خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
به جز فن اوا و هایوب چه نتی از همه بهتر هست برا دانلود کردن و بازی انلاین؟( راستش شبانه برام مهمه چون زیاد دانلود میکنم ولی اگر نتی چیزی جایگزین شبانه داشت که همون سود رو میرسوند مشکلی نداره)
من آسیاتک رو پیشنهاد میکنم و سایت آسیا دی ال که دانلود ازش مجانیه.
من 2 ماه تابستون که نت همون قبلی بود 1 ترابایت از آسیا دی ال دانلود کردم بدون هیچ مشکل
این 3-4 روزی که نت جدید رو گرفتم هم بدون مشکل دارم دانلود میکنم و واقعا راضیم برای دانلود بازی.

من آسیاتک رو پیشنهاد میکنم و سایت آسیا دی ال که دانلود ازش مجانیه.
من 2 ماه تابستون که نت همون قبلی بود 1 ترابایت از آسیا دی ال دانلود کردم بدون هیچ مشکل
این 3-4 روزی که نت جدید رو گرفتم هم بدون مشکل دارم دانلود میکنم و واقعا راضیم برای دانلود بازی.
من اصن پیشنهاد نمیکنم دارن همه شرکتا دارن بیشتر از ۳۰۰ گیگ بینلمنل میدن + شبانه اسیاتک ۱۵۰ گیگ داره میده بدونه شبانه
اگه دانلود خیلی داری برو فناوا یا پیشگامان ۱ ترا بهت میدن + شبانه
اسیا دل و تمامی سرورای داخلی بجز اون ۵۰۰ تا سایت اشغال ۲ برابر حسال میشه (بینلمنل)
الان پینگ همه شرکتا هم با یه پروفایل گیم یا بالا بردن(میتونی بگی برات ست کنن عین دانلود) آپلود میاد روی ۱۰۰-۱۶۰

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sajadpacc7
مخابرات تا خیالش از بابت این انحصار PCM و ONU راحته احتمالاً نه شبانه رو مجدداً اضافه می‌کنه و نه ترافیک بیشتر میده.
الان بعد از صبانت داره بدترین سرویس رو میده. درسته ترافیکش یه مقدار از آسیاتک بیشتره اما آسیاتک یه چیزی مثل Asiadl داره. مخابرات واقعاً هیچ نکتۀ مثبتی نداره ولی خیلیا مجبورن ازش سرویس بگیرن.
خیلی از شرکتها هم دنبال سرویس دادن به خطوط PCM و ONU نمیرن چون عملاً به ازای هر کاربری که می‌گیرن باید باج سیبیل مخابرات رو هم بدن. انقدر همه چی مسخره‌س.

مخابرات تا خیالش از بابت این انحصار PCM و ONU راحته احتمالاً نه شبانه رو مجدداً اضافه می‌کنه و نه ترافیک بیشتر میده.
الان بعد از صبانت داره بدترین سرویس رو میده. درسته ترافیکش یه مقدار از آسیاتک بیشتره اما آسیاتک یه چیزی مثل Asiadl داره. مخابرات واقعاً هیچ نکتۀ مثبتی نداره ولی خیلیا مجبورن ازش سرویس بگیرن.
خیلی از شرکتها هم دنبال سرویس دادن به خطوط PCM و ONU نمیرن چون عملاً به ازای هر کاربری که می‌گیرن باید باج سیبیل مخابرات رو هم بدن. انقدر همه چی مسخره‌س.
دقیقا.مخابرات شبانه داشت از تابستون برداشتش کلا دیگه.حتی اپلود رایگان هم میداد.من یادمه مثلا 10 گیگ ترافیک میخریدم 2 گیگ هدیه میدادن.اما الان نه اپلودش رایگانه نه شبانه داره نه سایت خاضی واسه دانلود.هیچ چیزی واسه مشترکینش نداره.ترافیکشم فکرکنم کلا یه بار بالا پایین کرد اما شرکتای دیگه چندین بار عوض کردن الان هم مخابرات بدترین سرویس رو میده چون هیچ چیز خاصی نداره.فکرکنم یکی از مسئولینش گفته بود ترافیکارو عوض میکنن با این وضعیت به نظرم دستم نمیزنن چون میدونن هرچقدم بشه بازم بعضیا مجبورن ازشون سرویس بگیرن.

