جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

حالا شما 5nov متوجه شدید که Ban شدید...این نمیشه دلیل....

تصویر زیر مربوط به یکی از کنسول ها هستش، که سال پیش بن شده و تاریخ رو هم ذکر کرده (یکی از کاربران IRC #Fw تو همون تاریخ قرار داده بود که من هم انلاین بودم)

23tjedi.jpg

اگر خوب نگاه کنید، متوجه میشید که تاریخ 30 oct هستش
این هم یک سری مطلب از شروع banWave که مربوط به انتهای oct هستش
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=694798
http://sites.google.com/site/codegamerx/360banwave
بازی سنتر هم سال پیش 31 oct پوشش خبری BanWave 09 رو شروع کرد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26010

حالا باز بگید که تاریخ banWave آخر oct نبوده و از 5 nov شروع شده

بحث با شما هیچ نتیجه ای نداره..

قرار نیست که کاربران فروم تشخیص بدند که چت روم شده و یا نشده...قبلاً هم گفتم فروم قانون و مجری داره و کاربران در درجه ای نیستند که حق رو با صلاح دید خودشون بخوان مشخص کنند.

هیچ اخطاری بدون دلیل ارسال نمیشه، حال اینکه شما دلیلش رو متوجه نشدید...میتونید از یکی ادمین های سایت کمک بگیرید.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر...:arrowd:

بقیه ی حرف هاتون هم که بهشون اشاره کردم...همین داستان رو دارند!!
تورو خدا بیخیال شو دهنم سرویس شد انقدرتایپ کردم جواب سوال هاتون رو دارم اگر جوابش رو میخواید میتونم براتون PMکنم (خواهشا بگید ) معلومه فایده نداره چون نه شما حرف منو قبول میکنی نه من حرف شما رو به قول خودتون اخلال در نظم تاپیک میشه
میتونم بهتون ثابت کنم MW2زودتر از 31 اکتبر عرضه شد چرا قسمتی از حرف هاتون رو کغ گفتید MW2 تاریخ 31 اکتبر اومد پاک کردید؟
میتونم بهتون ثابت کنم اون موقع چرا گفتم LT+تا 10روز آینده میاد
بقیه هم که اشتباه از خودتون بود و نقل قول نکردید و تموم شد
نه تست نکردم. ولی اینجوری که بچه ها میگن فلگ شده دیگه.
بازم تست کنید با Xval اصلا بعد تست بازی شما اجرا نشد و ارور Disc is Unreadableرو داد؟ بعد از اون به XBLوصل شدید یا تلاش کردید بهش وصل بشید؟

آخرین ویرایش:
بازم تست کنید با Xval اصلا بعد تست بازی شما اجرا نشد و ارور Disc is Unreadableرو داد؟ بعد از اون به XBLوصل شدید یا تلاش کردید بهش وصل بشید؟

من آپدیتو از رو خود xbl زدم. اپدیت چند قسمت داشت. بعد از اینکه قسمت اول تموم شد(قیافه ی داشبورد عوض شد) من کنسلش کردم که برم fable بزنم.که دیدم نوشته disc is unreadable.
خلاصه بعد از اون قضیه رفتم اپدیت رو تموم کردم و لایو هم رفتم.
در ضمن یه توضیح کوچولو یا یه لینک درمورد xval بده چون من بلد نیستم.

خواهش ميکنم از دوستان (به جاي اينکه موضوع تاپيک به مواد قانوني انجمن و ... کشونده بشه) کسي که اطلاعات دقيق داره، بياد بگه در حال حاضر کنسول رو آپديت کنيم يا نه؟ (از نظر کپي خورد بودن دستگاه و بن شدن و خلاصه همه چيز ...)

بفرمایید

By capitanrayan

http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip XVAL Download link

بعدش .شماره سریال کنسول رو توی یک خط،مقدار X رو هم از توی منوی کنسول ،قسمت system infoبود(درست نمیدونم)15-16 تا کارکتره.اون رو هم وارد میکنی بعد روی خط پایینی کلیک میکنی.اگه clean بزنه که شناسایی نشدی ولی اگه چیز دیگه بزن یا بن شدی یا فلگ.
اینم چنتا عکس اونی که خط قرمز دورشه قبلش x نوشته همون مقدار x هست(پایین سمت راست عکس)
xvalue.JPG

اینم اون دوتا حالتی که بوجود میاد
xvalueban.jpg
xvaluenoban.jpg

اگه شناسایی بشی اون مقداری که جلوی X نوشته عوض میشه.و همون گزینه بن رو میزنه،فکر نکنم شناسایی شده باشی.چون فعلا که کسی فلگ نشده

آخرین ویرایش:
سلام . خوبین

ببینید در حال حاضر ما چیکار کنیم 360 رو اپدیت کنیم یا نه ؟ چون من از یه نفر شنیدم که میگفت فقط بازی cod روش کار میکنه و بازی های دیگه که داره میاد بعد از cod و fabill3 رو اپدیت جدید کار نمیکنه ؟ حالا من موندم چیکار کنم به نظرتون اپدیت کنم یا نه ؟

