soltane7posh
کاربر سایت
نمیدونم
چجوری میتونم متوجه بشم lt3 هست یا 2?
ببین اکثر بازیهای جدید مثل کال آف دیوتی هیت من و ... ال تی 3 هستند اینا قبلا هم برات کار میکردن ؟
نمیدونم
چجوری میتونم متوجه بشم lt3 هست یا 2?
ببین اکثر بازیهای جدید مثل کال آف دیوتی هیت من و ... ال تی 3 هستند اینا قبلا هم برات کار میکردن ؟
اره کال او دیوتی قبلا برام اجرا میشد
من تا قبل از این کرش و بلور و مافیا و فیفا 2011 و اینا رو بازی میکردم
ولی هفته قبل رفتم چهار تا بازی خریدم:
ماداگاسکار
توی استوری
اویل6
نید فور اسپید هات پورسایت خوب؟
بعدش بازی قدیمی ها رو میتونستم بازی کنم ولی این چهار تا جدیدا رو نه
من اپدیت کردم دستگاهمو دیگه همون قدیمی ها رو هم نمیتونم بازی کنمجدیدا هم همینطور
وقتی سی دی بازی رو میذارم تو دستگاه رو یه صفحه سفید مینویسه این سی دی رو داخل دستگاه ایکس باکس قرار بدید!
بعضی از بازی ها هم وقتی وارد دستگاه میشه لوگوی ایکس باکس میاد رو صفحه(همون که وقتی ایکس باکس رو روشن میکنیم اولش میاد) و دیگه نمیره...
بعد از اینکه دیدم اینجوری شد دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردوندم گفتم شاید از اول اپدیت کنم درست بشه
که چند لحظه طول کشید مراحل رو طی کردم و استایل اخرین اپدیتم برگشت(ینی همون که بازی ها رو اجرا نمیکرد)
الان من باید چیکار کنم که بازی هام اجرا بشن؟
اره کال او دیوتی قبلا برام اجرا میشد
من تا قبل از این کرش و بلور و مافیا و فیفا 2011 و اینا رو بازی میکردم
ولی هفته قبل رفتم چهار تا بازی خریدم:
ماداگاسکار
توی استوری
اویل6
نید فور اسپید هات پورسایت خوب؟
بعدش بازی قدیمی ها رو میتونستم بازی کنم ولی این چهار تا جدیدا رو نه
من اپدیت کردم دستگاهمو دیگه همون قدیمی ها رو هم نمیتونم بازی کنمجدیدا هم همینطور
وقتی سی دی بازی رو میذارم تو دستگاه رو یه صفحه سفید مینویسه این سی دی رو داخل دستگاه ایکس باکس قرار بدید!
بعضی از بازی ها هم وقتی وارد دستگاه میشه لوگوی ایکس باکس میاد رو صفحه(همون که وقتی ایکس باکس رو روشن میکنیم اولش میاد) و دیگه نمیره...
بعد از اینکه دیدم اینجوری شد دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردوندم گفتم شاید از اول اپدیت کنم درست بشه
که چند لحظه طول کشید مراحل رو طی کردم و استایل اخرین اپدیتم برگشت(ینی همون که بازی ها رو اجرا نمیکرد)
الان من باید چیکار کنم که بازی هام اجرا بشن؟
ما که هرچی امتحان کردیم یا ارور داد نشد یا وسط آپدیت ارور داد یا اخر امشب از خیر این آپدیت گذشتیم![]()
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من دیروز ایکس باکسمو به وسیله مودم اپدیت کردم که بازی اویل 6 رو بازی کنم ولی بعد از اپدیت دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه ایکس باکسم
ممکنه راهنماییم کنید؟>
ممنون
وقتی بازی رو میدی تو open tray میده یا وقتی y میزنی خطا 03-80-00 ؟؟؟؟؟
سلام داش سلطان خوبی؟؟؟؟ من یه سوال دیگه هم دارم. من الان این آپدیت رو دانلود کردم و توی فلش هم ریختم
ولی وقتی به ایکس باکس میزنم تشخیص نمیده و میگه باید کانفیکور بشه(اگر اشتباه نوشتم s00ry)
حالا باید چی کار کنم تا این آپدیت رو تشخیص بده؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باش فرمت فلش fat32 باشه فولدر $systemupdate رو بریز تو خود فلش کنسول رو خاموش کن فلش رو وصل کن کنسول رو روشن کن خودش آپدیت میکنه ؛)
Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk
سلام اقا امیر من دیدم که درمورد مشکلت وسوالات شاید مفیید باشم .اول مطمئن باش کپی خور کردن یا ریورژن دستگاه روی چیپست ای آی هست.یعنی هم به سخت افزار ربط داره هم به نرم افزار دوستمون که گفته پریده درست میگه ولی با اپدیت امکان برگشت اطلاعات هست .من مرحله به مرحله برات میگم ؟اگه البته بخوای که وقتتو نگرفته باشم الکی و تاپیک رو شلوغ کرده باشم.برای دیدن فرمت فلشت هم روی مای کامپیوتر اگه سون داری البته راست کلیک بعد قسمت manage بعد صحفه باز شده قسمت stroge قسمت disk managemnt کلیک کن تمام درایوها چه هاردو فلش وسیدی رام رو میبینی .همونجا فلشت مشخصه که نوشته فت 32 یا ان تی اف اس.همونجا راست کلیک بکنی روی فلشت گزینه فرمت کردن هست فرمت کن بزار رو فت 32 اگه نبود.جاوید جان منظورت از fat 32 چیه؟؟؟ از کجا بفهمم فرمت فلشم چیه؟؟؟؟
جاوید جان منظورت از fat 32 چیه؟؟؟ از کجا بفهمم فرمت فلشم چیه؟؟؟؟
فلش رو وصل کن کامپیوتر تو my computer رو فلش کلیک راست کن تو properties نوشته اگه ntfs بود فرمت کن بزار رو فت ۳۲ ؛)
Sent from my iPad using Tapatalk HD
مطمئن باش فرمت فلش fat32 باشه فولدر $systemupdate رو بریز تو خود فلش کنسول رو خاموش کن فلش رو وصل کن کنسول رو روشن کن خودش آپدیت میکنه ؛)
Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk
نتونستم لایو بازی کنمسلام علی جان مشکلت حل شد تونستی انلاین اپ کنی.واقعا پچ مزخرفیه .پینگ نتم تیشب 35 بود .تایم 110.نت عالی .فیفا تو کلاب میخواد بره میکشه ادمو یه نیمه بازی میکنی یا قاط میزنه یا 10 دقیقه طول میده .حتما میخواد بزاره بازیکنا استراحت کنن.من دوست دارم زودتر مشکلت حل شه با هم وطنیهام مثل شما بازی کنم .یکی از دوستانم هم تازه کنسول گرفته لایو وپونت همه چی اپدیتم کرده --1 مگ داره مخابرات .ولی دقیقا هر 3 دقیقه بعد از این اپدیت دی سی میشه .هپی وارو من مثل هلو بازی میکردم دیشب لایو من هم بعد از جواب نوشتم برات دیگه پیغام هامو باز نکرد .رفتم تو هپی موقع پیدا کردن پلیر جونش در میومد بعد end server aplay.میداد.دیوانه شدم من یکی حقیقتا .)x
امروز ظهر دیگه میام یعنی الان میام