جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

موضوع کمي گيج کننده و پيچيده شد!

خب اگه الان قرار باشه بازي هاي جديدي که مياد روي داشبورد قبلي قابل اجرا نباشه، اگه کسي آپديت نکنه خب هيچ بازي جديدي که مياد رو ديگه نميتونه اجرا کنه! اگه آپديت هم بکنيم احتمال بن شدن هست! چيکار بايد کرد بالاخره!؟

اصلا مشکل همه ما اين هست که در ايران زندگي ميکنيم و الا انجام يک بازي از روي ديسک اورجينال ده ها برابر لذت بخش تر از انجام يک بازي کپي شده هست که همه اش بايد با احتياط هاي خاص انجام بشه!
من نگفتم بازی ها رو داشبورد قبلی اجرا نمیشن هنوز هم هیچ آپدیتی همراه با دیسک بازی های جدید نیومده فعلا تمام بازی ها با داشبورد قبلی اجرا میشه ولی روی داشبورد جدید بازی FableIIIاجرا نمیشه

shit happend...

من که این آپدیتو دیروز کردم. حالا امروز اومدم میبینم friend هام همه پاک شدن.
این مشکل برا کسی پیش نیومده؟
در ضمن من که حتما بن میشم.چون fable lll رو گذاشتم تو دسگاهم.حالا راهی نیست که مثلا با دیسک اکتیو کننده ای بشه fable رو اجرا کرد؟؟؟؟
(من بدبخت تو 1 روز هرچی بلا بود سرم اومده.هم کنسولم فلگ شد هم گلدم تموم شد:((:((:((:(()
لطفا جواب بدید...

من که این آپدیتو دیروز کردم. حالا امروز اومدم میبینم friend هام همه پاک شدن.
این مشکل برا کسی پیش نیومده؟
در ضمن من که حتما بن میشم.چون fable lll رو گذاشتم تو دسگاهم.حالا راهی نیست که مثلا با دیسک اکتیو کننده ای بشه fable رو اجرا کرد؟؟؟؟
(من بدبخت تو 1 روز هرچی بلا بود سرم اومده.هم کنسولم فلگ شد هم گلدم تموم شد:((:((:((:(()
لطفا جواب بدید...
شما با برنامه XVal تست کردید ببینید که فلگ شدید؟

من نگفتم بازی ها رو داشبورد قبلی اجرا نمیشن هنوز هم هیچ آپدیتی همراه با دیسک بازی های جدید نیومده فعلا تمام بازی ها با داشبورد قبلی اجرا میشه ولی روی داشبورد جدید بازی FableIIIاجرا نمیشه
ممنون. البته من هنوز اين بازي رو نگرفتم و شايد نگيرم!

ببخشيد اين قدر پست ميدم راجع به اين موضوع اما خب بالاخره بايد احتياط کرد اينطور مواقع، ميخوام بدونم از دوستان کسي اينجا آپديت کرده تا اين لحظه داشبورد رو يا نه؟ اگه آپديت کرده و مشکل خاصي در اجراي بازي ها (البته غير از Fable III) و ... پيش نيومده تا من هم آپديت کنم.

در ضمن من در لايو فقط بازي هاي Sonic the Hedgehog 4 و Forza Motorsport 3 رو بازي مي کنم که هر دو هم نسخه هاي اصلي هستند و الا بقيه بازي ها رو با پروفايل آفلاين انجام ميدم. بخاطر همين هست که ميخوام آپديت کنم داشبورد رو تا بتونم به لايو کانکت بشم.

بن ویو سالپیش از 5نوامبر شروع شد
من اولین ایرانی بودم که سال پیش تو بن ویو بن شدم(البته بیشترمون همون موقع بن شده بودیم ولی ...) تاریخ بن شدن در سال پیش 6 نوامبر بود COD:MW2 سال پیش 29اکتبر لیک شد

حالا شما 5nov متوجه شدید که Ban شدید...این نمیشه دلیل....

