sajadpacc7
کاربر سایت
خیر، ربطی به انحصار فیبر نداره![]()
دوستان این سمت راستی همون انصحار فیبره یا یه چیز دیگس؟
خیر، ربطی به انحصار فیبر نداره![]()
دوستان این سمت راستی همون انصحار فیبره یا یه چیز دیگس؟
من چند شب اول که تازه اشتراک گرفتم از سر بی اطلاعی دانلود زیاد داشتم گفتن ۳-۴ روزه وصل میشه، حدود ۴ ماه بعد سرعت شبانم درست شد!1 تا 8 صبح ولی 1-3 صبح سرعت 10 کیلو![]()
کلا همه این جوری هستند و 1-3 محدود میشوند مگر اینکه سرویستون تمدید کنید که تنها راه برداشته شدن محدودیت از طرف شاتل هستمن چند شب اول که تازه اشتراک گرفتم از سر بی اطلاعی دانلود زیاد داشتم گفتن ۳-۴ روزه وصل میشه، حدود ۴ ماه بعد سرعت شبانم درست شد!
الانم با این ک رعایت میکنم بازم ۱ تا ۳ شب سرعتم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست ۳ به بعد درست میشه
منظورت چیه که سرویسمون رو تمدید کنیم محدودیت برداشته میشه،میشه بیشتر توضیح بدیکلا همه این جوری هستند و 1-3 محدود میشوند مگر اینکه سرویستون تمدید کنید که تنها راه برداشته شدن محدودیت از طرف شاتل هست
اقا اینجا فقط مخابرات،شاتل و اسیاتک هست بنظرتون کدومو بگیرم؟:think: سرعت مد نظرم 8 مگ هست
منظورت چیه که سرویسمون رو تمدید کنیم محدودیت برداشته میشه،میشه بیشتر توضیح بدی
۱. شاتل برای شما بهتره به نظرم!اقا اینجا فقط مخابرات،شاتل و اسیاتک هست بنظرتون کدومو بگیرم؟:think: سرعت مد نظرم 8 مگ هست
حاجی قبل از اینکه اسپم کنی حداقل یه تحقیقی کن، طرح 2-3 هفتس اجرا شده
هر سرویس برای 1 ماه هست حالا وقتی شما 5 روزه دانلود زیاد کردی و شبانه محدود شدی باید تا اخر دوره که 25 روز دیگه مونده صبر کنی و بعد از تمدید ( یا تغییر که نیاز نیست حتما تغییر بدید ) این محدودیت برداشته میشه و دوباره میشه از ساعت 1-3 بدون محدودیت دانلود کرداقا اینجا فقط مخابرات،شاتل و اسیاتک هست بنظرتون کدومو بگیرم؟:think: سرعت مد نظرم 8 مگ هست
وقتی محدود میکنن از 3 به بعد درست میشه فقط 1-3 محدود میکنن؟هر سرویس برای 1 ماه هست حالا وقتی شما 5 روزه دانلود زیاد کردی و شبانه محدود شدی باید تا اخر دوره که 25 روز دیگه مونده صبر کنی و بعد از تمدید ( یا تغییر که نیاز نیست حتما تغییر بدید ) این محدودیت برداشته میشه و دوباره میشه از ساعت 1-3 بدون محدودیت دانلود کرد
قبل از تغییر تعرفه ها یادم هست بعد از دانلود 40 گیگ این محدودیت اعمال میشد
تو قسمت پوشش دهیش هم شماره خونمون رو وارد کردم و قابل سرویس دهی بود...با توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.
انگار صحت داره. از پشتیبانی ۲۰۲۰ پرسیدم. امیدوارم هر کاری میکنن شبانه رو اضافه کنن.![]()
مثل اینکه مخابرات به دلیل اعتراض زیاد میخواد طرح هاشو عوض کنه.من زنگ زدم 2020 گفتم امکان داره طرح هایی که میخواین ارائه بدین بره بالای 1 ترابایت جواب داد بله منتظر اعلام باشید حالا اینکه چقدر درست میگن دیگه بماند.