جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام دوستان من چند تا بازی جدید خریدم که وقتی گزاشتم تو دستگاه نوشت دستگاه باید آپدیت شه که با سرچ در اینترنت نوشته بود 3تا راه داره که من راه اول رو که همون آپدیت آنلاین توسط خود دستگاه بود رو انتخاب کردم و کابل adsl رو وصل کردم ولی بعد از آپدیت که تموم شد نه بازی قدیمی هارو میاره نه این جدیدا حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

salam
دستگاهت ال تی 3 داره؟؟

شرمنده نمیدونم ال تی 3 چیه

خواهش.عیبی نداره
آخرین باری که کنسولتو بردی بیرون هـکش کردن کی بود؟؟
الان ال تی 3 میکنن دستگاهو(هـک جدیده) که تمام بازیهارو اجرا میکنه
اگه خیلی وقت پیش کنسولتو هـک کردند باید ببری بیرون دوباره برات هـک کنن(ال تی 3)

از سه سال پیش که گرفتم ت الان هکش نکردن آخه مشکلی نداشت بخشید هزینه هکش تقریبا چقدره زیاد طول میکشه یانه ممنون جواب سوالمو دادین

پس حتما ببر برات آپدیت کنن(هـک)
هزینه هم بین 15 تا 30 تومن مثل گفته ی دوستمون
زمانش هم بستگی به حرفه ای بودن طرف داره از 10 دقیقه تا 30 دقیقه(تو این مورد ممکنه سرش شلوغ باشه)
در ضمن موقع هـک کردن هم خودت پیش کنسولت باش.طرف میگه برو 30 دقیقه دیگه بیا ولی نرو پیش کنسولت باش تا جلوی چشت هـک کنه.چون بعضیها آدم درست حسابی ای نیستن و یه انگولکهایی روی کنسولت میکنن.مثل جابجا کردن قاب کنسول-برداشتن پیچهای داخل کنسول(که اگه پیچشو بردارن باعث میشه درایوت لغ بزنه-حتما بهش بگو تمام پیچارو ببنده)-برداشتن وایرلس دستگاهت(البته اگه دستگاهت اسلیم(از این جدیدا)باشه )- و ..............
خلاصه حواست باشه

سلام دوست عزیز aha2012 یادت هست در مورد دوستم گفتید بیایم تو این صفحه .من به ترتیب میگم دستگاش 3 هست .لایو گلد داره اپدیت جددرو دانلود کر و 1 روز کامل کار کرد البته روز بعدش هم تا 8.45 اوکی بو بعدش مشکل پیش اومده براش گیم های ال تی 3 اجرا میکرده چون فیفا وا مورتال و لورد اف رینگ که من اسلیم دارم ال3 گرفته بودم بهش از همون نسخه براش گرفتم .موس وانتد هم میگه خودش گرفته بود.توی اکانتش از طرق سایت تا شنبه شب نمی رفت ولی امروز من رفتم دیدم درست شده .ولثی میگه دستگام یا روی منوی تیلیغ کنسول میمونه 5 مین بعد رست میشه یا میره تو هر گیمیو که میزاره یا play game میزنه یا میره تو بازی 2 قیقه بعد ارور میده ریست میشه باز .یهنی ال تی 3 کنسولش پریده خراب شده .؟ ممنون میشم بگید عجیب غریبه اینجوری میشه دستگاش هم الیت Xbox 360 - Elite 120GB هست .راستی دستگاش و وسایلش اکراینی هست همه بار کدش رو همش رو چک کردم براش برام فرستاد.قیلا هم دیده بودم.دستگاه خوبیه حال مونده چه کنیم؟:-o

سلام دوست عزیز aha2012 یادت هست در مورد دوستم گفتید بیایم تو این صفحه .من به ترتیب میگم دستگاش 3 هست .لایو گلد داره اپدیت جددرو دانلود کر و 1 روز کامل کار کرد البته روز بعدش هم تا 8.45 اوکی بو بعدش مشکل پیش اومده براش گیم های ال تی 3 اجرا میکرده چون فیفا وا مورتال و لورد اف رینگ که من اسلیم دارم ال3 گرفته بودم بهش از همون نسخه براش گرفتم .موس وانتد هم میگه خودش گرفته بود.توی اکانتش از طرق سایت تا شنبه شب نمی رفت ولی امروز من رفتم دیدم درست شده .ولثی میگه دستگام یا روی منوی تیلیغ کنسول میمونه 5 مین بعد رست میشه یا میره تو هر گیمیو که میزاره یا play game میزنه یا میره تو بازی 2 قیقه بعد ارور میده ریست میشه باز .یهنی ال تی 3 کنسولش پریده خراب شده .؟ ممنون میشم بگید عجیب غریبه اینجوری میشه دستگاش هم الیت Xbox 360 - Elite 120GB هست .راستی دستگاش و وسایلش اکراینی هست همه بار کدش رو همش رو چک کردم براش برام فرستاد.قیلا هم دیده بودم.دستگاه خوبیه حال مونده چه کنیم؟:-o