پیشک
من اصن پیشنهاد نمیکنم دارن همه شرکتا دارن بیشتر از ۳۰۰ گیگ بینلمنل میدن + شبانه اسیاتک ۱۵۰ گیگ داره میده بدونه شبانه
اگه دانلود خیلی داری برو فناوا یا پیشگامان ۱ ترا بهت میدن + شبانه
اسیا دل و تمامی سرورای داخلی بجز اون ۵۰۰ تا سایت اشغال ۲ برابر حسال میشه (بینلمنل)
الان پینگ همه شرکتا هم با یه پروفایل گیم یا بالا بردن(میتونی بگی برات ست کنن عین دانلود) آپلود میاد روی ۱۰۰-۱۶۰
گامان شبانه داره؟

دقیقا.مخابرات شبانه داشت از تابستون برداشتش کلا دیگه.حتی اپلود رایگان هم میداد.من یادمه مثلا 10 گیگ ترافیک میخریدم 2 گیگ هدیه میدادن.اما الان نه اپلودش رایگانه نه شبانه داره نه سایت خاضی واسه دانلود.هیچ چیزی واسه مشترکینش نداره.ترافیکشم فکرکنم کلا یه بار بالا پایین کرد اما شرکتای دیگه چندین بار عوض کردن الان هم مخابرات بدترین سرویس رو میده چون هیچ چیز خاصی نداره.فکرکنم یکی از مسئولینش گفته بود ترافیکارو عوض میکنن با این وضعیت به نظرم دستم نمیزنن چون میدونن هرچقدم بشه بازم بعضیا مجبورن ازشون سرویس بگیرن.
فقط تنها راه برخورد با مخابرات اینه که کسای که مثل من هنوز سرویس دارن از مخابرات همونو استفاده کنن تا زمانی که درست بشه و مدت سرویستون تموم بشه اگه سرویس خوب دادن که هیچی می گیریم اگه هم ندادن کلا تخلیه می کنیم از اینترنت گوشی واسه دانلود استفاده می کنیم تازه شبانه هم داره یا اگه یکی مثل من فقیر و بودجش کمه:D یک ، یکماه 512 یا یک مگ می گیریم فقط برای وب گردی و ببینیم چی جدید واسه دانلود اومده یا فیلم یا بازی و... بعد با اینترنت گوشی مثل همراه اول که2تا11 رایگان یا ایرانسل که شبانه سه ساعت می گیری واسه دانلود وگرنه فایده نداره و فکر دیگه ای به نظرم نمیرسه و اگه دوستان دیگه فکر بهتری دارن در مورد این اینترنت مزخرف مخابرات به ما هم بگن ممنون میشم^:)^^:)^

PCM مخفف عبارت Pulse Code...
وقتی شما از مخابرات بخوای بگیری خطتت رو از pcm در میارن
بعد وقتی خارج بشی دوباره میکنن pcm
یه نوع انحصارطلبی مخابراتی هست
یعنی درخواست تخلیه بدم خطم از فیبر خارج میشه و میتونم از شرکتای دیگه بگیرم؟

دوستان من الان تا سال بعد اینترنت تعرفه های قبل رو دارم از پارس آنلاین
میتونم برم این طرح فعلی رو لغو کنم این تعرفه های جدید رو بگیرم یا باید صبر کنم تا سرویس قبلیم تموم بشه؟

دوستان من الان تا سال بعد اینترنت تعرفه های قبل رو دارم از پارس آنلاین
میتونم برم این طرح فعلی رو لغو کنم این تعرفه های جدید رو بگیرم یا باید صبر کنم تا سرویس قبلیم تموم بشه؟
می تونید لغو کنید نیازی نیست تا سال بعد منتظر باشید

• Like
Reactions: RiokHa
یعنی درخواست تخلیه بدم خطم از فیبر خارج میشه و میتونم از شرکتای دیگه بگیرم؟
من دقیقا همین جوری بود خطم رفتم مخابرات بهم گفتن فقط به شرط اینکه از خودمون سرویس یکساله بخری خطت رو درست میکنیم، منم دیدم راهی ندارم سرویس یکساله رو خریدم چند روز بعد از مخابرات اومدن یه سری کارها روی سیم های تلفن انجام دادن و سرویسم وصل شد
سال بعد که تموم شد رفتم تخلیه کردم و از شاتل سرویس گرفتم:D الان 2 سال از اون ماجرا میگذره و من تو این مدت چند بار ISP عوض کردم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده!

چی هست pcm؟ چه انحصار مسخره ای داره مخابرات!!!
خط منم قبلا PCM بود. زنگ زدم به مخابرات خودشون اومدن درست کردن.باید درستش کنن چون شما پول یه خط رو دادی و حق داری ازش استفاده کامل رو بکنی.معمولا جا هایی
که شلوغ هست مثل مرکز شهر از PCM استفاده میکنن.

• Like
Reactions: dark_knight
امروز رفتم مخابرات ولی قبول نکردن از pcm خارج کنن. گفت فقط باید از خودمون سرویس بگیری:((
باز همون آسیاتک asiadl داشت می شد بازی رایگان دانلود کردم ولی مخابرات هیچی نداره:((

سلام دوستان
میخواستم بپرسم فروش این سرویس های غیر حجمی شروع شده؟
من از مخابرات میخوام بگیرم ولی تو سایتش هیچ سرویس جدیدی نزده

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or