جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

کنسول من اریج خوره و آپدیت کردم
میخوام ببرم کپی خور کنم و تا 1 ماه به لیو نرم
الان که رو اپدیت جدیده کپیخور میشه؟
بازیهای جدیدرو اجرا میکنه؟

کنسول من اریج خوره و آپدیت کردم
میخوام ببرم کپی خور کنم و تا 1 ماه به لیو نرم
الان که رو اپدیت جدیده کپیخور میشه؟
بازیهای جدیدرو اجرا میکنه؟
الان آپدیت نکن بین 7تا10روز دیگه فریمور جدیدLTمیاد اون موقع با کپی خور کردن با خیال راحت هم میتونید برید XBL هم بازی های جدید اجرا میشه

Just wait for 10Days
سلام و ممنون از زحمتتون.
من فقط میخوام bfbcبازی کنم و هیچ بازی دیگه ای تو دستگاه نمیزارم(جدید)الان آبدیت آفلاین که لینگشو یکی دو صفحه ی قبل گذاشتید انجام بدم وقتی بن ویو بشه بن میشم؟
واگه بعدا ltبیاد میتونم بریزم یا اگه آبدیت شه دیگه نمیشه ltریخت؟!؟

آخرین ویرایش:
سلام و ممنون از زحمتتون.
من فقط میخوام bfbcبازی کنم و هیچ بازی دیگه ای تو دستگاه نمیزارم(جدید)الان آبدیت آفلاین که لینگشو یکی دو صفحه ی قبل گذاشتید انجام بدم وقتی بن ویو بشه بن میشم؟
واگه بعدا ltبیاد میتونم بریزم یا اگه آبدیت شه دیگه نمیشه ltریخت؟!؟
عزیزم خود فریمورLTشناسایی نشده بازی ها شناسایی شدن (سال پیش فریمور شناسایی شد شما با Xvalتست کن ببین اگه کنسول مشگل نداشت برو لایو ولی بازی جدید نزار ایشالا هیچی نمیشه
فعلا کسی با این Update بن نشده است

فعلا.......:)

30دقیقه دیگه Call Of Duty :Black Ops میاد دستم خبرشو میدم رو فریمور جدید اجرا میشه یانه

My Xbox live gamertag From Psycho LA7 Changed To: T Elite x

ّبی صبرانه منتظریم...ولی حمید جان مگه تاریخ ریلیز black ops 9 روز دیگه نیست...خوب اگه قبلش بازی کنی که 100 درصد بن میشی؟؟؟؟؟#:-s
من همین الان هم بن شده حساب میشم عزیزم آخه فلگ شدم به خاطر Fable III!
ولی من تو این 4سال ندیدم مایکرو کسی رو به خاطر بازی کردن یه بازی قبل از روز عرضه ی جهانی بن کنه!

اگه داشبورد قدیمی باشه میشه CoD بازی کرد؟؟؟؟؟
یعنی بازیهای بعد نوامبر؟
تورو خدا جواب بدین
من همون اولین ورژن داشبوردی که لیک شد رو دارم اگه بازیهای بعد نوامبر رو بذارم بن میشم؟
اصلا اجرا میکنه؟
دیسکم Wave Patch هست

من الان میخوام وصل بشم چون تو فورزا 3 ماشین دوست داشتنیم رو واسه مزایده با قیمت مفت گذاشتم الان پشیمون شدم میخوام برش گردونم خداکنه تا الان کسی نگرفته باشدش باید برم نمیشه

اگه داشبورد قدیمی باشه میشه CoD بازی کرد؟؟؟؟؟
یعنی بازیهای بعد نوامبر؟
تورو خدا جواب بدین
من همون اولین ورژن داشبوردی که لیک شد رو دارم اگه بازیهای بعد نوامبر رو بذارم بن میشم؟
اصلا اجرا میکنه؟
دیسکم Wave Patch هست

با داشبورد قبلی میشه بازی کرد با داشبورد جدید هم میگن میشه ولی هنوز خودم تست نکردم
کدوم ورژن داشبوردتون؟ Fable IIIروش اجرا میشه؟

من الان میخوام وصل بشم چون تو فورزا 3 ماشین دوست داشتنیم رو واسه مزایده با قیمت مفت گذاشتم الان پشیمون شدم میخوام برش گردونم خداکنه تا الان کسی نگرفته باشدش باید برم نمیشه

وصل شید ولی بازی های جدید رو اصلا نزارید اصلا اگرم میتونید 7تا10روز صبرکنید LT+بیاد دیگه با خیال راحت برید XBL
(خود فریمورLTهنوز شناسایی نشده(پارسال فریمور شناسایی شد که همه بن شدن)اگه میخواید برید بازی های که AP25رو چک میکنن رو تو دستگاهتون نزارید اگر Fable IIIرو روی دستگاهتون گزاشتید اجرا نشده تا حداکثر یه 15 روز دیگه 100% بن میشید

• Like
Reactions: Soap McTavish
http://download.microsoft.com/download/1/4/6/146DC573-E0D9-4357-9D85-5A7DEC443050/systemupdate.zip
Microsoft server

شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

با این لینک اپدیت کردم ، اپدیت تمام شد امد اجرا که شد نوشت کامل نصب نشده مشکل از هارده ارور E71 داد (1 چراغ قرمز) بعد ریست شد امد بالا ارور هم نداد اما اواتار نداشت !!! و اولش هم میگفت یه تعداد چیزای امنیتی کامل نصب نشده نصب کن که از طریق فلش نشد چون هی ارور E71 میداد مجبور شدم وصل شم به Xbox Live و انلاینش رو بگیرم الان درسته :d

با داشبورد قبلی میشه بازی کرد با داشبورد جدید هم میگن میشه ولی هنوز خودم تست نکردم
کدوم ورژن داشبوردتون؟ Fable IIIروش اجرا میشه؟

وصل شید ولی بازی های جدید رو اصلا نزارید اصلا اگرم میتونید 7تا10روز صبرکنید LT+بیاد دیگه با خیال راحت برید XBL
(خود فریمورLTهنوز شناسایی نشده(پارسال فریمور شناسایی شد که همه بن شدن)اگه میخواید برید بازی های که AP25رو چک میکنن رو تو دستگاهتون نزارید اگر Fable IIIرو روی دستگاهتون گزاشتید اجرا نشده تا حداکثر یه 15 روز دیگه 100% بن میشید
الان یه چیزی به ذهنم رسید.اگر COD را بتونید با آپ تو دیت داشبرد بخونید,پس هیچ مشکلی با آفلاین نداره این آپ تو دیت.یعنی دیگه اون LT+ فقط برای آنلاین میاد.آره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or