farbodkain
کاربر سایت
دوستان این همون اّبدیته که از هارد 2 ترا پشتیبانی میکنه؟؟
بله بله
دوستان این همون اّبدیته که از هارد 2 ترا پشتیبانی میکنه؟؟
بله بله
سلام آپدیت جدید اومده 17489 کسی نصبش کرده؟ بی خطره؟
دوستان منم همین سوال دارم لطفا راهنماییم کنید من اولین بار دستگاهم داده بودم دوستم به لایو وصل شه که اکانتم سیو بشه اچیومنتام نپره! بعده اون تا 100هزارتا گیم اسکور گرفتم یه بکاپ تو pcازش نگهداشتم بعد دستگاه فروختم امروز میخوام دستگاه دوستم بگیرم که بقیه گیم اسکورام ثبت کنم!اون به نت وصل نمیشه حالا اگه من وصل بشم و دانلود کنم آپدیت مشکلی که براش پیش نمیاد؟سلام
داشبورد من ۲.۱۶۵۳۷.۰ میباشد، آخرین باری که دادم آپدیت کنن همون زمانی بود که بازی های جدید فقط با آپدیت انجام میشد ، سال دقیقشو نمیدونم ولی فک کنم آپدیت lt3 روشه، (منظور اینکه الان بازی های روز اجرا میشه) ، سوال من اینه :
من اهل live نبودم تا الان ولی می خوام الان به live متصل شم، پس از متصل شدن به نت اگه خواست آپدیت کنه ، اجازه اینکارو بدم ؟
و اینکه برای اجرای بازی live ( تاپبک بررسی سلامت دیسک رو خوندم) بازی هایی که burner هستن خیالم از بابت بن نشدن راحت باشه ؟
با تشکر
سلام من که توصیه نمیکنم کنسول جی تگ شده رو آپدیت کنید یا حتی آنلاین کنید چون خطر بن خیلی زیادهسلام من دیر به دیر کنسول رو روشن میکنم. تو نت خوندم ظاهرا این آپدیت آخر کنسول های جیتگ شده رو به مشکل میندازه و برای آپدیت روش داره.
کنسول من فت و با مادربورد جاسپر ixtream LT3 هست. ممکنه بفرماپید برای این کنسول مشکلی داره آپدیت کنم از طریق لایو یا نه؟
با تشکر
ویرایش
من آپدیت کردم و الان ورژن داشبوردم ۱۷۵۱۱ هست و بازی های LT3.0 رو بدون مشکل اجرا میکنه.
ممنون. نه عرض کردم کنسول من جیتگ نشده بود. تو فروم ها خوندم جیتگ شده ها مشکل داشتن خواستم بپرسم که کنسول من هم به مشکل میخوره یا نه که خداروشکر مشکلی نداشت.سلام من که توصیه نمیکنم کنسول جی تگ شده رو آپدیت کنید یا حتی آنلاین کنید چون خطر بن خیلی زیاده