god of shadow
کاربر سایت
ایشون گفتن که ! نمیشه پاسخ قطعی به این سوال داد ...آقا خلیل بیا هممونو روشن کن که چی کار کنیم.
اگه الان با آپدیت قدیمی cod رو بازی کنیم به صورت آفلاین شناسایی میشیم و بعد از اینکه به لایو وصل بشیم بن میشیم؟ یا الان راحت میتونیم بازی کنیم؟؟
آقا خلیل بیا هممونو روشن کن که چی کار کنیم.
اگه الان با آپدیت قدیمی cod رو بازی کنیم به صورت آفلاین شناسایی میشیم و بعد از اینکه به لایو وصل بشیم بن میشیم؟ یا الان راحت میتونیم بازی کنیم؟؟
یه ساعت رفتم Cod:Bo بزنم ......:-oیک سری اطلاع رسانی غلط داره توسط PsychoLA7 صورت میگیره، که نمیشه راحت از کنارش رد شد!
هیچ تاریخ عرضه ای برای LT+ مشخص نشده و طبق معمول NO ETA هستش
آخرین iXtreme ای که تاریخ داشت، مربوط به iXtreme 1.6 هستش که بر میگرده به چند سال پیش...بعد از اون دیگه هیچ کدوم از iXtreme ها تاریخ مشخصی و یا حتی محدوده ی زمانی خاصی نداشتند.
وقتی کنسولی بن میشه، دلیل اخراج اون به کاربر گفته نمیشه که طرف بدونه بخاطر چی بن شده
به عنوان مثال بازی Halo Reach که نسخه Review اون Leak شد...مایکروسافت راحت از این ماجرا میگذره؟
چطوری حساب کردید؟ اصلا ملاک این حساب و کتاب های 100 در صد و 15 روز در چی هستش که کنسول باید بن بشه؟
از کجا تشخیص دادید (متوجه شدید) که اجرای (قرار دادن) بازی های جدید در داشبورد جدید، در حالت آفلاین باعث Flag شدن کنسول و در آینده BanWave باعث بن شدن کنسول میشه؟
+++++++++++++++
متن کاملترش توی لینک زیر هستش
http://paste2.org/p/1066530
P.S
دوستان رعایت کنید، همیشه وقت نداریم که به اوضاع تاپیک ها رسیدگی کنیم. این تاپیک هم رسماً شده چت رووم...
حالا هر چی که هست!Wikipedia سایت خبری نیست... دانشنامه هست !
یک سکوریتی جدید روی دیسکها توسط مایکروسافت (فعلا فقط در Fable III) گزاشته شده که یک قسمت جدید رو چک میکنه این عمل روی داشبورد قبلی و درایو های سامسونگ و یه سری ازدرایو های هیتاچی صورت نمیگیره و باآپدیت این چک کار میکنه Fable III هم اگر داشبوردتون رو آپدیت کرده باشید به همین دلیل اجرا نمیشه تا LT+ریلیز بشه که بتونن درستش کنن و روی داشبورد جدید هم بازیهای جدیدرو اجرا کنن Black Ops این سکوریتی رو نداره و با هر دو داشبرد اجرا میشهمن امروز از طریق لایو آپدیت کردم و هیچ مشکلی هم نبوده ولی fable III رو نداشتم که ببینم چجوری میشه.
یکی میگه قضیه این بازی چیه چرا این بازی اجرا نمیشه و موجب شناسایی میشه ولی COD :black ops اینجوری نمیشه؟؟؟
مایکروسافت سال پیش دستگاه ها رو از روی فریمور بن کرد برای همین بعدشLT رو ریلیز شد چون محتویات فریمور اصلی با فریمور هک شده اون هایی که مایکروسافت بهش دسترسی داشت با هم تناقض داشتند و LT این رو رفع کرد...
سه سال قبل از امسال دارم هر سال بین تاریخ 5تا 15 نوامبر بن میشم ملاکم این هست
نمیدونم شما که چند سال هست تو این کاری چطور هنوز نمیدونی وقتی یه بازی رو آفلاین بازی میکنی اطلاعاتش توCacheثبت میشه و مایکروسافت بوسیله Console Idاونارو بن میکنه
اینجا سایت اخبار نیست اخبار اون صفحه ی اول سایته اینجا فرومه و هر کسی میتونه اینجا در مورد بحث اظهار نظر یا سوال کنه یاهر کاری در رابطه با بحث اگر میخواید کل سایت اخبار و خبر باشه میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید. اینم آدرس سایتش /http://www.wikipedia.org
با این لینک اپدیت کردم ، اپدیت تمام شد امد اجرا که شد نوشت کامل نصب نشده مشکل از هارده ارور E71 داد (1 چراغ قرمز) بعد ریست شد امد بالا ارور هم نداد اما اواتار نداشت !!! و اولش هم میگفت یه تعداد چیزای امنیتی کامل نصب نشده نصب کن که از طریق فلش نشد چون هی ارور E71 میداد مجبور شدم وصل شم به Xbox Live و انلاینش رو بگیرم الان درسته :d
Fable 3 رو نتونستم اجرا کنم برا همین دل رو زدم به دریا!:d لینک آفلاین آپدیت رو دانلود کردم,دوستان لطف کنن بگن این لینک آفلاین مشکل داره یا نه ؟کسی تست کرده ؟چون این دوست عزیز ما مثل اینکه با مشکل روبرو شده !!!!!!
Fable 3 رو نتونستم اجرا کنم برا همین دل رو زدم به دریا!:d لینک آفلاین آپدیت رو دانلود کردم,
کنسول E71داد اما Restart کردم کنسول درست شد، فقط حالم گرفته شد که Fable اجرا نشد!
پس به این نتیجه اخلاقی میرسیم که کنسولتو برا چی میخوای آپدیت کنی وقتی این همه قراره دردستر بکشی؟ خوب بشین با داشبورد قبلی حالشو ببر دیگه!