T Elite x
کاربر سایت
بهتون PM میدم فعلا اینجا بحث(کل کل) نکنیم بهتره در نظم تاپیک اختلال ایجاد میشهخدایش من توی پست قبل از شما سوالی کردم که الان بخواید جوابی رو بدید :d
اگر به حرف C4eva باشه، اگر درست یادم باشه از وقتی گفت که روی LT کار میکنه (بعد از اغاز BanWave 2009) تقریباً 70 روز طول کشید تا اولین LT رو عرضه کنه..سال 2010.. نسخه ی دومش هم نزدیک به 60 روز طول کشید
الان هم LT+ از طرف C4eva برای اولین بار در IRC #Fw در تاریخ 17 oct مطرح شد..حالا با اون حساب کتاب های شما که قرار بود 7 تا 10 روز دیگه باید (از پست خودتون)...همه ی حساب کتاب های شما همون روز توسط C4eva خلاف ـش گفته شد.
مشکل اینجاست که شما با اطلاعات خودتون که سورس بعضی هاشون ناقص هستش...دارید اینجا یک سری مطالب رو به اعضا وارد میکنید.
اگر قرار باشه هر کسی هر چیزی رو دید، بدون اینکه درک درستی از خود مطلب و سورس اون داشته باشه...باید اینجا خبرسازی کنه..کسی هم چیزی بهش نگه...کار فروم رو باید تعطیل کنیم.
خوشم میاد که اصلا کم نمیارید...با این وجود که براتون ثابت کردم banWave 09 آخر oct شروع شد..نه 5nov ... بازم میگید که اشتباه خودتون بود...
اون از تاریخ شروع banWave، اون از عرضه ی LT+ و سر موضوع Flag شدن کنسول
خوبه که برای تمامی گفته هام لینک و منبع دادم توی پست قبل...بازم کوتاه نیامدید و میگید که اشتباه از من هستش.
هر وقت مدرک معتبر برای موارد ذکر شده ام داشتید، پروفایل من بعد از تقاضای buddylist برای شما باز است، در غیر این صورت اگر بخواید بازم بی پایه و اساس حرفی رو اینجا بزنید و پافشاری کنید...چاره ای جزء برخورد با شما رو نداریم
P.S
نقل این پست هم هیچ فایده ای نداره
ولي بازم اين نميتونه دليل خوبي باشه، چون اگه واقعا اين موضوع Flag که راجع بازي کردن بصورت آفلاين توي تاپيک مطرح شده وجود داشته باشه، اين موضوع چه فرقي ميکنه خب؟ بالاخره قرار نيست که ديگه هيچوقت کسي به Live کانکت نشه!
اگه عجله ای برای آنلاین بازی کردن ندارید و میخواید بازی های جدید رو بازی کنید آپدیت نکنیدخيلي خوب ميشه اگه يکي از دوستان که بيشتر در اين مورد اطلاعات داره، يه جمع بندي کلي بکنه و بصورت مشخص براي کساني که بر سر دو راهي موندن (يکيش خودم) بنويسه که آيا در اين لحظه کنسول رو آپديت کنيم يا نه؟ اگر بهتر است آپديت نکنيم چرا؟ و اگر ميشه آپديت کرد، چرا؟ و اينکه بايد چه موارد امنيتي رو پس از آپديت لحاظ کرد؟
لطفا اين رو هم در نظر بگيريد که من به لايو وصل ميشم تا فقط بازي هاي اورجينالي که دارم رو بازي کنم و هيچ بازي کپي رو بصورت آنلاين بازي نمي کنم.
اگر میخواید آنلاین بازی کنید و فعلا نیازی به بازی های جدید ندارید بعد از تست بوسیله Xval(برنامه ی بالا) آپدیت کنید
دوستان بالاخره آپدیت دشبورد جدید روی همه ی بازی های جدید روی دیسکشون میاد و مجبورید همگی دیر یا زود آپدیت کنید