AMIR_DEVIL
کاربر سایت
دوستان اگه دستگاه رو آپدیت کنم LT+3 میپره ؟
در ضمن این مساله بن شدن فقط در مورد بازی GEARS OF WAR و TOMB RAIDER هستش ؟
Tomb raider يك 10 ساعت ديگه عرضه ميشه بعد با خيال راحت وصل شو لايو.هرچند كه من خودم همه اچيومنت هاي سينگل شو گرفتم و به لايو هم وصل شدم ولي هنوز بن نشدم.(آلبته تو لايو بازيش نكردم)آقا من تامب رایدر رو بازی کردم و چند تا اچیومنت گرفتم و به لایو وصل شدم بن میشم؟؟؟؟؟؟
فعلا فقط براي gears بيشتر افرادو بن كردن و براي tomb raider من كسيرو نديدم بن شده باشهدوستان اگه دستگاه رو آپدیت کنم LT+3 میپره ؟
در ضمن این مساله بن شدن فقط در مورد بازی GEARS OF WAR و TOMB RAIDER هستش ؟
من آخرین آپدیت یعنی 16203 رو نصب کردم
ولی زمانی که کنسول ریست شد ارور داد که یکبار باید حافظه رو خارج و دوباره به دستگاه متصل کنم
بعد از اینکار آپدیت نصب شد و هیچ مشکلی هم نبود
کسی می تونه بگه علت چی بود یا برای کسی هم این اتفاق افتاده بوده تا به حال
سلام دوستان من چند تا بازی جدید خریدم که وقتی گزاشتم تو دستگاه نوشت دستگاه باید آپدیت شه که با سرچ در اینترنت نوشته بود 3تا راه داره که من راه اول رو که همون آپدیت آنلاین توسط خود دستگاه بود رو انتخاب کردم و کابل adsl رو وصل کردم ولی بعد از آپدیت که تموم شد نه بازی قدیمی هارو میاره نه این جدیدا حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین
شرمنده نمیدونم ال تی 3 چیه
از سه سال پیش که گرفتم ت الان هکش نکردن آخه مشکلی نداشت بخشید هزینه هکش تقریبا چقدره زیاد طول میکشه یانه ممنون جواب سوالمو دادین
از سه سال پیش که گرفتم ت الان هکش نکردن آخه مشکلی نداشت بخشید هزینه هکش تقریبا چقدره زیاد طول میکشه یانه ممنون جواب سوالمو دادین