سلام میلاد جون
بله یادم هست
راستش قضیه عجیبه و مشکوک میزنه.من احساس میکنم طرفی که براش ال تی 3 زده خراب کاری کرده
اگه هم خراب کاری نکرده باشه احتمال میدم لنز دستگاهش خراب شده(که گفتی تو بازی فقط نمیره،آره؟-دشبوردو میتونه ببینه و تو دشبورد بچرخه؟)
تحقیق میکنم بهت میگم

سلام میلاد جون
بله یادم هست
راستش قضیه عجیبه و مشکوک میزنه.من احساس میکنم طرفی که براش ال تی 3 زده خراب کاری کرده
اگه هم خراب کاری نکرده باشه احتمال میدم لنز دستگاهش خراب شده(که گفتی تو بازی فقط نمیره،آره؟-دشبوردو میتونه ببینه و تو دشبورد بچرخه؟)
تحقیق میکنم بهت میگم

سلام ممنون دقیق درسته تا زمانیکه دیسک نذاشته تو داشبورد راحت میچرخه همه کار میکنه .دستت درد نکنه ممنون یک دنیا تشکر اقایی ارادت .من منتظر میمونم نوکزتم خیلی اقایی :x
=;

آخرین ویرایش:
سلام ممنون دقیق درسته تا زمانیکه دیسک نذاشته تو داشبورد راحت میچرخه همه کار میکنه .دستت درد نکنه ممنون یک دنیا تشکر اقایی ارادت .من منتظر میمونم نوکزتم خیلی اقایی :x
=;

بازیای XGD3 اگه معمولی رایت بشن از رو هارد به صورت عادی نمیان و باید با پخش اهنگ بیاریشون بالا.در مورد اون مشکل دیگه هم اطلاعی ندارم

سلام ، من الان امروز تازه رفتم lt+ 3 کردم و ورژن داشبورد ام هم 2.0.16202.0 هستش - کارت xbl gold هم خریدم

وقتی test xbox live connection رو میزنم هم network و هم internt تیک میخوره اما وقتی به xbl میرسه پیغام آپدیت میاد : ( A system update is avalable from XBOX LIVE , You won't be able to conn .... )

قبلا چند سال پیش همین رو زدم و carck ام پرید

الان باید جیکار کنم ؟

- - - - - -

100% میخوام لایو بازی کنم چون هم کارت خریدم و هم بازی برنر :((

سلام ، من الان امروز تازه رفتم lt+ 3 کردم و ورژن داشبورد ام هم 2.0.16202.0 هستش - کارت xbl gold هم خریدم

وقتی test xbox live connection رو میزنم هم network و هم internt تیک میخوره اما وقتی به xbl میرسه پیغام آپدیت میاد : ( A system update is avalable from XBOX LIVE , You won't be able to conn .... )

قبلا چند سال پیش همین رو زدم و carck ام پرید

الان باید جیکار کنم ؟

- - - - - -

100% میخوام لایو بازی کنم چون هم کارت خریدم و هم بازی برنر :((
چون ال تی 3 هستی آپدیت کن هیچی نمیشه

چون ال تی 3 هستی آپدیت کن هیچی نمیشه

آخه مغاه داره گفت آپدیت نکن ، اگر آپدیت خواست بیار من برات آپ بکنم ، اگر خودت آپ کنی میپره کرکت

مطمئن باشم دیگه ؟ یهو ایکس باکس نترکه ؟ :-s

من 1~2 سالی میشه لایو وصل نشدم - دستگاهمم الایت هستش

آخه مغاه داره گفت آپدیت نکن ، اگر آپدیت خواست بیار من برات آپ بکنم ، اگر خودت آپ کنی میپره کرکت

مطمئن باشم دیگه ؟ یهو ایکس باکس نترکه ؟ :-s

من 1~2 سالی میشه لایو وصل نشدم - دستگاهمم الایت هستش
منم اگه مغازه داشتم میگفتم بیار اینجا:d
فقط LT3 باشه مشکلی پیش نمیاد.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or