GameMasterr
کاربر سایت
بله درست میشهوقتی محدود میکنن از 3 به بعد درست میشه فقط 1-3 محدود میکنن؟
5 ساعت رایگان هم بد نیست؟
البته تو سرعتهای پایین ارزش نداره شبانه گرفتن به نظرم
تو سرعتهای بالا هم اگه بری سمت فن اوا که خیلی بهتره
بهترین روش اینه اگه گیمری شاتل لند بگیری و برا فیلمها هم یه سرویس 2 مگ بگیری
اگه هم گیمر نیستی بری فن آوا شبانش رایگانه بعد حجم مناسب هم میده.
منم از های وب 2مگ گرفتم، 1 مگ بهم داده بودسلام
خب بنده هم امروز به سرویس جدید کوچ کردم اگرچه 33 روز از سرویس قبلی مونده بود اما چون دیگه فشفشه نداشتم خیلی گرون تر تموم میشد تا سرویس یک ماهه جدید
خط بنده هم مشکل داره و قبلن روی 8 بسته شده بود و این بار هم سرویس یک ماهه 8 مگ های وب رو گرفتم، بنده روز های قبل از تغییر سرویس از beta.speedtest سرعت و غیره رو چک کردم و زیر 7 بود! همون موقع به کارشناس زنگ زدم گفت این تست ها خیلی دقیق نیست، احتمال خطا داره ، طبق چیزی که ثبت شده های وب بدون مشکل و کامل 8 مگ رو داره می ده به شما! باید از طریق دانلود و استفاده از سایت های داخلی به سرعت حقیقی پی ببری
امروز هم بنده بلافاصله بعد از خرید سرویس جدید همون تست رو گرفتم و متأسفانه باز هم زیر 7 که در عکس زیر می بینید
حالا بنظر تون نرمال هست و توضیحات اون کارشناس درست یا اینکه بنده رو فرستادن دنبال نخود سیاه ؟! پی گیر باشم
!View attachment 82917
Sent from my iPhone using Tapatalk
تست تک کانکشن بگیرید اگه کمتر بود سرعت از قرارداد اظلاع بدید اگه سرپیچی کردن به ۱۹۵ بگید
منم از های وب 2مگ گرفتم، 1 مگ بهم داده بود
زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن!
اگه سرعت دانلودتون از 900کیلوبایت بر ثانیه کمتر هست، زنگ بزنید پشتیبانی اطلاع بدید
نه دیگه خب اعتراض نداره درست بهتون دادن!منظورتون گرفتن تست در حالتی هست که هیچ وسیله ی فعالی به وای فای یا از طریق لن وصل نباشه؟ اگه آره
همین طوری میگیرم و بالای 7 نمیاد
بعد اگه پافشاری کردن بر موضع قبلی تهدید کنم که شکایت می کنم؟
سرعت دانلود چند لحظه بالای 900 اومد (دانلود از سافت 98) اما پایدار نبود-ویرایش: الآن سرعت دانلود از سافت بالای 900 پایداره
با همین دلیل میشه اعتراض کرد دیگه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان شاتل خوبه ؟ الان که سرویس 16mb که 700 گیگ هست (350 گیگ کلی) چطوره ؟
این برا چه شرکتیه؟دوستان اگر فکر میکنید از شرکت مخابرات کلاهبردارتر نیست باید بگم هست
کافیه به عکس زیر یه نگاه بندازید تا معنی کلاهبرداری رو درک کنید.
http://uupload.ir/files/8nq6_screenshot_20171227-224041.png
اینا فکر کنم تو محله شما تنها فعالن سرچ زدم سربندری؟بکن از این حرومیابدر رایان جنوب . اینترنت وایرلس
بنده خوزستان هستم. متاسفانه به دلیل مشکل در خط تلفن مجبور به استفاده از اینترنت بی سیم (وایرلس) شدک که هزینه ی قطعات و نصبش بالای 400 باهام افتاد.خود شرکت 10 گیگ یکساله میده 300 هزار تومن . البته من از نامحدودش استفاده میکردم . الان هم خط تلفن رو درست کردم و می خوام از شاتل نت بگیرم . اون عکس بالا هم صرفا به این دلیل گذاشتم تا دوستان ببینن که چه راحت مردمو تیغ میزنن و مسی هم کارشون نداره.اینا فکر کنم تو محله شما تنها فعالن سرچ زدم سربندری؟بکن از این حرومیا
والا اینا یک طرحی مثل فن آوا بدن برا 8 مگ به بالا بنظرم شبانه هم نداشته باشه اهمیتی ندارهانگار صحت داره. از پشتیبانی ۲۰۲۰ پرسیدم. امیدوارم هر کاری میکنن شبانه رو اضافه کنن.