تصویر زیر مربوط به یکی از کنسول ها هستش، که سال پیش بن شده و تاریخ رو هم ذکر کرده (یکی از کاربران IRC #Fw تو همون تاریخ قرار داده بود که من هم انلاین بودم)

23tjedi.jpg

اگر خوب نگاه کنید، متوجه میشید که تاریخ 30 oct هستش
این هم یک سری مطلب از شروع banWave که مربوط به انتهای oct هستش
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=694798
http://sites.google.com/site/codegamerx/360banwave
بازی سنتر هم سال پیش 31 oct پوشش خبری BanWave 09 رو شروع کرد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26010

حالا باز بگید که تاریخ banWave آخر oct نبوده و از 5 nov شروع شده

خوب پس چی فکر کردید گفتم اگه آفلاین تست کنید بعد به XBL وصل نشید هم فلگ میشید؟خیلیا هنوز فک میکنن تو حالت آفلاین اگه یه بازی رو تو دستگاه بزارن و بازی کنن بعد به لایو وصل شن هیچ اتفاقی براشون نمیفته در صورتی که هیچ فرقی نمیکنه...

بحث با شما هیچ نتیجه ای نداره..

اتفاقا حق داریم براتون مشخص کنیم وقتی نمیدونید ... کسی اینجا رو چت روم نکرده همه فقط در رابطه با تاپیک سوال یا نظر یا اطلاعات دادم

قرار نیست که کاربران فروم تشخیص بدند که چت روم شده و یا نشده...قبلاً هم گفتم فروم قانون و مجری داره و کاربران در درجه ای نیستند که حق رو با صلاح دید خودشون بخوان مشخص کنند.

یکبار دیگه بدون دلیل اخطار بگیرم به ادمین ریپورتتون میکنم دلیل نمیشه که از هر پستی که بر علیه تون هست یا ازش خوشتون نمیاد اخطار بدید

هیچ اخطاری بدون دلیل ارسال نمیشه، حال اینکه شما دلیلش رو متوجه نشدید...میتونید از یکی ادمین های سایت کمک بگیرید.

C4Eگفته فریمور هک شده امسال (2010) عرضه نمیشه:|

خود آقا خلیل هم قبلا منبع روگزاشته بودن http://paste2.org/p/1066530
دوبار از هکر سوال شده آیا ممکنه LT+همین امسال عرضه بشه هر دو بار گفته خیر.
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:31PM] <loftY> c4 will lt+ possibly come out this year?
[2010-11-01 08:38PM] <******> ;[2010-11-01 05:32PM] <c4eva> no

خدا رو صد هزار مرتبه شکر...:arrowd:

بقیه ی حرف هاتون هم که بهشون اشاره کردم...همین داستان رو دارند!!

الان آپدیت نکن بین 7تا10روز دیگه فریمور جدیدLTمیاد اون موقع با کپی خور کردن با خیال راحت هم میتونید برید XBL هم بازی های جدید اجرا میشه
هیچ تاریخ عرضه ای برای LT+ مشخص نشده و طبق معمول NO ETA هستش

آخرین iXtreme ای که تاریخ داشت، مربوط به iXtreme 1.6 هستش که بر میگرده به چند سال پیش...بعد از اون دیگه هیچ کدوم از iXtreme ها تاریخ مشخصی و یا حتی محدوده ی زمانی خاصی نداشتند.

آخرین ویرایش:
حالا شما 5nov متوجه شدید که Ban شدید...این نمیشه دلیل....

تصویر زیر مربوط به یکی از کنسول ها هستش، که سال پیش بن شده و تاریخ رو هم ذکر کرده (یکی از کاربران IRC #Fw تو همون تاریخ قرار داده بود که من هم انلاین بودم)

23tjedi.jpg

اگر خوب نگاه کنید، متوجه میشید که تاریخ 30 oct هستش
این هم یک سری مطلب از شروع banWave که مربوط به انتهای oct هستش
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=694798
http://sites.google.com/site/codegamerx/360banwave
بازی سنتر هم سال پیش 31 oct پوشش خبری BanWave 09 رو شروع کرد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26010

حالا باز بگید که تاریخ banWave آخر oct نبوده و از 5 nov شروع شده

بحث با شما هیچ نتیجه ای نداره..

