لینک usb هم اومده!
http://download.microsoft.com/downl...-8B25-26C214B54A2F/SystemUpdate_16203_USB.zip
به نظرم تغییرات زیادی نداره فقط چند تا باگ کوچیک رو اصلاح کردن!
ورژنش از 162012 به 16203 تغییر کرده!
دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه!
دو ماه هم بری تایید c4eva صبر نمیکنم!
"I wanted to let you know that the team has just released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Starting today when you sign in to Xbox LIVE you’ll receive a prompt to accept this mandatory update. If you are signed into LIVE already, you may be signed out and asked to accept the update and you’ll be back online in a few moments."
"This update will increase performance and is part of our continued effort to provide the best possible Xbox LIVE experience. In this update, we are providing a fix to a color issue that some were experiencing, and it will be immediately notable in the dashboard. The fix is also being applied by partners to their apps on Xbox LIVE, which we expect to roll out over the coming months."
به نظر من اصلا برای همین گیرز جدید آپدیت رو دادن بیرون آخه یک روز بعد از لیک شدن بازی انحصاری دادن آپدیت خیلی عجیبه!خبر خاصی نیست رنگبندی داشبورد که واسه بعضی ها مشکل داشته تصحیح شده بعلاوه یه اپلیکیشن هم اضافه شده اما در اکثر فروم ها توصیه شده این GOW:judgment رو که تازه لیک شده اصلا آنلاین بازی نکنید.
from major nelson
کلا هر بازی قبل ریلیز جهانی بازی کنین و برین لایو کلا خوب بن میشه طرف مثل هیلو 4 که خیلیا بن شدن . اینا چیز ابتدایی هستش و خود کاربر باید اینارو بدونه و سعی کنه مراقب تاریخ بازیا و این چیزا باشه .الان داشتم کامنت های سایت c4 رو بررسی میکردم دیدم که چند تا از یوزرهاشون زده این آپدیت احتمال بن شدن کسانیکه بازیهای که قبل از ریلیز جهانی لیک شده رو داره مثل gears of war جدیده که خیلی زود لیک شده و تقریبا یک روز بعد از لیک شدنش این آپدیت اومده و همه توصیه کرده بودن که این بازی رو تا ریلیز رسمی کسی با این آپدیت جدیده و ... بازی نکنه و گفتن که صبر کنید تا سی 4 تایید رسمی کنه
اما مثل اینکه برخی از دوستان ما زودتر آپ کردن امیدوارم که مشکلی براشون پیش نیاد
کلا هر بازی قبل ریلیز جهانی بازی کنین و برین لایو کلا خوب بن میشه طرف مثل هیلو 4 که خیلیا بن شدن . اینا چیز ابتدایی هستش و خود کاربر باید اینارو بدونه و سعی کنه مراقب تاریخ بازیا و این چیزا باشه .
لینک usb هم اومده!
http://download.microsoft.com/downl...-8B25-26C214B54A2F/SystemUpdate_16203_USB.zip
به نظرم تغییرات زیادی نداره فقط چند تا باگ کوچیک رو اصلاح کردن!
ورژنش از 162012 به 16203 تغییر کرده!
آپدیت کردم مشکلی نداشت بازی ها اجرا میشن!
ولی شما دو ماه برای تایید صبر c4eva حتما صبر کنید شاید بن بشید!