جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان اگه قبل از عرضه جهانی بازیو بازی کنین اگه اچیومنت نگرفته باشی میشه پاکش کرد ولی اچیومنت بگیری نمیشه کاریش کرد و 100 درصد بن میشین .[/QUOTE
اگه اچیومنت گرفته باشم ولی آنلاین نشده باشم بعد از عرضه بازی آنلاین شم کارم تمومه؟

سلام دوستان عزیز اون دوستمون که بازی تامب رو کرده و اچیو من داره.دوستی گفتن برو سیوش پاک کن یعنی ماکروسافت اینقدر گاگوله که data.cab&sys.sis&data.exe و..... چیزهای که تو ایکس باکس ها وکنسول ها وکامپوترها به عنوان سیستم کش هست اگه انیستال یا دیلت بکنه سیو پاک بکنه چیه تازه اچیو منم هم بذاریم کنار (که سیوت رو انتقال بده به فلش میتونی هم از داخل بلزی اینکارو بکنی هم از داشبورد فقط فلشت رو کانفیگ کن بعد دوباره انتقال به به هارد)اخرین مرحله دوستان مهمه من خودم هم 3 ماه پیش از یکی از اساتید محترم پرسیدم و مشکلی داشتم حل شد .پس اخر برو قسمت setting-system-stroge device -روی hard drive دگمه y بزن بعد clear system cache.وتمام بعد حالا اپ کن حالشو ببر دوستان اینکار بربای زمانی که شما به هر دلیلی اپدیدتون نصفه قطع میشه میخواهید دوباره اپ کنید اینکارو انجام بدید فایل های خراب و ناقص از بین میرن و راحت ادامه میدید.بازم با اجازه اساتید .اگر سیو گیمت هم پاک کنی اچیو منتت هست پس فرقی نمی کنه .سیوتو الکی پاک نکن .در ضمن 5 روز مونده تا ریلیز دیگه نزدیک 12 شبه چطوری محسبه کردی 8 روز.حلشو ببر دوست عزیز.:d

نه برای چی بن بشی اگه بازیهای gears of jugdment &tombrider بازی کردی اینا ریلیز نشده تامب دقیقا 7 روز و گیرزهم 22/3 ریلیز میشه عزیز اپدیت کن اگه اونا رو بازی میکردی دیگه بازی نکن .

یه نقطه امید بالاخره پیدا شده!!دیگه بازی نکنیم حله!!من سر هالو 1 اچیو گرفته بود 19 روز قبل از عرضه جهانیش!!بعد از اینکه بازی عرضه شده بود من وصل شدم به لایو و خدا را هزار مرتبه شکر بنم نکردن!!
خدایا این یه با درستش کن قول میدم سر بقیه بازیها آدم باشم تا عرضه جهانیشون صبر کنم:((

وقتی اچیومنت میگیری ثبت میشه فلان تاریخ گرفتی بعد وصل شدن به نت میزنه تو پایگاه اطلاعاتی ماکروسافت و مشخصه که قبل عرضه جهانی بازی بازیش کردی و بن میشی .

وقتی اچیومنت میگیری ثبت میشه فلان تاریخ گرفتی بعد وصل شدن به نت میزنه تو پایگاه اطلاعاتی ماکروسافت و مشخصه که قبل عرضه جهانی بازی بازیش کردی و بن میشی .

خب وقتی کنسول از برق کشیده میشه و میره 2005 اون موقع چی؟
حالا میخواد قبل از ریلیز جهانی باشه یا بعدش.هووم؟

آقا من تامب رایدر رو بازی کردم و چند تا اچیومنت گرفتم و به لایو وصل شدم بن میشم؟؟؟؟؟؟
Tomb raider يك 10 ساعت ديگه عرضه ميشه بعد با خيال راحت وصل شو لايو.هرچند كه من خودم همه اچيومنت هاي سينگل شو گرفتم و به لايو هم وصل شدم ولي هنوز بن نشدم.(آلبته تو لايو بازيش نكردم)

---------- نوشته در 05:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:12 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه دستگاه رو آپدیت کنم LT+3 میپره ؟

در ضمن این مساله بن شدن فقط در مورد بازی GEARS OF WAR و TOMB RAIDER هستش ؟
فعلا فقط براي gears بيشتر افرادو بن كردن و براي tomb raider من كسيرو نديدم بن شده باشه

من آخرین آپدیت یعنی 16203 رو نصب کردم
ولی زمانی که کنسول ریست شد ارور داد که یکبار باید حافظه رو خارج و دوباره به دستگاه متصل کنم
بعد از اینکار آپدیت نصب شد و هیچ مشکلی هم نبود
کسی می تونه بگه علت چی بود یا برای کسی هم این اتفاق افتاده بوده تا به حال

من آخرین آپدیت یعنی 16203 رو نصب کردم
ولی زمانی که کنسول ریست شد ارور داد که یکبار باید حافظه رو خارج و دوباره به دستگاه متصل کنم
بعد از اینکار آپدیت نصب شد و هیچ مشکلی هم نبود
کسی می تونه بگه علت چی بود یا برای کسی هم این اتفاق افتاده بوده تا به حال

سلام برادر : واضح هت که کنسول یک mini pc pack برای گیم و اینترتینمنت تفریح خدمون ساخنه شده .وقتی در زمان معلوم فای به سمت مکانش حرکت میکنه داغ شدن افت برق نوسان وغیره مسرشو به هم میزنه .اگه صف 10 نفره نفره 6 حل بدی میریزه به هم تو کنسول و کامپیوتر برای جلوگیری از اسیب سخت افزاری بدین صورت ریست عمل میکنه.دستگانم فضای خوبی برای داشتن هوا براش بزار .:d

با استفاده از نرم افزار Horizon و نرم افزار Profile Editor میتونین هم System Cach رو پاک کنید. هم سیو بازی مورد نظر و هم اچیومنتایی که گرفتین. اصلا انگار نه انگار که این بازیو گذاشتین تو کنسولتون.

برای پاک کردن سیستم کش نرم افزار نمی خواد.تو قسمت استرگ روی هرد دگمه وای رو مزنی نوشته سیستم کلیر....اگه قرار بود هرکی هر نرم افزاری که دلش خواست بیاد یچپونه تو کنسول که نمیشه 4 سال بعد از پاک کردن هارد فایلر هاش قابل ریکاوریه حالا شما خودتون فکر کنید.تازه مثلا یکی مثل من اونقدری که فرمودند اشنا با این مفهوم ها نیستم تکلیفم چیه . باید عموممی و کلی برام بگن .ببخشید من اطلاعاتم کافی نیست اخهb-)

سلام دوستان من چند تا بازی جدید خریدم که وقتی گزاشتم تو دستگاه نوشت دستگاه باید آپدیت شه که با سرچ در اینترنت نوشته بود 3تا راه داره که من راه اول رو که همون آپدیت آنلاین توسط خود دستگاه بود رو انتخاب کردم و کابل adsl رو وصل کردم ولی بعد از آپدیت که تموم شد نه بازی قدیمی هارو میاره نه این جدیدا حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or