قرار نیست که کاربران فروم تشخیص بدند که چت روم شده و یا نشده...قبلاً هم گفتم فروم قانون و مجری داره و کاربران در درجه ای نیستند که حق رو با صلاح دید خودشون بخوان مشخص کنند.

هیچ اخطاری بدون دلیل ارسال نمیشه، حال اینکه شما دلیلش رو متوجه نشدید...میتونید از یکی ادمین های سایت کمک بگیرید.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر...:arrowd:

بقیه ی حرف هاتون هم که بهشون اشاره کردم...همین داستان رو دارند!!
تورو خدا بیخیال شو دهنم سرویس شد انقدرتایپ کردم جواب سوال هاتون رو دارم اگر جوابش رو میخواید میتونم براتون PMکنم (خواهشا بگید ) معلومه فایده نداره چون نه شما حرف منو قبول میکنی نه من حرف شما رو به قول خودتون اخلال در نظم تاپیک میشه
میتونم بهتون ثابت کنم MW2زودتر از 31 اکتبر عرضه شد چرا قسمتی از حرف هاتون رو کغ گفتید MW2 تاریخ 31 اکتبر اومد پاک کردید؟
میتونم بهتون ثابت کنم اون موقع چرا گفتم LT+تا 10روز آینده میاد
بقیه هم که اشتباه از خودتون بود و نقل قول نکردید و تموم شد
نه تست نکردم. ولی اینجوری که بچه ها میگن فلگ شده دیگه.
بازم تست کنید با Xval اصلا بعد تست بازی شما اجرا نشد و ارور Disc is Unreadableرو داد؟ بعد از اون به XBLوصل شدید یا تلاش کردید بهش وصل بشید؟

آخرین ویرایش:
بازم تست کنید با Xval اصلا بعد تست بازی شما اجرا نشد و ارور Disc is Unreadableرو داد؟ بعد از اون به XBLوصل شدید یا تلاش کردید بهش وصل بشید؟

من آپدیتو از رو خود xbl زدم. اپدیت چند قسمت داشت. بعد از اینکه قسمت اول تموم شد(قیافه ی داشبورد عوض شد) من کنسلش کردم که برم fable بزنم.که دیدم نوشته disc is unreadable.
خلاصه بعد از اون قضیه رفتم اپدیت رو تموم کردم و لایو هم رفتم.
در ضمن یه توضیح کوچولو یا یه لینک درمورد xval بده چون من بلد نیستم.

خواهش ميکنم از دوستان (به جاي اينکه موضوع تاپيک به مواد قانوني انجمن و ... کشونده بشه) کسي که اطلاعات دقيق داره، بياد بگه در حال حاضر کنسول رو آپديت کنيم يا نه؟ (از نظر کپي خورد بودن دستگاه و بن شدن و خلاصه همه چيز ...)

بفرمایید

By capitanrayan

http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip XVAL Download link

بعدش .شماره سریال کنسول رو توی یک خط،مقدار X رو هم از توی منوی کنسول ،قسمت system infoبود(درست نمیدونم)15-16 تا کارکتره.اون رو هم وارد میکنی بعد روی خط پایینی کلیک میکنی.اگه clean بزنه که شناسایی نشدی ولی اگه چیز دیگه بزن یا بن شدی یا فلگ.
اینم چنتا عکس اونی که خط قرمز دورشه قبلش x نوشته همون مقدار x هست(پایین سمت راست عکس)
xvalue.JPG

اینم اون دوتا حالتی که بوجود میاد
xvalueban.jpg
xvaluenoban.jpg

اگه شناسایی بشی اون مقداری که جلوی X نوشته عوض میشه.و همون گزینه بن رو میزنه،فکر نکنم شناسایی شده باشی.چون فعلا که کسی فلگ نشده

