مگه رو LT+ کار نمی کردند؟می شه منبع بدید؟C4Eگفته فریمور هک شده امسال (2010) عرضه نمیشه![]()
خود آقا خلیل هم قبلا منبع روگزاشته بودن http://paste2.org/p/1066530مگه رو LT+ کار نمی کردند؟می شه منبع بدید؟
بعد مگه آپ تو دیت با بعضی از بازی ها مشکل نداشت؟چه خاکی باید تو سرمون بریزیم؟
ممنون. پس من با خيال راحت آپديت کنم ديگه؟سلام
نه ربطی نداره به کپی خور بودن دستگاه
فقط تو اجرای فیبل مشکل داره

من آخرش گیج شدم
من که انلاین بازی نمی کنم
الان این آپدیت جدید رو انجام بدم یا نه؟؟؟
دوستان فعلا فقط بازی Fable III با آپدیت مشگل داشته بقیه موارد عین داشبورد قبلی هست ! اگر Fable III رو داشبورد های بتا (بجز اولی)یا داشبردآخری چه آفلاین تست کرده بودید و بازی اجرا نشده بود و ارور Disc is Unreadableرو گرفته بودید وقتی به لایو وصل شید (هیچ کاری نمیتونید بکنید!)فلگ و در آینده بن میشید ولی اگر Fable IIIرو با داشبورد قبلی بازی کردید بعد آپدیت بازی نکنید تا LT+بیاد خود C4Eهم تایید کرده LT+ تو سال 2010 نمیاد دیگه خود دانید...ممنون. پس من با خيال راحت آپديت کنم ديگه؟
راستي توي تاپيک ديدم دوستان راجع به بن شدن از لايو صحبت هايي کرده بودند، که در اين بين به چشم ميخورد که اگه حتي يک بازي کپي رو بصورت آفلاين هم بازي کنيم بعد از کانکت شدن به لايو احتمال بن شدن هست!!! من تا امروز اين موضوع رو نميدونستم و بازي هاي اورجينال که دارم رو با لايو گاهي اوقات بازي ميکنم، يعني با اين اوصاف ممکنه همين روزها بن بشم!
هرچند به عقيده من آپديت جديد داشبورد براي کساني که اينترنت درست و حسابي ندارند (که البته شامل اکثر ما ايراني ها ميشه) هيچ تفاوتي با آپديت نکردنش نميکنه اما خب تا آپديت هم نشه ديگه نميتوني به لايو وصل بشي.

این لینک رو تست کنیدکسی اپدیت کاملو که تو سایت ماکروسافت هست انجام داده؟
من وقتی اپدیت کردم بلافاصله ارور E71 اومد رو صفحه :-o (برد کنسولم جسپره)
یه لحضه داشتم زحره ترک میشدم فلش مموری رو خارج کردم و کنسول خاموش و روشن کردم درست شد.
بعد رفتم روی 4تا کنسول دیگه تست کردم بازم بعد از اپدیت شدن ارور E71 ظاهر شد.
اگه اشتباه نکنم E71 مربوط میشه به GPU چه ربطی به اپدیت داشبورد داره؟
اگه خواستید دوباره انجام میدم بعد ازش فیلم میگیرم آپ میکنم.
موضوع کمي گيج کننده و پيچيده شد!دوستان فعلا فقط بازی Fable III با آپدیت مشگل داشته بقیه موارد عین داشبورد قبلی هست ! اگر Fable III رو داشبورد های بتا (بجز اولی)یا داشبردآخری چه آفلاین تست کرده بودید و بازی اجرا نشده بود و ارور Disc is Unreadableرو گرفته بودید وقتی به لایو وصل شید (هیچ کاری نمیتونید بکنید!)فلگ و در آینده بن میشید ولی اگر Fable IIIرو با داشبورد قبلی بازی کردید بعد آپدیت بازی نکنید تا LT+بیاد خود C4Eهم تایید کرده LT+ تو سال 2010 نمیاد دیگه خود دانید...
البته بازی های جدیدی که بیان هم احتمالا مثل FableIII میشن و نمیشه اجراشون کرد.
فریمور LTمشگلی با آپدیت نداره
من نگفتم بازی ها رو داشبورد قبلی اجرا نمیشن هنوز هم هیچ آپدیتی همراه با دیسک بازی های جدید نیومده فعلا تمام بازی ها با داشبورد قبلی اجرا میشه ولی روی داشبورد جدید بازی FableIIIاجرا نمیشهموضوع کمي گيج کننده و پيچيده شد!
خب اگه الان قرار باشه بازي هاي جديدي که مياد روي داشبورد قبلي قابل اجرا نباشه، اگه کسي آپديت نکنه خب هيچ بازي جديدي که مياد رو ديگه نميتونه اجرا کنه! اگه آپديت هم بکنيم احتمال بن شدن هست! چيکار بايد کرد بالاخره!؟
اصلا مشکل همه ما اين هست که در ايران زندگي ميکنيم و الا انجام يک بازي از روي ديسک اورجينال ده ها برابر لذت بخش تر از انجام يک بازي کپي شده هست که همه اش بايد با احتياط هاي خاص انجام بشه!

)شما با برنامه XVal تست کردید ببینید که فلگ شدید؟من که این آپدیتو دیروز کردم. حالا امروز اومدم میبینم friend هام همه پاک شدن.
این مشکل برا کسی پیش نیومده؟
در ضمن من که حتما بن میشم.چون fable lll رو گذاشتم تو دسگاهم.حالا راهی نیست که مثلا با دیسک اکتیو کننده ای بشه fable رو اجرا کرد؟؟؟؟
(من بدبخت تو 1 روز هرچی بلا بود سرم اومده.هم کنسولم فلگ شد هم گلدم تموم شد)
لطفا جواب بدید...
ممنون. البته من هنوز اين بازي رو نگرفتم و شايد نگيرم!من نگفتم بازی ها رو داشبورد قبلی اجرا نمیشن هنوز هم هیچ آپدیتی همراه با دیسک بازی های جدید نیومده فعلا تمام بازی ها با داشبورد قبلی اجرا میشه ولی روی داشبورد جدید بازی FableIIIاجرا نمیشه
بن ویو سالپیش از 5نوامبر شروع شد
من اولین ایرانی بودم که سال پیش تو بن ویو بن شدم(البته بیشترمون همون موقع بن شده بودیم ولی ...) تاریخ بن شدن در سال پیش 6 نوامبر بود COD:MW2 سال پیش 29اکتبر لیک شد
خوب پس چی فکر کردید گفتم اگه آفلاین تست کنید بعد به XBL وصل نشید هم فلگ میشید؟خیلیا هنوز فک میکنن تو حالت آفلاین اگه یه بازی رو تو دستگاه بزارن و بازی کنن بعد به لایو وصل شن هیچ اتفاقی براشون نمیفته در صورتی که هیچ فرقی نمیکنه...
اتفاقا حق داریم براتون مشخص کنیم وقتی نمیدونید ... کسی اینجا رو چت روم نکرده همه فقط در رابطه با تاپیک سوال یا نظر یا اطلاعات دادم
یکبار دیگه بدون دلیل اخطار بگیرم به ادمین ریپورتتون میکنم دلیل نمیشه که از هر پستی که بر علیه تون هست یا ازش خوشتون نمیاد اخطار بدید
C4Eگفته فریمور هک شده امسال (2010) عرضه نمیشه![]()
خود آقا خلیل هم قبلا منبع روگزاشته بودن http://paste2.org/p/1066530
دوبار از هکر سوال شده آیا ممکنه LT+همین امسال عرضه بشه هر دو بار گفته خیر.
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:31PM] <loftY> c4 will lt+ possibly come out this year?
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:32PM] <c4eva> no
الان آپدیت نکن بین 7تا10روز دیگه فریمور جدیدLTمیاد اون موقع با کپی خور کردن با خیال راحت هم میتونید برید XBL هم بازی های جدید اجرا میشههیچ تاریخ عرضه ای برای LT+ مشخص نشده و طبق معمول NO ETA هستش
آخرین iXtreme ای که تاریخ داشت، مربوط به iXtreme 1.6 هستش که بر میگرده به چند سال پیش...بعد از اون دیگه هیچ کدوم از iXtreme ها تاریخ مشخصی و یا حتی محدوده ی زمانی خاصی نداشتند.