سلام . خوبین

ببینید در حال حاضر ما چیکار کنیم 360 رو اپدیت کنیم یا نه ؟ چون من از یه نفر شنیدم که میگفت فقط بازی cod روش کار میکنه و بازی های دیگه که داره میاد بعد از cod و fabill3 رو اپدیت جدید کار نمیکنه ؟ حالا من موندم چیکار کنم به نظرتون اپدیت کنم یا نه ؟
اگر نمیخواید فعلا آنلاین بازی کنید آپدیت نکنید بهتره
خود Fable IIIهم با آپدیت کار نمیکنه ...
اگه عجله ای برای آنلاین بازی کردن ندارید و میخواید بازی های جدید رو بازی کنید آپدیت نکنید
اگر میخواید آنلاین بازی کنید و فعلا نیازی به بازی های جدید ندارید بعد از تست بوسیله Xval(برنامه ی بالا) آپدیت کنید

سلام به همه استادان عزیز تا اونجایی که من از صحبت هاتون فهمیدم مایکروسافت رو دیسک بازیهای جدیدش یک امنیت جدید میخواد قرار بده که حتی بازی رو هم آفلاین بازی کردیم دستگاه فلگ بشه و بعد از وصل شدن به Live بن بشیم یا تو بن دسته جمعی که فعلا تو بازی Fable 3 گذاشته به کمک این ورژن جدید داشبورد .

ما باید منتظر بمونیم که این هکرها یه فریمور جدید LT + بنویسن . بعد ما اون رو ، رو دستگاه بریزیم بعد ورژن داشبورد رو آپدیت کنیم و با خیال راحت بریم Live یا بازیهایی که این امنیت رو دارن تو دستگاه اجرا بشن . (تاریخ ریلیز این فریمور هم فعلا نا معلوم هستش)

---------------------------------------------------------------
آیا این برداشت من از صحبت هاتون درسته ؟ اگر غلط هستش اصلاح کنید ممنون میشم با تشکر از همه دوستان .

سلام به همه استادان عزیز تا اونجایی که من از صحبت هاتون فهمیدم مایکروسافت رو دیسک بازیهای جدیدش یک امنیت جدید میخواد قرار بده که حتی بازی رو هم آفلاین بازی کردیم دستگاه فلگ بشه و بعد از وصل شدن به Live بن بشیم یا تو بن دسته جمعی که فعلا تو بازی Fable 3 گذاشته به کمک این ورژن جدید داشبورد .

ما باید منتظر بمونیم که این هکرها یه فریمور جدید LT + بنویسن . بعد ما اون رو ، رو دستگاه بریزیم بعد ورژن داشبورد رو آپدیت کنیم و با خیال راحت بریم Live یا بازیهایی که این امنیت رو دارن تو دستگاه اجرا بشن . (تاریخ ریلیز این فریمور هم فعلا نا معلوم هستش)

---------------------------------------------------------------
آیا این برداشت من از صحبت هاتون درسته ؟ اگر غلط هستش اصلاح کنید ممنون میشم با تشکر از همه دوستان .
درسته فقط تا الان معلوم شده که تو سال 2010 فریمور جدید نمیاد یعنی در خوشبینانه ترین حالت باید 2ماه صبرکنید تا فریمور بیاد !

ویرایش:دوستان من یه دو ساعت دیگه برمیگردم تا اون موقع اگه سوال داشتید صفحات همین تاپیک رو جستجو کنید تا به جواب برسید!

درسته فقط تا الان معلوم شده که تو سال 2010 فریمور جدید نمیاد یعنی در خوشبینانه ترین حالت باید 2ماه صبرکنید تا فریمور بیاد !

ویرایش:دوستان من یه دو ساعت دیگه برمیگردم تا اون موقع اگه سوال داشتید صفحات همین تاپیک رو جستجو کنید تا به جواب برسید!
و اين يعني اينکه اگه کنسول آپديت بشه، تا زمان عرضه LT+ ديگه نبايد به لايو کانکت شد چون احتمال بن شدن هست و با توجه به اينکه قابليت شناسايي از طريق Flag هم وجود داره حتي اگه بازي آفلاين هم انجام بشه بعد از اينکه به لايو کانکت شديم احتمال بن شدن هست، در مجموع همه اينا پس اگه آپديت نکنيم که بهتره ديگه!

