جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اقا یه سوال
من هنوز اپدیت نکردم حالا میخوام بازی Fable3 رو بازی کنم اگه بازی کنم و بعد که امن شد لایو بیام و اپ کنم مشکلی واسم پیش نمیاد بنم نمیکند ؟
میتونید چون اگه قبل از آپدیت بازی کنید اون فایل تست و شناسایی نمیشه ولی بعد از آپدیت نباید دیسک رو بزارید تودستگاه (چه آفلاین چه آنلاین) نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاه شما فلگ میشه و در بن ویو بن میشید .

ویرایش:
برادر من fable 3 رو یه پروفایل دیگه اجرا کردم
ولی با پروفایل لایو بازیش نکردم
و برای من هم همین ارور رو داد
فقط یه پیزی
تاحالا من هرچی آپبدیت داشبورد بوده با کنسولم از لایو کردم مقدار X عوض نشده
اما با این آپدیت عوض شد
منم فلگ شدم
اول با Xval تست کنید کنسول رو

میتونید چون اگه قبل از آپدیت بازی کنید اون فایل تست و شناسایی نمیشه ولی بعد از آپدیت نباید دیسک رو بزارید تودستگاه (چه آفلاین چه آنلاین) نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاه شما فلگ میشه و در بن ویو بن میشید .

ویرایش:

اول با Xval تست کنید کنسول رو
همین دیگه تست کردم
ارور:
Failed AP25 Challenge

تا الان 3نفر فلگ شدیم فقط به خاطر Fable III
باز بیاید بگید اگه آفلاین بازی کنیم بعد آنلاین شیم کاری نمیشه بیاید بگید دیگه ;;)
یه سوال؟
پس یعنی کسایی که فیبل رو بازی کردن و بعد اپدیت کردند فلگ میشن؟؟
یا کسایی که بعد اپدیت سعی کردن بازی کنن؟؟
یا...

ببخشید اگه تکراریه اما گفتم بپرسم یه جمع بندی بشه هم برا خودم هم برا دوستان

اقا من دستگامو اپدیت کنم ولی اصلا بازی های جدیدو نزارم احتمال flag هست؟
احتمال فلگ و بن شدن همیشه هست ولی اگه آپدیت کنید و Fable IIIرو نزارید تو دستگاه من میگم بن نمیشید (تضمین نمیکنم)
یه سوال؟
پس یعنی کسایی که فیبل رو بازی کردن و بعد اپدیت کردند فلگ میشن؟؟
یا کسایی که بعد اپدیت سعی کردن بازی کنن؟؟
یا...

ببخشید اگه تکراریه اما گفتم بپرسم یه جمع بندی بشه هم برا خودم هم برا دوستان
کلا اگه یه نفر بازی Fable IIIروی دستگاهش گذاشته باشه نتونسته باشه بازی رو انجام بده و ارور Disc is Unreadableرو گرفته باشید چه آفلاین چه آنلاین چه وقتی داشبورد های بتای کینکت رو داشتید این اتفاق براتون بیفته وقتی به لایو وصل شید فلگ و در آینده بن میشید

باز بیاید بگید اگه آفلاین بازی کنیم بعد آنلاین شیم کاری نمیشه بیاید بگید دیگه ;;)

حالا مگه خود C4eva غیر از این چیزی گفته....که اینقدر خوشحالی خودتون رو نشون میدید از بابت یک موضوع که سه زور پیش گفته شد.!!!

c4eva: fable 3 not safe! ap2.5 active for that title with new dash

بگید دیگه ی شمـا، اگر منظور به پست گذشته ی بنده هستش ، من در مورد زمان ban شدن و همچنین Stealth Patch کلی یک بازی با شما بحث داشتم نه در مورد قرار دادن بازی fable 3 و AP2.5 در New kernel....!

همه چیز رو قاطی نکنید

black ops رو آفلاین بازی کنیم مثل fable 3 خطر داره واسه بن؟؟؟این بازی خطر نداشته باشه دیگه میشه صبر کرد.
یا نه بریم حالشو ببریم:d
پ.ن: میخوام کنسول رو از موج بن به سلامت رد کنم تا برای gears 3 یه کنسول دیگه نخرم:d

حالا مگه خود C4eva غیر از این چیزی گفته....که اینقدر خوشحالی خودتون رو نشون میدید از بابت یک موضوع که سه زور پیش گفته شد.!!!

c4eva: fable 3 not safe! ap2.5 active for that title with new dash

بگید دیگه ی شمـا، اگر منظور به پست گذشته ی بنده هستش ، من در مورد زمان ban شدن و همچنین Stealth Patch کلی یک بازی با شما بحث داشتم نه در مورد قرار دادن بازی fable 3 و AP2.5....!

