dani8gb
کاربر سایت
این سوال منم هست!!!دوستان اگه fable رو آفلاین بازی کرد و بعدا آپدیت کرد و به لایو وصل شد احتمال بن هست ؟
چون یکی از دوستان گفته اصلا fable رو تو دستگاه نذارید !
ممنون میشم بگید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال منم هست!!!دوستان اگه fable رو آفلاین بازی کرد و بعدا آپدیت کرد و به لایو وصل شد احتمال بن هست ؟
چون یکی از دوستان گفته اصلا fable رو تو دستگاه نذارید !
الان دوباره خوندمدوست عزیز کی (چه زمانی) گفته این حرف رو؟ اخرین چیزی که بچه ها گذاشته بودند فکر میکنم گفته بود آپدیت نکین فعلا.
منبعی داری؟
داداش حالت خوبه؟سلامیتی؟20 صفحه هست داریم تو سر و کله ی هم می زنیم یکی از مهمترین بحث هامون همینه!این آپدیت جدید داشبورد نکنه مثل پاییز سال پیش یه بن ویو به وجود بیاره آیا از بابت این مطمین هستید ........
دوستان هم یک تاپیک جدید برای اسپم دادن پیدا کردن حالا نزن کی بزن، یکی میگه بریز، یکی میگه نریز، باو حمع کنین این بساط رو مسخره اش رو در آوردین، یک حرف رو جند بار به آدمیزاد میگن!؟ آقا اگر میخوای بن نشی، فعلا نریز؛ حالا یک پست در میون: "من بریزم!؟" "اصلا این چی هست!؟ من که ریختم!!" "دوستان بریزین حالشو ببرین من که ریختم" "Fable III اجرا میشه!؟"برای من اتفاق افتاد گفتم دیگه سه چراغه شده ولی بعدش درست شد 6بار امتحان کردم بازم تکرار میشهمن داشبورد 20124160 بتا رو که 85 مگ بود نصب کردم بعد امروز اون 95 مگ رو از ماکروسافت دانلود کردم خواستم نصب کنم آخراش ارور E71 داد خطرناکه؟؟ خاموش کردم روشن کردم مشکلی نداشت البته... در ضمن من مشکل بن ندارم قبلا گرفتارش شدم... D:
لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه این که هست 95 mb ارور e74 میده .من داشبورد 20124160 بتا رو که 85 مگ بود نصب کردم بعد امروز اون 95 مگ رو از ماکروسافت دانلود کردم خواستم نصب کنم آخراش ارور E71 داد خطرناکه؟؟ خاموش کردم روشن کردم مشکلی نداشت البته... در ضمن من مشکل بن ندارم قبلا گرفتارش شدم... D: