soltane7posh
کاربر سایت
ما که هرچی امتحان کردیم یا ارور داد نشد یا وسط آپدیت ارور داد یا اخر امشب از خیر این آپدیت گذشتیم
سلام بر دوستان عزیز من هم پری شب انلان اپدیت کردم برای من هم هیچ مشکلی پیش نیامد فقط به لایو وصل نمیشد که بعد 2و3 ساعت وصل شد:d
---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------
اپدیت جدید به نظر من هیچ فرقی نداره با قبلی وبه نظر من اصلا اپدیت نکنید بهتره
---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------
سلام خوبید انشاله کارتان حل شدددددددددددددد خداحافظ
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من دیروز ایکس باکسمو به وسیله مودم اپدیت کردم که بازی اویل 6 رو بازی کنم ولی بعد از اپدیت دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه ایکس باکسم
ممکنه راهنماییم کنید؟>
ممنون
lt 3 هست یا lt2?
نمیدونم
چجوری میتونم متوجه بشم lt3 هست یا 2?
ببین اکثر بازیهای جدید مثل کال آف دیوتی هیت من و ... ال تی 3 هستند اینا قبلا هم برات کار میکردن ؟
اره کال او دیوتی قبلا برام اجرا میشد
من تا قبل از این کرش و بلور و مافیا و فیفا 2011 و اینا رو بازی میکردم
ولی هفته قبل رفتم چهار تا بازی خریدم:
ماداگاسکار
توی استوری
اویل6
نید فور اسپید هات پورسایت خوب؟
بعدش بازی قدیمی ها رو میتونستم بازی کنم ولی این چهار تا جدیدا رو نه
من اپدیت کردم دستگاهمو دیگه همون قدیمی ها رو هم نمیتونم بازی کنمجدیدا هم همینطور
وقتی سی دی بازی رو میذارم تو دستگاه رو یه صفحه سفید مینویسه این سی دی رو داخل دستگاه ایکس باکس قرار بدید!
بعضی از بازی ها هم وقتی وارد دستگاه میشه لوگوی ایکس باکس میاد رو صفحه(همون که وقتی ایکس باکس رو روشن میکنیم اولش میاد) و دیگه نمیره...
بعد از اینکه دیدم اینجوری شد دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردوندم گفتم شاید از اول اپدیت کنم درست بشه
که چند لحظه طول کشید مراحل رو طی کردم و استایل اخرین اپدیتم برگشت(ینی همون که بازی ها رو اجرا نمیکرد)
الان من باید چیکار کنم که بازی هام اجرا بشن؟
اره کال او دیوتی قبلا برام اجرا میشد
من تا قبل از این کرش و بلور و مافیا و فیفا 2011 و اینا رو بازی میکردم
ولی هفته قبل رفتم چهار تا بازی خریدم:
ماداگاسکار
توی استوری
اویل6
نید فور اسپید هات پورسایت خوب؟
بعدش بازی قدیمی ها رو میتونستم بازی کنم ولی این چهار تا جدیدا رو نه
من اپدیت کردم دستگاهمو دیگه همون قدیمی ها رو هم نمیتونم بازی کنمجدیدا هم همینطور
وقتی سی دی بازی رو میذارم تو دستگاه رو یه صفحه سفید مینویسه این سی دی رو داخل دستگاه ایکس باکس قرار بدید!
بعضی از بازی ها هم وقتی وارد دستگاه میشه لوگوی ایکس باکس میاد رو صفحه(همون که وقتی ایکس باکس رو روشن میکنیم اولش میاد) و دیگه نمیره...
بعد از اینکه دیدم اینجوری شد دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردوندم گفتم شاید از اول اپدیت کنم درست بشه
که چند لحظه طول کشید مراحل رو طی کردم و استایل اخرین اپدیتم برگشت(ینی همون که بازی ها رو اجرا نمیکرد)
الان من باید چیکار کنم که بازی هام اجرا بشن؟
ما که هرچی امتحان کردیم یا ارور داد نشد یا وسط آپدیت ارور داد یا اخر امشب از خیر این آپدیت گذشتیم
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من دیروز ایکس باکسمو به وسیله مودم اپدیت کردم که بازی اویل 6 رو بازی کنم ولی بعد از اپدیت دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه ایکس باکسم
ممکنه راهنماییم کنید؟>
ممنون
وقتی بازی رو میدی تو open tray میده یا وقتی y میزنی خطا 03-80-00 ؟؟؟؟؟
سلام داش سلطان خوبی؟؟؟؟ من یه سوال دیگه هم دارم. من الان این آپدیت رو دانلود کردم و توی فلش هم ریختم
ولی وقتی به ایکس باکس میزنم تشخیص نمیده و میگه باید کانفیکور بشه(اگر اشتباه نوشتم s00ry)
حالا باید چی کار کنم تا این آپدیت رو تشخیص بده؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باش فرمت فلش fat32 باشه فولدر $systemupdate رو بریز تو خود فلش کنسول رو خاموش کن فلش رو وصل کن کنسول رو روشن کن خودش آپدیت میکنه ؛)
Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk