جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

این سوال من فکر کنم سوال خیلی ها باشه.اگر می شه حتما جواب بدید که مهمه.
الان با توجه به اطلاعیه ی CE4 و اینکه COD اجرا شده,می شه با خاطر راحت آپ تو دیت کرد برای آفلاین بازی کردن؟آخه پارسال COD و AC که اومدن حتما آپ تو دیت را لازم داشتن اما الان COD رو دشبرد قدیمی هم میاد.
و اینکه اگر این آپ تو دیت برای آنلاین بازی کردن کپی باز ها مشکل درست کنه و بعدا LT+ باید,رو کنسول ها ی آپ تو دی شده ریخته می شه دیگه؟

آقا خلیل بیا هممونو روشن کن که چی کار کنیم.
اگه الان با آپدیت قدیمی cod رو بازی کنیم به صورت آفلاین شناسایی میشیم و بعد از اینکه به لایو وصل بشیم بن میشیم؟ یا الان راحت میتونیم بازی کنیم؟؟

اگه الان با آپدیت قدیمی cod رو بازی کنیم به صورت آفلاین شناسایی میشیم و بعد از اینکه به لایو وصل بشیم بن میشیم؟ یا الان راحت میتونیم بازی کنیم؟؟
ایشون گفتن که ! نمیشه پاسخ قطعی به این سوال داد ...
پ.ن : اگه بازی واستون اجرا میشه ، نیازی به آپدیت نیست دیگه ! :دی
بازی کنید و لذتش رو ببرین :دی

ببنید در حال حاظر نمیشه با اطلاعات سابق جواب بعضی از سوالات رو مثل قبل با اطمینان خوبی داد.
وضعیت در آپدیت جدید کمی پیچیده هستش و در نهایت هیچ چیز هیچ وقت (برای همیشه) امن نیست. همه موارد، امنیت نسبی دارند حتی LT با کلی تبلیغ از سوی C4E

بازی COD هم AP 2.5 نیست و همانطور که اعضا تست کردند برروی New Dash و old Dash قابل اجرا هستش.

P.S
[22:52] <+c4eva> initial live logs complete! analysing​

آخرین ویرایش:
یک سری اطلاع رسانی غلط داره توسط PsychoLA7 صورت میگیره، که نمیشه راحت از کنارش رد شد!

هیچ تاریخ عرضه ای برای LT+ مشخص نشده و طبق معمول NO ETA هستش

آخرین iXtreme ای که تاریخ داشت، مربوط به iXtreme 1.6 هستش که بر میگرده به چند سال پیش...بعد از اون دیگه هیچ کدوم از iXtreme ها تاریخ مشخصی و یا حتی محدوده ی زمانی خاصی نداشتند.

وقتی کنسولی بن میشه، دلیل اخراج اون به کاربر گفته نمیشه که طرف بدونه بخاطر چی بن شده

به عنوان مثال بازی Halo Reach که نسخه Review اون Leak شد...مایکروسافت راحت از این ماجرا میگذره؟

چطوری حساب کردید؟ اصلا ملاک این حساب و کتاب های 100 در صد و 15 روز در چی هستش که کنسول باید بن بشه؟

از کجا تشخیص دادید (متوجه شدید) که اجرای (قرار دادن) بازی های جدید در داشبورد جدید، در حالت آفلاین باعث Flag شدن کنسول و در آینده BanWave باعث بن شدن کنسول میشه؟

+++++++++++++++

متن کاملترش توی لینک زیر هستش
http://paste2.org/p/1066530

P.S
دوستان رعایت کنید، همیشه وقت نداریم که به اوضاع تاپیک ها رسیدگی کنیم. این تاپیک هم رسماً شده چت رووم...
یه ساعت رفتم Cod:Bo بزنم ......:-o
مایکروسافت سال پیش دستگاه ها رو از روی فریمور بن کرد برای همین بعدشLT رو ریلیز شد چون محتویات فریمور اصلی با فریمور هک شده اون هایی که مایکروسافت بهش دسترسی داشت با هم تناقض داشتند و LT این رو رفع کرد...

2.من نگفتم به بازی کاری نداره گفتم به زود تر بازی کردن از ریلیزکاری نداره شما داری بحث Review Copyرو میکشی وسط...
سال 2008 وقتی Geow2 یه ماه قبل از عرضه دزدیده شده بود و روی اینترنت آپلود شده نزدیک
2000نفر تو جهان داشتتن آنلاین بازی میکردن که 3تا مون ایرانی بودیم و قبل عرضه بازی کردیم اون دو تا بن نشدن ولی من به خاطر اینکه ReviewCopyکه 20 روز قبل از عرضه Fallout3 لیک شده بود رو بازی کردم تعدادی هم Cod:wawرو بازی کردند قبل از عرضه که اون ها هم بن نشدند

3. سه سال قبل از امسال دارم هر سال بین تاریخ 5تا 15 نوامبر بن میشم ملاکم این هست

نمیدونم شما که چند سال هست تو این کاری چطور هنوز نمیدونی وقتی یه بازی رو آفلاین بازی میکنی اطلاعاتش توCacheثبت میشه و مایکروسافت بوسیله Console Idاونارو بن میکنه من خودم Fable IIIرو آفلاین تست کردم ولی وقتی به لایو وصل شدم و به وسیله Xvalتست کردم AP25 Fail challenge داد تو سالهای قبلی هم خیلی ها فقط برای آپدیت گیمر اسکور به لایو میرفتند و بن شدند.....

P.s:اینجا سایت اخبار نیست اخبار اون صفحه ی اول سایته اینجا فرومه و هر کسی میتونه اینجا در مورد هر مطلب بحث اظهار نظر یا سوال کنه یاهر کاری در رابطه با بحث اگر میخواید کل سایت اخبار و مطالب باشه و کسی هم نتونه نظر بده میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید. اینم آدرس سایتش http://www.wikipedia.org

Wikipedia سایت خبری نیست... دانشنامه هست !
حالا هر چی که هست!
اصلاتو خجالت نمیکش Offمیدی؟:)

آخرین ویرایش:
من امروز از طریق لایو آپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نبوده ولی fable III رو نداشتم که ببینم چجوری میشه.
یکی میگه قضیه این بازی چیه چرا این بازی اجرا نمیشه و موجب شناسایی میشه ولی COD :black ops اینجوری نمیشه؟؟؟:-/:-/

من امروز از طریق لایو آپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نبوده ولی fable III رو نداشتم که ببینم چجوری میشه.
یکی میگه قضیه این بازی چیه چرا این بازی اجرا نمیشه و موجب شناسایی میشه ولی COD :black ops اینجوری نمیشه؟؟؟:-/:-/
یک سکوریتی جدید روی دیسکها توسط مایکروسافت (فعلا فقط در Fable III) گزاشته شده که یک قسمت جدید رو چک میکنه این عمل روی داشبورد قبلی و درایو های سامسونگ و یه سری ازدرایو های هیتاچی صورت نمیگیره و باآپدیت این چک کار میکنه Fable III هم اگر داشبوردتون رو آپدیت کرده باشید به همین دلیل اجرا نمیشه تا LT+ریلیز بشه که بتونن درستش کنن و روی داشبورد جدید هم بازیهای جدیدرو اجرا کنن Black Ops این سکوریتی رو نداره و با هر دو داشبرد اجرا میشه
(اگر Fable III رو بزارید تو دستگاه .فلگ میشید و در بن ویو امسال بن میشید)
[2010-11-01 05:31PM] <loftY> c4 will lt+ possibly come out this year?
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:32PM] <c4eva> no
:دی

آخرین ویرایش:
مایکروسافت سال پیش دستگاه ها رو از روی فریمور بن کرد برای همین بعدشLT رو ریلیز شد چون محتویات فریمور اصلی با فریمور هک شده اون هایی که مایکروسافت بهش دسترسی داشت با هم تناقض داشتند و LT این رو رفع کرد...

این رو که همه، سال پیش با خبر شدیم و خود C4eva به سختی این موضوع رو قبول کرد و توی تویت خودشون اعلام کرد.

سه سال قبل از امسال دارم هر سال بین تاریخ 5تا 15 نوامبر بن میشم ملاکم این هست

ملاکتون اشتباه هستش، چون سال پیش از 28 oct شروع شد.

نمیدونم شما که چند سال هست تو این کاری چطور هنوز نمیدونی وقتی یه بازی رو آفلاین بازی میکنی اطلاعاتش توCacheثبت میشه و مایکروسافت بوسیله Console Idاونارو بن میکنه

این موضوع مال خیلی وقت پیش هستش، و اتفاقاً از یک الی دو نفر که تو کارشون خیلی وارد هستند سوال کردم. مواردی همچون Stealth Patch که در انلاین بررسی و ثبت میشه، در حالت افلاین ثبت نمیشه و یا اینکه بعداً بعد از انلاین شدن، بخواد برای مایکروسافت ارسال بشه.
(البته بازم این موضوع کاملاً مشخص نیست که بخواهیم روی هر دو طرف داستان برچسب 100 در صد بزنیم..خود MS بهتر میده!)

قبلاً هم چنین بحث هایی در مورد ثبت اطلاعات در Cache برای شیوه ی کپی خور کردن درایو باب شده بود، که بعد از مدتی رد شد.

اینجا سایت اخبار نیست اخبار اون صفحه ی اول سایته اینجا فرومه و هر کسی میتونه اینجا در مورد بحث اظهار نظر یا سوال کنه یاهر کاری در رابطه با بحث اگر میخواید کل سایت اخبار و خبر باشه میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید. اینم آدرس سایتش /http://www.wikipedia.org

مخاطب این P.S فقط یک نفر نبوده! ولی...
درسته که این بخش فروم هستش ولی فروم هم به جای خودش قوانین داره و بخصوص بخش X360 سایت قوانین محکمتری رو داره که در بعضی از موارد بسیار بسیار سخت تر از سایر بخش های فروم هستش.
بله هر کسی میتونه در چهارچوب قوانین فروم سایت پست بزنه، و اجازه داده نمیشه که کاربران یک تاپیک رو با SPAM های محض تبدیل به یک چت روم کنند.

شما هم در هیچ مقامی نیستید که برای یک ناظم انجمن مشخص کنید که چی باید کجا باشه.
در ضمن بعد از این دیگر P.S های عمومی من رو اینطور و با این اینگونه لحن، نقل نمی کنید.

آخرین ویرایش:
سلم بلاخره چیکار کنیم آپدیت جدید رو انجام بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی های جدید رو اجرا میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با وجود اینکه من اصلا لایو نمیرم و اینترنت پر سرعت ندارم که برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با این لینک اپدیت کردم ، اپدیت تمام شد امد اجرا که شد نوشت کامل نصب نشده مشکل از هارده ارور E71 داد (1 چراغ قرمز) بعد ریست شد امد بالا ارور هم نداد اما اواتار نداشت !!! و اولش هم میگفت یه تعداد چیزای امنیتی کامل نصب نشده نصب کن که از طریق فلش نشد چون هی ارور E71 میداد مجبور شدم وصل شم به Xbox Live و انلاینش رو بگیرم الان درسته :d

دوستان لطف کنن بگن این لینک آفلاین مشکل داره یا نه ؟کسی تست کرده ؟چون این دوست عزیز ما مثل اینکه با مشکل روبرو شده !!!!!!

دوستان لطف کنن بگن این لینک آفلاین مشکل داره یا نه ؟کسی تست کرده ؟چون این دوست عزیز ما مثل اینکه با مشکل روبرو شده !!!!!!
Fable 3 رو نتونستم اجرا کنم برا همین دل رو زدم به دریا!:d لینک آفلاین آپدیت رو دانلود کردم,
کنسول E71داد اما Restart کردم کنسول درست شد، فقط حالم گرفته شد که Fable اجرا نشد!
پس به این نتیجه اخلاقی میرسیم که کنسولتو برا چی میخوای آپدیت کنی وقتی این همه قراره دردستر بکشی؟ خوب بشین با داشبورد قبلی حالشو ببر دیگه!

Fable 3 رو نتونستم اجرا کنم برا همین دل رو زدم به دریا!:d لینک آفلاین آپدیت رو دانلود کردم,
کنسول E71داد اما Restart کردم کنسول درست شد، فقط حالم گرفته شد که Fable اجرا نشد!
پس به این نتیجه اخلاقی میرسیم که کنسولتو برا چی میخوای آپدیت کنی وقتی این همه قراره دردستر بکشی؟ خوب بشین با داشبورد قبلی حالشو ببر دیگه!

داستان من اینه که آبدیتهای بتای رو ریختم ! حالا میخوام آپ کنم چون آب از سر من گذشته دیگه !!!داستان این آبدیت هم مقدای گمراه کنندست و یه خورده داستان بو داره !ماکرو اول بازی فیبل 3 رو داد بیرون با سیستم امنیتی خاص !حالا هم که کالاف رو داده اما امنیت مربوط تو دیسک این بازی وجود نداره !:-/:-/در زمان آپ هم خیلی از دوستان گفتن که ابدیت رو انجام دادن و حتی آنلاین هم بازی کردن اما مشکل بنی براشون به وجود نیومده:-o این یعنی ماکرو به یک باره میخواد زهرش رو بریزه و احتمالا تاریخ دقیقی رو آماده کرده که همه گیمر هایی که به صورت غیر قانونی از دیسکهای کپی استفاده کنن رو قافلگیر کنه !احتمال عرضه بازی کالاف هم بدون هیچ قفلی همین بوده که گیمر ها مشغول این بازی بشن و سرشون گرم باشه !

آخرین ویرایش:
من امروز به Live وصل شدم تا Sonic 4 رو بازي کنم، منتها با توجه به اينکه آپديت جديد براي داشبورد اومده ازم ميخواد تا ابتدا آپديت رو انجام بدم بعد ميتونم به لايو دسترسي داشته باشم. حالا سؤالي که برام پيش اومده اينه که آيا با انجام اين آپديت، دستگاه از حالت کپي خور بودن خارج ميشه يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or