آخرین ویرایش:
سلام . خوبین

ببینید در حال حاضر ما چیکار کنیم 360 رو اپدیت کنیم یا نه ؟ چون من از یه نفر شنیدم که میگفت فقط بازی cod روش کار میکنه و بازی های دیگه که داره میاد بعد از cod و fabill3 رو اپدیت جدید کار نمیکنه ؟ حالا من موندم چیکار کنم به نظرتون اپدیت کنم یا نه ؟

سلام . خوبین

ببینید در حال حاضر ما چیکار کنیم 360 رو اپدیت کنیم یا نه ؟ چون من از یه نفر شنیدم که میگفت فقط بازی cod روش کار میکنه و بازی های دیگه که داره میاد بعد از cod و fabill3 رو اپدیت جدید کار نمیکنه ؟ حالا من موندم چیکار کنم به نظرتون اپدیت کنم یا نه ؟
اگر نمیخواید فعلا آنلاین بازی کنید آپدیت نکنید بهتره
خود Fable IIIهم با آپدیت کار نمیکنه ...
اگه عجله ای برای آنلاین بازی کردن ندارید و میخواید بازی های جدید رو بازی کنید آپدیت نکنید
اگر میخواید آنلاین بازی کنید و فعلا نیازی به بازی های جدید ندارید بعد از تست بوسیله Xval(برنامه ی بالا) آپدیت کنید

سلام به همه استادان عزیز تا اونجایی که من از صحبت هاتون فهمیدم مایکروسافت رو دیسک بازیهای جدیدش یک امنیت جدید میخواد قرار بده که حتی بازی رو هم آفلاین بازی کردیم دستگاه فلگ بشه و بعد از وصل شدن به Live بن بشیم یا تو بن دسته جمعی که فعلا تو بازی Fable 3 گذاشته به کمک این ورژن جدید داشبورد .

ما باید منتظر بمونیم که این هکرها یه فریمور جدید LT + بنویسن . بعد ما اون رو ، رو دستگاه بریزیم بعد ورژن داشبورد رو آپدیت کنیم و با خیال راحت بریم Live یا بازیهایی که این امنیت رو دارن تو دستگاه اجرا بشن . (تاریخ ریلیز این فریمور هم فعلا نا معلوم هستش)

---------------------------------------------------------------
آیا این برداشت من از صحبت هاتون درسته ؟ اگر غلط هستش اصلاح کنید ممنون میشم با تشکر از همه دوستان .

سلام به همه استادان عزیز تا اونجایی که من از صحبت هاتون فهمیدم مایکروسافت رو دیسک بازیهای جدیدش یک امنیت جدید میخواد قرار بده که حتی بازی رو هم آفلاین بازی کردیم دستگاه فلگ بشه و بعد از وصل شدن به Live بن بشیم یا تو بن دسته جمعی که فعلا تو بازی Fable 3 گذاشته به کمک این ورژن جدید داشبورد .

ما باید منتظر بمونیم که این هکرها یه فریمور جدید LT + بنویسن . بعد ما اون رو ، رو دستگاه بریزیم بعد ورژن داشبورد رو آپدیت کنیم و با خیال راحت بریم Live یا بازیهایی که این امنیت رو دارن تو دستگاه اجرا بشن . (تاریخ ریلیز این فریمور هم فعلا نا معلوم هستش)

---------------------------------------------------------------
آیا این برداشت من از صحبت هاتون درسته ؟ اگر غلط هستش اصلاح کنید ممنون میشم با تشکر از همه دوستان .
درسته فقط تا الان معلوم شده که تو سال 2010 فریمور جدید نمیاد یعنی در خوشبینانه ترین حالت باید 2ماه صبرکنید تا فریمور بیاد !

ویرایش:دوستان من یه دو ساعت دیگه برمیگردم تا اون موقع اگه سوال داشتید صفحات همین تاپیک رو جستجو کنید تا به جواب برسید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or