خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
40l1_24242242242.jpg

دوستان این سمت راستی همون انصحار فیبره یا یه چیز دیگس؟
خیر، ربطی به انحصار فیبر نداره

1 تا 8 صبح ولی 1-3 صبح سرعت 10 کیلو :|
من چند شب اول که تازه اشتراک گرفتم از سر بی اطلاعی دانلود زیاد داشتم گفتن ۳-۴ روزه وصل میشه، حدود ۴ ماه بعد سرعت شبانم درست شد!
الانم با این ک رعایت میکنم بازم ۱ تا ۳ شب سرعتم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست ۳ به بعد درست میشه

من چند شب اول که تازه اشتراک گرفتم از سر بی اطلاعی دانلود زیاد داشتم گفتن ۳-۴ روزه وصل میشه، حدود ۴ ماه بعد سرعت شبانم درست شد!
الانم با این ک رعایت میکنم بازم ۱ تا ۳ شب سرعتم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست ۳ به بعد درست میشه
کلا همه این جوری هستند و 1-3 محدود میشوند مگر اینکه سرویستون تمدید کنید که تنها راه برداشته شدن محدودیت از طرف شاتل هست

اقا اینجا فقط مخابرات،شاتل و اسیاتک هست بنظرتون کدومو بگیرم؟:think: سرعت مد نظرم 8 مگ هست
کلا همه این جوری هستند و 1-3 محدود میشوند مگر اینکه سرویستون تمدید کنید که تنها راه برداشته شدن محدودیت از طرف شاتل هست
منظورت چیه که سرویسمون رو تمدید کنیم محدودیت برداشته میشه،میشه بیشتر توضیح بدی

اقا اینجا فقط مخابرات،شاتل و اسیاتک هست بنظرتون کدومو بگیرم؟:think: سرعت مد نظرم 8 مگ هست

udqm_photo_2017-12-23_22-22-57.jpg

شاتل هم حجم بیشتری میده، هم شبانه رایگان داره(با ماهی 10 تومن) ، هم پینگش بهتره، هم سرویس گیم داره

۱. شاتل برای شما بهتره به نظرم!
۲. یعنی مثلا شما زیاد دانلود کرده باشی و سرعتت رو آورده باشن پایین بعداز اینکه سرویستون رو عوض کنین(بطور مثال الان ۲۵۶ دارین برین سرویستون رو ارتقا بدین و ۵۱۲ کنین) شبانتون سرعتش به سرعت عادی برمیگرده و مشکل رفع میشه!

هر سرویس برای 1 ماه هست حالا وقتی شما 5 روزه دانلود زیاد کردی و شبانه محدود شدی باید تا اخر دوره که 25 روز دیگه مونده صبر کنی و بعد از تمدید ( یا تغییر که نیاز نیست حتما تغییر بدید ) این محدودیت برداشته میشه و دوباره میشه از ساعت 1-3 بدون محدودیت دانلود کرد
قبل از تغییر تعرفه ها یادم هست بعد از دانلود 40 گیگ این محدودیت اعمال میشد

• Like
Reactions: IMANOKA
هر سرویس برای 1 ماه هست حالا وقتی شما 5 روزه دانلود زیاد کردی و شبانه محدود شدی باید تا اخر دوره که 25 روز دیگه مونده صبر کنی و بعد از تمدید ( یا تغییر که نیاز نیست حتما تغییر بدید ) این محدودیت برداشته میشه و دوباره میشه از ساعت 1-3 بدون محدودیت دانلود کرد
قبل از تغییر تعرفه ها یادم هست بعد از دانلود 40 گیگ این محدودیت اعمال میشد
وقتی محدود میکنن از 3 به بعد درست میشه فقط 1-3 محدود میکنن؟
5 ساعت رایگان هم بد نیست؟
البته تو سرعتهای پایین ارزش نداره شبانه گرفتن به نظرم
تو سرعتهای بالا هم اگه بری سمت فن اوا که خیلی بهتره
بهترین روش اینه اگه گیمری شاتل لند بگیری و برا فیلمها هم یه سرویس 2 مگ بگیری
اگه هم گیمر نیستی بری فن آوا شبانش رایگانه بعد حجم مناسب هم میده.

80268848449412397404.jpg

مثل اینکه مخابرات به دلیل اعتراض زیاد میخواد طرح هاشو عوض کنه.من زنگ زدم 2020 گفتم امکان داره طرح هایی که میخواین ارائه بدین بره بالای 1 ترابایت جواب داد بله منتظر اعلام باشید حالا اینکه چقدر درست میگن دیگه بماند.

الان با توجه به کامنتا بهترین سرویس،سرویس فن آوا هست دیگه؟
من خودم فیبر نوریم...تو توضیحات سایت فن آوا نوشته:
با توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.
تو قسمت پوشش دهیش هم شماره خونمون رو وارد کردم و قابل سرویس دهی بود...
تو پست های بعضی دوستان دیدم نوشته بودند اگه بخوای تخلیه شی از مخابرات باید مثلا یه شیرینی چیزی بهشون بدی مثلا یه سرویس 6 ماهه یا یه ساله ازشون بگیری..درسته؟
برا منی که روزی یکی یدونه سریال باید دانلود کنم همین شبانه ها خیلی خوبه...
الان که مخابرات شبانه نداره،یکی دوقسمت سریال مورد علاقت بیاد،باید یه بسته شبانه همراه بخری!
که حداقل 1000 تومنه و باید چندتا فیلم و برنامه دیگه هم بچپونی،حجم الکی هدر نره که بخوای برا 500 مگ 1000 تومن بدی!

2 تا شرکت دیگه هم ترابایتی شدن که تو جدول زومیت نیستن
دیده بان و داتک !
داتک که سرعت 16 مگ رو کلا نامحدود نوشته ( البته تو قسمت تعرفه های 3 ماه زده 11 ترابایت حجم که برای هر ماه 1800 گیگ حجم بین الملل میشه )

این وسط سرویس PTP ه من گرون شد :D همه دارن حجم های 1tb میدن ماله من شبانه حذف شده گرون هم شده :D

جالبه که این سرویس ها رو فقط روی ADSL میدن اکثرا این شرکت ها PTP رو به عنوان سرویس اینترپرایز میشناسن

80268848449412397404.jpg

مثل اینکه مخابرات به دلیل اعتراض زیاد میخواد طرح هاشو عوض کنه.من زنگ زدم 2020 گفتم امکان داره طرح هایی که میخواین ارائه بدین بره بالای 1 ترابایت جواب داد بله منتظر اعلام باشید حالا اینکه چقدر درست میگن دیگه بماند.
انگار صحت داره. از پشتیبانی ۲۰۲۰ پرسیدم. امیدوارم هر کاری میکنن شبانه رو اضافه کنن.

• Like
Reactions: majidred2011
اسیاتک چرا اینجوری میکنه...
مثال میزنم : من دارم 80 تومن میدم برای 150 گیگ بدون شبانه وقتی میتونم همینقدر بدم 1 ترابایت بگیرم با شبانه ، چرا باید بمونم تو این شرکت.
حساب کتابم ضعیفه یکی حساب کنه الان 150 گیگو باید چقدر ما پول بدیم... در مقایسه با 1 ترا

12 هزارتومن میشه
08.gif
08.gif
08.gif
ینی ما داریم واسه اینترنتی که 12 هزارتونمنه 80 تومن میدم (ریاضیم خوب نیست ولی 90% همین میشه دیگه؟)

• Like
Reactions: DeadPooLX and Sony+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or