تورو خدا بیخیال شو دهنم سرویس شد انقدرتایپ کردم جواب سوال هاتون رو دارم اگر جوابش رو میخواید میتونم براتون PMکنم (خواهشا بگید )

خدایش من توی پست قبل از شما سوالی کردم که الان بخواید جوابی رو بدید :d

بهتون ثابت کنم اون موقع چرا گفتم LT+تا 10روز آینده میاد
اگر به حرف C4eva باشه، اگر درست یادم باشه از وقتی گفت که روی LT کار میکنه (بعد از اغاز BanWave 2009) تقریباً 70 روز طول کشید تا اولین LT رو عرضه کنه..سال 2010.. نسخه ی دومش هم نزدیک به 60 روز طول کشید

الان هم LT+ از طرف C4eva برای اولین بار در IRC #Fw در تاریخ 17 oct مطرح شد..حالا با اون حساب کتاب های شما که قرار بود 7 تا 10 روز دیگه باید (از پست خودتون)...همه ی حساب کتاب های شما همون روز توسط C4eva خلاف ـش گفته شد.

مشکل اینجاست که شما با اطلاعات خودتون که سورس بعضی هاشون ناقص هستش...دارید اینجا یک سری مطالب رو به اعضا وارد میکنید.
اگر قرار باشه هر کسی هر چیزی رو دید، بدون اینکه درک درستی از خود مطلب و سورس اون داشته باشه...باید اینجا خبرسازی کنه..کسی هم چیزی بهش نگه...کار فروم رو باید تعطیل کنیم.

بقیه هم که اشتباه از خودتون بود

خوشم میاد که اصلا کم نمیارید...با این وجود که براتون ثابت کردم banWave 09 آخر oct شروع شد..نه 5nov ... بازم میگید که اشتباه خودتون بود...

اون از تاریخ شروع banWave، اون از عرضه ی LT+ و سر موضوع Flag شدن کنسول
خوبه که برای تمامی گفته هام لینک و منبع دادم توی پست قبل...بازم کوتاه نیامدید و میگید که اشتباه از من هستش.

هر وقت مدرک معتبر برای موارد ذکر شده ام داشتید، پروفایل من بعد از تقاضای buddylist برای شما باز است، در غیر این صورت اگر بخواید بازم بی پایه و اساس حرفی رو اینجا بزنید و پافشاری کنید...چاره ای جزء برخورد با شما رو نداریم

P.S
نقل این پست هم هیچ فایده ای نداره

و اين يعني اينکه اگه کنسول آپديت بشه، تا زمان عرضه LT+ ديگه نبايد به لايو کانکت شد چون احتمال بن شدن هست و با توجه به اينکه قابليت شناسايي از طريق Flag هم وجود داره حتي اگه بازي آفلاين هم انجام بشه بعد از اينکه به لايو کانکت شديم احتمال بن شدن هست، در مجموع همه اينا پس اگه آپديت نکنيم که بهتره ديگه!

درسته چون من زياد به LIVE كانكت نمي شم آپديت كردم و از لحاظ كپي خور بودن دستگاه هيچ مشكلي ندارد توصيه من به دوستاني كه به LIVEكانت نمي شن اينه كه حتما آپديت كنند .:ok:

درسته چون من زياد به LIVE كانكت نمي شم آپديت كردم و از لحاظ كپي خور بودن دستگاه هيچ مشكلي ندارد توصيه من به دوستاني كه به LIVEكانت نمي شن اينه كه حتما آپديت كنند .:ok:
ولي بازم اين نميتونه دليل خوبي باشه، چون اگه واقعا اين موضوع Flag که راجع بازي کردن بصورت آفلاين توي تاپيک مطرح شده وجود داشته باشه، اين موضوع چه فرقي ميکنه خب؟ بالاخره قرار نيست که ديگه هيچوقت کسي به Live کانکت نشه!

اقا من اين لينك دانلود كه دوستمون تو صفحه 50 يا 51 بودو رو دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم
اينو ميگم
http://download.microsoft.com/downlo...stemupdate.zip
يه سوال داشتم !!!!
از اونجايي كه من كلا آفلاين بازي ميكنم و اصلا لايو نميرم ميخواستم ازتون بپرسم آپديتو انجام بدم يا نه؟؟؟
بد جوري دو دل شدم
وجدانن يه نظر درستو حسابي بدين و گمراهم نكنيد
ممنون
آقا خليل نظر شما چي هست؟؟؟
اينجوري كه بالا نوشته تا 2 ماه ديگه فريمور جديد نمي ياد بايد چه كنم
در ضمن دستگاه تا حالا لايو وصل نشده

اقا من اين لينك دانلود كه دوستمون تو صفحه 50 يا 51 بودو رو دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم
اينو ميگم
http://download.microsoft.com/downlo...stemupdate.zip
يه سوال داشتم !!!!
از اونجايي كه من كلا آفلاين بازي ميكنم و اصلا لايو نميرم ميخواستم ازتون بپرسم آپديتو انجام بدم يا نه؟؟؟
بد جوري دو دل شدم
وجدانن يه نظر درستو حسابي بدين و گمراهم نكنيد
ممنون
آقا خليل نظر شما چي هست؟؟؟
اينجوري كه بالا نوشته تا 2 ماه ديگه فريمور جديد نمي ياد بايد چه كنم
در ضمن دستگاه تا حالا لايو وصل نشده

آپدیت نکن پست پایین نوشتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or