دیگه تو این مملت زندگی کنی و چیزای عجیب غریب ببینی و یکمی آدم وجدان داشته باشه ( فقط یکمی ! ) اصلا نمیشه حرص نخورد !
شما باور کن که اینا چند سال پیش دنبال اینترنت ملی اینا بودن ( حالا بخور بخوراشون که اصلا به کنار و کاملا درست میگی ) ولی نتونستن ! چون زیر ساختار های کشور و بانک و اداره هاو کلی ارگان های دیگشون وابسته به اینترنت جهانی بود و اگه این کار رو میکردن اقتصادشون که همین طوری نابود بود ولی از این هم نابود تر میشدن !
من روی صحبتم کلان تر از این صحبت هاست ! نمیدونم شما بودین و یا کس دیگه ای و گفته شده بود که از این وزیر باید تشکر کنیم !؟ اصلا برای چی باید تشکر کنیم !؟ اینا وظیفشونه که به مردم خدمت کنن و انقدر ظلم و ستم کردن اگه کسی ! بیاد کاری هم کنه دیگه انقدر اوضاع داغونه که باید بریم تشکر کنیم ؟ اینا تو پست های مهم کشور هستن که به مردم خدمت کنن و سطح رفاهی مردم رو بالا و بالا تر ببرن و هر کاری میکنن وظیفشونه و باید هم این کار رو بکنن ! که خب البته تو این مملکت از این خبرا نیست و .....
درباره اون شکلک منظورم پست هایی که فقط برای مسخره کردن و اینا بود و نه پستی که به درد بخوره و .... وگرنه گذاشتن شکلک به معنای حقیقی که برای رسوندن منظور خیلی به درد میخوره !
اینترنت ملی که دیگه هیچ وقت نمیتونن عملی کنن ولی خب خیلی کار ها برای محدود کردن استفاده از اینترنت انجام میدن و همین فیلتر ها خودش بزرگ ترین مشکل هستش و انقدر تو این سال ها فیلترینگ بوده و بوده و بوده دیگه یه چیز کاملا عادی شده برامون متاسفانه و وقتی چیزی تبدیل به عادت بشه تو یه جامعه اصلا کور سوی خوبی نداره
اگه همین طرح ! همین طرح جدید رو دارم میگم ! مثلا میومدن به صورت بیسیک و پایه ! میومدن سرعت رو از 1MB میذاشتن و قیمت هم طرفای 20 الی 30 هزار تومن همین خود من میومدم میگفتم دمش گرم و طرح واقعا خیلی بهتر شده تو این وضعیت نابسمان اینترنت ایران و میگفتیم سرعت استفاده اینترنت تو ایران بالاتر رفته و در سطح عوام جامعه بهتر و سریع تر شده ! یعنی پایین تر سرعت تازه از 1MB شروع میشد ! حالا دلایل و توجیحات بستر مهیا نیست و اوضاع کابل کشی ایناشون هم خرابه بازم مشکل از خودشونه و بی عرضگی و بی لیاقتی خودشون هستش !
شما سطح درامد مردم ایران رو نگاه کنید و به صورت پایه سطح درامد تو ایران در عوام جامعه ماهی 800000 تومن هستش و دیگه یه کارمند نگون بخت بره کلی زحمت و اضافه کار انجام بده بره تا ا میلیون تومن و ماهی پنجاه هزار تومن هم سخته به فرزندش بده برای این که از اینترنت استفاده کنه ! که البته اینترنت الان تو اکثر خانواده ها هست ولی اینترنت هم مثل دیگر بخش های هزینه ای در ایران خیلی بالا هستش و کیفیت اینترنت در سطح عوام جامعه ایران اصلا خوب نیست ! مقایسه با کشور های پیشرفته و حتی نیمه پیشرفته که اصلا به کنار !
کلا عقب مونده هستیم و این پیشرفت های ( به قول شما که بهتر شده ) طوطی وار به شدت خنده داره ! یعنی اگه اسم این تعرفه های جدید رو ( مملکتی که نفت و گاز و منابع معدنی به شدت زیاد داره ) گذاشت پیشرفت زیاد یعنی من هیچ صحبتی ندارم !
اصلا اینا باید میرفتن برای سرعت مانور میدادن و حجم رو نامحدود میکردن ! و رفع فیلترینگ که بخوره تو سرشون و دلیل سرعت زیاد نکردن در سطح عوام رو هم توضیح دادم که برای چیه ! .... تو سال 2017 به این سطح رسیدن تا میشه یه حالت پایه و اول راه !!
دیگه لپ کلام صحبت هام رو بخواد یکی بگیره دیگه گرفته و بخواد متوجه نشه دیگه من نمیدونم چی بگم ! البته این جا همه چیزمون با هم خوب جوره و در و تخته خوب با هم چفتن نمونه مثال میخوای ! صنعت ابر شاهکار قدرتمند فرا تصور خودرو سازی در ایران !! و خیلی از بخش های دیگه کشور .
کارمون به جایی رسیده که با اضافه شدن حجم همگی دارن میپرن هوا ! اونم تو اواخر 2017 !