Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
اه اه حالم بهم خورد از این تاپیک، هرکی میاد واسه خودش یک چیزی میگه...
دوستان هم یک تاپیک جدید برای اسپم دادن پیدا کردن حالا نزن کی بزن، یکی میگه بریز، یکی میگه نریز، باو حمع کنین این بساط رو مسخره اش رو در آوردین، یک حرف رو جند بار به آدمیزاد میگن!؟ آقا اگر میخوای بن نشی، فعلا نریز؛ حالا یک پست در میون: "من بریزم!؟" "اصلا این چی هست!؟ من که ریختم!!" "دوستان بریزین حالشو ببرین من که ریختم" "Fable III اجرا میشه!؟"
خب بابا اینهمه پست، یعنی همینقدر تنبلیتون میشه برین یک نگاه بندازین!؟ 99% سوالاتون تکراریه، خب برین چند صفحه ی قبل جوابتون رو بگیرین، آقا جان Fable III فعلا اجرا نمیشه، بقیه بازی ها اجرا میشن دلیلش هم هنوز قطعی نیست ولی خب به خاطر کد های جدید و سیستم امنیتی به روز شده ی MS هست که تا چند وقت دیگه، اگر صبر کنین راه حل میاد براش.
من یکی که حالم بد شد!! در ضمن آره وصل بشین بن میشین، آفلاین انجام بدین بن نمیشین، ولی احتمالاً نمیتونین بازیهای جدیدی که میاد رو اجرا بکنین.
دوستان هم یک تاپیک جدید برای اسپم دادن پیدا کردن حالا نزن کی بزن، یکی میگه بریز، یکی میگه نریز، باو حمع کنین این بساط رو مسخره اش رو در آوردین، یک حرف رو جند بار به آدمیزاد میگن!؟ آقا اگر میخوای بن نشی، فعلا نریز؛ حالا یک پست در میون: "من بریزم!؟" "اصلا این چی هست!؟ من که ریختم!!" "دوستان بریزین حالشو ببرین من که ریختم" "Fable III اجرا میشه!؟"خب بابا اینهمه پست، یعنی همینقدر تنبلیتون میشه برین یک نگاه بندازین!؟ 99% سوالاتون تکراریه، خب برین چند صفحه ی قبل جوابتون رو بگیرین، آقا جان Fable III فعلا اجرا نمیشه، بقیه بازی ها اجرا میشن دلیلش هم هنوز قطعی نیست ولی خب به خاطر کد های جدید و سیستم امنیتی به روز شده ی MS هست که تا چند وقت دیگه، اگر صبر کنین راه حل میاد براش.
من یکی که حالم بد شد!! در ضمن آره وصل بشین بن میشین، آفلاین انجام بدین بن نمیشین، ولی احتمالاً نمیتونین بازیهای جدیدی که میاد رو اجرا بکنین.