Al1 persia
کاربر سایت
خوب اینم از تایید رسمی سی 4 حالا برین آپ کنید
منبع:Xbox LIVE Dashboard Update 2.0.16203.0 Rolling Out *UPDATED* | c4eva Speaks!
بچه ها C4 اکی آپدیت رو نداده هنوز؟
دوست عزیز مشکلی نداره ابدیت کن با خیال راحتبچها امروز 9 اسفنده من تقریبا بعد از 3 ماه خواستم برم لایو دیدم میگه باید آپدیت کنم زدم دیدم 3 مرحله میخواد دانلود بشه تا مرحله دوم رفت دیدم خیلی طولانی میشه تا آپدیت تموم بشه!
آلان من اگه آپدیت کنم مکیلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد!؟؟از بازیهای جدید فقط کرایسیس 3 و تامب رایدر رو بازی کردم!!یه وقت بن نشم!!؟/
راهی نیست بشه کاری کرد که کم کم آپدیت رو بریزم چون اینطوری خیلی طول میکشه یا مثل ps3 نمیشه با فلش آپدیت رو بریزیم؟؟
---------- نوشته در 03:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 AM ارسال شده بود ----------
بچها کسی میدونه کجا میتونم بروزترین آپدیت رو گیر بیارم تو اینترنت!؟
---------- نوشته در 04:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 AM ارسال شده بود ----------
من روش نصب آپدیت توسط فلش رو یاد گرفتم ولی نمیدونم از کجا باید آخرین آپدیت را دانلود کنم!!
سلام اقا رضا دوست عزیزمون درست میگه اپدیت مشکلی نداره ولی تامبرایدر 7 روز تا ریلیزش مونده .نمی خوام بترسونمت برو تو قسمت امر ایکس باکس های بن شده پستها رو بخون به خط تامب وگیرز چند نفر هم کنسول هم پروفایلشون بن شده.اپدیت کن ولی سعی کن تا ریلیز تامب و گیرز اگه داری بازی نکنشون.موفق باشی ایشالله چیزی نمیشه.o:-)بچها امروز 9 اسفنده من تقریبا بعد از 3 ماه خواستم برم لایو دیدم میگه باید آپدیت کنم زدم دیدم 3 مرحله میخواد دانلود بشه تا مرحله دوم رفت دیدم خیلی طولانی میشه تا آپدیت تموم بشه!
آلان من اگه آپدیت کنم مکیلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد!؟؟از بازیهای جدید فقط کرایسیس 3 و تامب رایدر رو بازی کردم!!یه وقت بن نشم!!؟/
راهی نیست بشه کاری کرد که کم کم آپدیت رو بریزم چون اینطوری خیلی طول میکشه یا مثل ps3 نمیشه با فلش آپدیت رو بریزیم؟؟
---------- نوشته در 03:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 AM ارسال شده بود ----------
---------- نوشته در 04:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 AM ارسال شده بود ----------
من روش نصب آپدیت توسط فلش رو یاد گرفتم ولی نمیدونم از کجا باید آخرین آپدیت را دانلود کنم!!
دوستان الان این اپدیت جدیدو انجام بدم مشکلی واسم پیش نمیاد؟بن نمیشم؟:d
علی جان فلشت با کنسول کانفیگ کن فلش خارج کن پوشه ابدیت تو روت فلش بریز کنسول خاموش کن فلش به کنسول وصل کن کنسول روشن کن پیغام ابدیت میاد ابدیت کن
اگه زمانی با فلش ابدیت نشد اخطار داد چون موقعی که به لایو وصل بود داشت ابدیت میشد ابدیت ناقص رفته شما باید ابدیت ناقص حذف کنید که باید کنسول خاموش کنی دکمه synce کنسول بگیری وکنسول روشن کن دکمه همینجوری نگه دار تا ابدیت ناقص حذف کنه .بعد ابدیت از طریق فلش انجام بده که بهت گفتم ابدیت از طریق فلش
سلام سالار
آقا اینو که کانفیگ میکنی دیگه برای آپدیت جا نمیمونه باید کاستومایز کانفیگ کنی؟؟؟؟؟
بچها امروز 9 اسفنده من تقریبا بعد از 3 ماه خواستم برم لایو دیدم میگه باید آپدیت کنم زدم دیدم 3 مرحله میخواد دانلود بشه تا مرحله دوم رفت دیدم خیلی طولانی میشه تا آپدیت تموم بشه!
یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟
داداش زئد برو سیوشو باک کن از هارد هم باک کنداداش من الان چیکار کنم!!!!تامب رایدر رو بازی کردم 2 تا اچیومنت هم گرفتم!!سیو هم شده بازی و هم نصبش کردم
البته هنوز آپدیت نکردم
برم 8 روز دیگه بیام آپدیت کنم بازم مشکلی پیش میاد!!