جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

آقا من تامب رایدر رو بازی کردم و چند تا اچیومنت گرفتم و به لایو وصل شدم بن میشم؟؟؟؟؟؟
Tomb raider يك 10 ساعت ديگه عرضه ميشه بعد با خيال راحت وصل شو لايو.هرچند كه من خودم همه اچيومنت هاي سينگل شو گرفتم و به لايو هم وصل شدم ولي هنوز بن نشدم.(آلبته تو لايو بازيش نكردم)

---------- نوشته در 05:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:12 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه دستگاه رو آپدیت کنم LT+3 میپره ؟

در ضمن این مساله بن شدن فقط در مورد بازی GEARS OF WAR و TOMB RAIDER هستش ؟
فعلا فقط براي gears بيشتر افرادو بن كردن و براي tomb raider من كسيرو نديدم بن شده باشه

من آخرین آپدیت یعنی 16203 رو نصب کردم
ولی زمانی که کنسول ریست شد ارور داد که یکبار باید حافظه رو خارج و دوباره به دستگاه متصل کنم
بعد از اینکار آپدیت نصب شد و هیچ مشکلی هم نبود
کسی می تونه بگه علت چی بود یا برای کسی هم این اتفاق افتاده بوده تا به حال

من آخرین آپدیت یعنی 16203 رو نصب کردم
ولی زمانی که کنسول ریست شد ارور داد که یکبار باید حافظه رو خارج و دوباره به دستگاه متصل کنم
بعد از اینکار آپدیت نصب شد و هیچ مشکلی هم نبود
کسی می تونه بگه علت چی بود یا برای کسی هم این اتفاق افتاده بوده تا به حال

سلام برادر : واضح هت که کنسول یک mini pc pack برای گیم و اینترتینمنت تفریح خدمون ساخنه شده .وقتی در زمان معلوم فای به سمت مکانش حرکت میکنه داغ شدن افت برق نوسان وغیره مسرشو به هم میزنه .اگه صف 10 نفره نفره 6 حل بدی میریزه به هم تو کنسول و کامپیوتر برای جلوگیری از اسیب سخت افزاری بدین صورت ریست عمل میکنه.دستگانم فضای خوبی برای داشتن هوا براش بزار .:d

با استفاده از نرم افزار Horizon و نرم افزار Profile Editor میتونین هم System Cach رو پاک کنید. هم سیو بازی مورد نظر و هم اچیومنتایی که گرفتین. اصلا انگار نه انگار که این بازیو گذاشتین تو کنسولتون.

برای پاک کردن سیستم کش نرم افزار نمی خواد.تو قسمت استرگ روی هرد دگمه وای رو مزنی نوشته سیستم کلیر....اگه قرار بود هرکی هر نرم افزاری که دلش خواست بیاد یچپونه تو کنسول که نمیشه 4 سال بعد از پاک کردن هارد فایلر هاش قابل ریکاوریه حالا شما خودتون فکر کنید.تازه مثلا یکی مثل من اونقدری که فرمودند اشنا با این مفهوم ها نیستم تکلیفم چیه . باید عموممی و کلی برام بگن .ببخشید من اطلاعاتم کافی نیست اخهb-)

سلام دوستان من چند تا بازی جدید خریدم که وقتی گزاشتم تو دستگاه نوشت دستگاه باید آپدیت شه که با سرچ در اینترنت نوشته بود 3تا راه داره که من راه اول رو که همون آپدیت آنلاین توسط خود دستگاه بود رو انتخاب کردم و کابل adsl رو وصل کردم ولی بعد از آپدیت که تموم شد نه بازی قدیمی هارو میاره نه این جدیدا حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

سلام دوستان من چند تا بازی جدید خریدم که وقتی گزاشتم تو دستگاه نوشت دستگاه باید آپدیت شه که با سرچ در اینترنت نوشته بود 3تا راه داره که من راه اول رو که همون آپدیت آنلاین توسط خود دستگاه بود رو انتخاب کردم و کابل adsl رو وصل کردم ولی بعد از آپدیت که تموم شد نه بازی قدیمی هارو میاره نه این جدیدا حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

salam
دستگاهت ال تی 3 داره؟؟

شرمنده نمیدونم ال تی 3 چیه

خواهش.عیبی نداره
آخرین باری که کنسولتو بردی بیرون هـکش کردن کی بود؟؟
الان ال تی 3 میکنن دستگاهو(هـک جدیده) که تمام بازیهارو اجرا میکنه
اگه خیلی وقت پیش کنسولتو هـک کردند باید ببری بیرون دوباره برات هـک کنن(ال تی 3)

از سه سال پیش که گرفتم ت الان هکش نکردن آخه مشکلی نداشت بخشید هزینه هکش تقریبا چقدره زیاد طول میکشه یانه ممنون جواب سوالمو دادین

پس حتما ببر برات آپدیت کنن(هـک)
هزینه هم بین 15 تا 30 تومن مثل گفته ی دوستمون
زمانش هم بستگی به حرفه ای بودن طرف داره از 10 دقیقه تا 30 دقیقه(تو این مورد ممکنه سرش شلوغ باشه)
در ضمن موقع هـک کردن هم خودت پیش کنسولت باش.طرف میگه برو 30 دقیقه دیگه بیا ولی نرو پیش کنسولت باش تا جلوی چشت هـک کنه.چون بعضیها آدم درست حسابی ای نیستن و یه انگولکهایی روی کنسولت میکنن.مثل جابجا کردن قاب کنسول-برداشتن پیچهای داخل کنسول(که اگه پیچشو بردارن باعث میشه درایوت لغ بزنه-حتما بهش بگو تمام پیچارو ببنده)-برداشتن وایرلس دستگاهت(البته اگه دستگاهت اسلیم(از این جدیدا)باشه )- و ..............
خلاصه حواست باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or