از ترکرهای خصوصی تقریبا 95 درصد استفاده من از اینترنت بین الملل است. :-w

از بحث اصلی خارج نشیم
تف تو این نت :D

درسته.

واقعا تا وقتی که کشش خطوط رو بالا نبرن و خیال کاربران رو از بابت حجم و سرعت راحت نکنن، باید در نت ... :)

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوست عزیر با سواد من با همین بی سوادیم البته با اجازه شما تونستم با ماشین حساب یک تقسم بر 8 کنم ولی حرفم اینه حتی با این شرط هم اصلا داشتن همچین سرعتی معنی نداره و عملا دارن به مردم زور میگین و واقعا هم نیازی به کنایه زدن شما دوست دکتر و باسواد نیست :)
شما خودت انتخاب کردی که این سرعت رو بخری، مگه کسی مجبورت کرده که الان معترضی؟

اقا این یک به هشت چیه دارید میگید؟ من نمی فهمم:دی
طرف رفته هشت مگابیت گرفته خوب یک مگابایت داره دانلود می کنه... دیگه این ضریب اشتراک یک به هشت چه صیغه ای هست؟:دی

پیرو بحثی که شکل گرفته، هنوز تا اینترنت ایده آل خیلی فاصله داریم. سرعت باید بهتر بشه، حجم باید نامحدود بشه، پینگ باید بهتر بشه، این فیلــــترینگ مسخره ای که وجود داره باید برداشته بشه و خیلی چیزهای دیگه. ولی تا همین 5 روز پیش بابت 30 گیگ اینترنت با همین سرعت داشتیم 50 تومن میدادیم، الان برای 100 گیگ و 150 داریم اینقدر هزینه میدیم، حداقل واسه یه عده وضعیت بهتر شده و میشه امیدوار بود در ادامه از این هم بهتر بشه، برای همه.

نمیدونم منظورت من بودم یا نه ولی چون بالاخره امکانش هست که به من اشاره کرده ای، لازم میدونم بگم:

اولا من "یک چهارم" رو نگفتم.

دوما همین جا خدمتت عرض کنم که دلیل بیرون اومدن من از مخابرات در تاریخ 18 خرداد 1396 همین قضیه اشتراک یک به ده بود.

لابد اون زمان رو یادت نمیاد یا از مخابرات سرویس نداشته ای.

اینجا هم در مورد اشتراک یک به ده صحبت شده و اذعان شده که برخی از شرکت های اینترنتی اشتراک 1 به 10 می داده اند و هنوزم میدن.

ضریب اشتراک - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

الانش هم اگه مخابرات 1 به 10 رو به 1 به 8 تغییر داده فقط بخاطر کم نیاوردن توی رقابت با شرکت های خصوصی اینترنتیه.

تازه با توجه به کامنت gamer1999 ظاهرا هنوزم داره زرنگ بازی درمیاره.
اولا که اگه دقت کنی نوشتم (مثلا یک چهارم یا یک دهم یا...)
بنده بطور مثال عرض کردم نگفتم شما یک چهارم گفتی یا عدد دیگه ای رو...
دوما تاپیک در مورد طرح های جدید اینترنته اینکه ۶ ماه پیش ضریب اشتراک مخابرات چی بوده مهم نیست، الان طبق مصوبه جدید(266) دیگه ضریبی وجود نداره و تنها تبدیل کیلوبیت به کیلوبایت انجام میشه.

سرعت فلان مگابیت می خرید به اون بیتش و فرق بیت با بایت دقت کنید بعد غر بزنید. به نظر من این طرح جدید واقعا عالی بود. قبلا با 50 تومن 20 گیگ می گرفتم الان همون قیمت و سرعت 150 گیگ. در آینده سرعتش هم درست بشه شاید! ولی فعلا یه قدم مثبت گذاشته شده. حداقلش اینه وسط بازی استرس تموم شدن حجم نداریم دیگه!

شخصا برای منم این طرحای جدید خیلی بهتر شده نت الانم 1مگ نامحدود مخابراته که از 4سال پیش تا الان دارم ماهی 43 تومنم رو قبض میاد.(یه مدت قیمت این طرحا دوبرابر شد برای همین نگهش داشتم)
درسته نامحدود واقعیه ولی با سرعت 128 کیلوبایت نامحدودیش به لعنت خدا هم نمیارزه.الان با 50 تومن میتونم 8 برابر بیشتر سرعت داشته باشم.مصرفمم تو ماه بترکونه 100 گیگ بیشتر نمیشه.حالا با این سرعت و شبانه رایگان بعضی isp ها شاید وسوسه شدم بیشترم استفاده کردم!:D

آقا یه سوال، الان این تعرفه جدید ها، چه ضریب اشتراکی هست ؟ یعنی مثلا زده سرعت 4 مگ، سرعت دانلود چقدره؟ بعد از تموم شدن سقف ماهیانه چقدر میشه >

آقا یه سوال، الان این تعرفه جدید ها، چه ضریب اشتراکی هست ؟ یعنی مثلا زده سرعت 4 مگ، سرعت دانلود چقدره؟ بعد از تموم شدن سقف ماهیانه چقدر میشه >
سرعت ها به بیت هست...
هر هشت مگابیت... یک مگابایت هست...
16 مگابیت=2مگابایت
8مگابیت=1مگابایت
4مگابیت=512کیلوبایت
2مگابیت=256کیلوبایت
1مگابیت=128کیلوبایت
ــــــــــــــ
بعد از تموم شدن حجم حداکثر سرعت 512کیلوبیت میشه خودت دیگه حساب کن:دی

ضریب اشتراک که برای همه‌ 1 به 8 هست. سرعت 4مگابیت تقسیم بر 8 کنی میشه 500 کیلوبایت.بعد از تموم شدنم میره رو 128کیلوبیت یا 16 کیلوبایت دوران دایال اپ و انسان های اولیه:D

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or