جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوست عزیز کی (چه زمانی) گفته این حرف رو؟ اخرین چیزی که بچه ها گذاشته بودند فکر میکنم گفته بود آپدیت نکین فعلا.

منبعی داری؟
الان دوباره خوندم
شرمنده
كفته هنور معلوم نيست!

1. [2010-11-01 04:14PM] <ceptaz> c4eva, is it confirmed that current FW and older games will be safe in the new dash?
  2. [2010-11-01 04:15PM] <c4eva> ceptaz:unknown at present!
http://paste2.org/p/1066530

والا من black ops و saw 2 flesh and blood و SVR 2011 و sims 3 رو هم اجرا کردم مشکلی نداره :) فقط خدا کن بن نشم چون با لایو اپدیت کردم :S ولی بازی مازی نکردم خیلی وضعم خرابه؟ :(

من الان تو صفحه فيسبوك xbox هستم كه حدود 3 ميليون 754 هرار عضو داره
اكثرا ار داشبود جديد ناراضي هستند در كامنت ها !!! تنها ار كيفيت صدا اكثر راضي هستند :-/

اه اه حالم بهم خورد از این تاپیک، هرکی میاد واسه خودش یک چیزی میگه... :| دوستان هم یک تاپیک جدید برای اسپم دادن پیدا کردن حالا نزن کی بزن، یکی میگه بریز، یکی میگه نریز، باو حمع کنین این بساط رو مسخره اش رو در آوردین، یک حرف رو جند بار به آدمیزاد میگن!؟ آقا اگر میخوای بن نشی، فعلا نریز؛ حالا یک پست در میون: "من بریزم!؟" "اصلا این چی هست!؟ من که ریختم!!" "دوستان بریزین حالشو ببرین من که ریختم" "Fable III اجرا میشه!؟"
خب بابا اینهمه پست، یعنی همینقدر تنبلیتون میشه برین یک نگاه بندازین!؟ 99% سوالاتون تکراریه، خب برین چند صفحه ی قبل جوابتون رو بگیرین، آقا جان Fable III فعلا اجرا نمیشه، بقیه بازی ها اجرا میشن دلیلش هم هنوز قطعی نیست ولی خب به خاطر کد های جدید و سیستم امنیتی به روز شده ی MS هست که تا چند وقت دیگه، اگر صبر کنین راه حل میاد براش.
من یکی که حالم بد شد!! در ضمن آره وصل بشین بن میشین، آفلاین انجام بدین بن نمیشین، ولی احتمالاً نمیتونین بازیهای جدیدی که میاد رو اجرا بکنین.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
من داشبورد 20124160 بتا رو که 85 مگ بود نصب کردم بعد امروز اون 95 مگ رو از ماکروسافت دانلود کردم خواستم نصب کنم آخراش ارور E71 داد خطرناکه؟؟ خاموش کردم روشن کردم مشکلی نداشت البته... در ضمن من مشکل بن ندارم قبلا گرفتارش شدم... D:

من داشبورد 20124160 بتا رو که 85 مگ بود نصب کردم بعد امروز اون 95 مگ رو از ماکروسافت دانلود کردم خواستم نصب کنم آخراش ارور E71 داد خطرناکه؟؟ خاموش کردم روشن کردم مشکلی نداشت البته... در ضمن من مشکل بن ندارم قبلا گرفتارش شدم... D:
برای من اتفاق افتاد گفتم دیگه سه چراغه شده ولی بعدش درست شد 6بار امتحان کردم بازم تکرار میشه

شرمنده دوستان تاپیک خیلی صفحه هاتش زیاد شده منم وقت ندارم همشون رو بخونم

اگه اصلا نخوام که آنلاین بازی کنم و فقط آفلاین بازم باید آپدیت کنم یا بازی های جدید اجرا میشن؟
ممنون

لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه این که هست 95 mb ارور e74 میده .
لینک سالم آپدیت بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or