mahabad
کاربر سایت
دیروز بردم آپدیت کردم ، Lt3 هستش دیگه ؟
- - - - - -
یک و نیم سالی به خاطر درس از گیم دور بودم الان سوادم شده در حد یه بچه 4 ساله
100% باید LT 3 باشه :d
دیروز بردم آپدیت کردم ، Lt3 هستش دیگه ؟
- - - - - -
یک و نیم سالی به خاطر درس از گیم دور بودم الان سوادم شده در حد یه بچه 4 ساله
قضیه چیه که با آپدیت جدید یه سری بازی ها اجرا نمیشن
من با MW3 و B:AC سر این موضوع به مشکل خوردم
قضیه چیه که با آپدیت جدید یه سری بازی ها اجرا نمیشن
من با MW3 و B:AC سر این موضوع به مشکل خوردم
من كه منظورتو از معمولي نفهميدم ولي نيازي نيست پروفايل جديد بسازي با همون پروفايل خودت ميتوني هم سينگل و هم مولتي بازي كني براي كاهش خطر بن هم ميتوني بازي هاتو برنر بخريبا سلام ببخشید من پروفایلم به لایو وصله میخواستم ببینم اگه بازی معمولی بزارم تو دستگاه و بازی کنم {لایو نه ها همون سینگلش رو } یعنی پروفایلم به لایو وصل باشه ولی بازی های معمولی رو multi بازی نکنم مشکلی پیش میاد ؟
باید برای بازی های معمولی حتی سینگلشون یه پروفایل جداگونه داشته باشم که به لایو وصل نباشه تا بدونم راحت سینگلشون رو بازی کنم یا نیازی نیست و تو همون پروفایلم میشه ؟؟؟؟
ممنون از همگی
دستگاهی که بن شده باشه که به لایو وصل نمیشه.اگر پروفایل باشه که می توانی یک پروفایل جدید بسازی اما اگر کنسول باشه فکر می کنم باید CPU CODE HW را عوض کردسلام سال نو شما مبارک سال خوبی داشته باشید
یک سوال: من میتونم به XBOX live وصل بشم و آنلاین بازی کنم؟ ( در صورتی که دستگاه من LT 3 باشه و سی دی بازی هم برنر مکس باشه این هم بگم دستگاه من یک بار بن شده موقعی که LT2 بود)
سلام من دستگامو LT 3 کردم و کپی خور ،پی اس 2013 رو میتونم بازی بکنم مدل داشبوردم اینه 2.0.16197.0 هستش الان وقتی به اینترنت وصل میشم میگه اگه میخوای به لایو وصل شی باید دستگاتو آپدیت کنی میخواستم از اساتید عزیز سوال کنم اگه الان آپدیت رو بزنم دستگام از کپی خور بودن میفته و باید یه بار دیگه آپدیتش کنم یا خطری نداره و بزارم آپدیت شه؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
سلام .... من يه سوال دارم شايد تکراری باشه .... شرمنده نمی تونستم 179 صفحه رو بخونم ...... من يه کنسول حدود تابستان سال قبل خريدم و تا اومدم بفهمم برنر مکس چيه ..! چند تا بازی معمولی خريدم و بازی کردم از جمله Forza 4 که چند بار عوضش کردم تا فهميدم بايد برنر مکس بخرم تا کار کنه..... و بعد از اون بغير از بازی های کينکت بقيه بازی ها رو رو برنر مکس خريدم و بازی می کنم............ حالا برای اولين بار می خوام به اينترنت متصل بشم و ببينم لایو که ميگن چيه ..... آيا ممکنه کنسولم فلاگ شده باشه و با اتصال شدن به لایو بن بشم ؟ ............ چطور قبل از اتصال از این موضوع مطمئن بشم ؟ ........ و آیا اگر کنسول بن بشه دیگه قابل استفاده نیست یا فقط از لایو نمیشه استفاده کرد....... متشکرم