همه چیز رو قاطی نکنید
بابا چرا همه چیز رو به خودتون میگیرید!
من منظورم با اونایی بود که بازی ها رو یه پروفایل آفلاین میساختن و بازی میکردن و فکر میکردن بازی رو اگه آفلاین بازی کنن هیچ اتفاقی نیمیفته!

چیزیرو قاطی نکردم لطفا دوباره بحث رو شروع نکنید

نوشته شده توسط PsychoLA7;1187847 کلا اگه یه نفر بازی Fable IIIروی دستگاهش گذاشته باشه نتونسته باشه بازی رو انجام بده و ارور Disc is Unreadableرو گرفته باشید چه آفلاین چه آنلاین چه وقتی داشبورد های بتای کینکت رو داشتید این اتفاق براتون بیفته وقتی به لایو وصل شید فلگ و در آینده بن میشید[/QUOTE:
eeeeeeeeeee
یعنی من که الان با داشبور قدیمی به راحتی بازی رو اجرا میکنم بعد وقتی که تمومش کردم خواستم اپدیت کنم دیگه فلگ نیستم؟؟
یعنی این مشکلو افرادی دارن که رو داشبور قدیمی هم اجرا نمیشه؟؟؟
یا اینکه نه... منظور متن شما کلا با داشبورد جدید بود؟؟

ممنون

بابا چرا همه چیز رو به خودتون میگیرید!
من منظورم با اونایی بود که بازی ها رو یه پروفایل آفلاین میساختن و بازی میکردن و فکر میکردن بازی رو اگه آفلاین بازی کنن هیچ اتفاقی نیمیفته!

چیزیرو قاطی نکردم لطفا دوباره بحث رو شروع نکنید
اتفاقا این قضیه بازی کردن با پروفایل آفلاین رو بازی های دیگه جواب می ده.شما متوجه نشدی طرز فلگ شدن عوض شده.یعنی قبلا فایلی به اسم AP 2.5 نبود که چک بشه؟

احتمال فلگ و بن شدن همیشه هست ولی اگه آپدیت کنید و Fable IIIرو نزارید تو دستگاه من میگم بن نمیشید (تضمین نمیکنم)
سلام
لازم نیست شما بگید C4 قبلش گفته بود اگه داش جدیدو دانلود کنی ولی بازی های قدیمیرو اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد

اتفاقا این قضیه بازی کردن با پروفایل آفلاین رو بازی های دیگه جواب می ده.شما متوجه نشدی طرز فلگ شدن عوض شده.یعنی قبلا فایلی به اسم AP 2.5 نبود که چک بشه؟

دوسته من بوده رو بازی های مسه FIFA 09 ولی فعال نشده بوده

اگه به لایو هم وصل نشیم فقط برای دانلود تریلر بازی و دانلود بازی ارکید و ...هم بازم امکان بن شدن هست یا نه چون من لایو بازی نمی کنم

یعنی شما میگی قبل از آپدیت اگر بازی مشگل داری رو آفلاین بازی میکردیم شناسایی نمیشدیم؟
خوب من خودم تایید نمیکنم این رو (نظر شخصیمه که آفلاین هم اگر بازی میکردید بازم بعد آن شدم امکان فلگ بود)
سلام
لازم نیست شما بگید C4 قبلش گفته بود اگه داش جدیدو دانلود کنی ولی بازی های قدیمیرو اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد
اگر دقت کنی میبینی از بچه ها سوال کرده نه از C4 منم با اطلاعاتی که داشتم جوابشو دادم
اگه از پست C4 اطلاع داشتن دیگه این سوال رو نمی کردند
لازم بودن یا نبودنش رو شما مشخص نمی کنید شما اصلا اینجا کاره ای نیستید

سلام

من یه سوال داشتم لطفا جواب بدید

من که اصلا لایو نمیرم الان بخوام این آپدیتو بریزم مشکلی پیش میاد؟؟

من fable3 رو با آپدیت قبلی تموم کردم و دستگاهم همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنه

الان اگه آپدیت کنم تو اجرای بازی های آینده مشکل پیش میاد؟؟؟(همیشه آفلاین بازی می کنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or