جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

من دو هفته پیش یه دو سه تا اپدیت گرفتم که تم کلی ایکس باکس و داشبردش و اون آرم اول ایکس باکس تغییر کرد و رنگ حالت نقره ای گرفت از اون موقع هم کلی آنلاین زدم ! و مشکلی نداشت دو روز پیش ایکس باکس رو روشن کردم منو هاش فقط دو تا بود My Xbox و Welcome بعد دیدم به لایو وصل نیست اصلا خواستم وصل شم اپدیت ازم خواست فکر کردم بازم از این اپدیت طولانی هاست اپدیت نکردمش ! حالا چند تا سوال

1-من بن شدم؟

2- گور بابای آنلاین میشه آفلاین حالا بازی کرد؟ اخه یه سری میگن بن کنسوله !

3-میتونم از کینکت استفاده کنم وقتی اومد؟
بد آپدیت شده
با خود کنسول وصل شو اپیدیت کن درست میشه منم قبلا همچین مشکلی داشتم

بدبخت شدم؟؟؟

اقا من بی هوا رفتم این آپدیترو زدم. الان کامل دانلود نشده ولی داشبوردم سفید شده. در ضمن fable رو هم اجرا نمیکنه:((:((:((:((
حالا چیکار کنم؟؟؟ چه غلطی کردما...
تازه داشتم با fable حال میکردم.

آخه واسم عجیبه این اپدیتی که من دو هفته پیش گرفتم میگن نسخه بتای داشبرد بوده و اصلا نمیشه باهاش به لایو وصل شد پس من باهاش چجوری آنلاین بازی کردم ؟

بعدش الان برم اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد میگن که بن ویوه که

من آپدیت کردم و تو محیط لایو هم چرخی زنم...جاتون خالی و افسوس اکانت گلدم تمام شده..آپدیت کنید و لذت ببرید(ولی احتمال بن شدنم 99 شده):d

عجب وضعی این مایکروسافت درست کرد. درست مثل سال پیش همزمان با عرضه COD این داشبورد را داد و همه را به زحمت انداخت.
پس تا ریلیز فریمور جدید نباید بازی جدید رو کنسول اجرا کرد؟!!

آقا خواهشا جواب این دو تا سوال منو بدید خواهش میکنم !
آقا میگن این بتای داشبرد کینکت لایو نداره پس مال من چرا شد و آنلاین هم بازی کردم !
الان بن شدن اصلا واسم مهم نیست فقط با این وضعیت من میشه موقع اومدن کینکت ازش استفاده کرد؟

دوستان اگر به صورت آفلاین این آبدیت رو روی دستگاه انجام بدیم و بازی های جدید رو تو دستگاه بزاریم دستگاه فلگ یا یه همچین چیزی که دوستان میگن میشه ؟ یعنی چی ؟آپ نکنیم یعنی ؟

دوستانی که میگن آپدیت کردیم و خبری از بن نیست

چرا متوجه نیستید ؟؟؟؟؟؟ هنوز Ban Wave شروع نشده که بخواهید بن بشیـــــــــــــــــــــــــد

دوستان گلی که ریسک کردن و اپدیت لایو رو انجام دادن خواهشا به مایی که خا..... اپدیت کردن رو نداریم هر اتفاقی که بعد اپ کردن براشون افتاده با خبر کنند.....>:d<

آقا خواهشا جواب این دو تا سوال منو بدید خواهش میکنم !
آقا میگن این بتای داشبرد کینکت لایو نداره پس مال من چرا شد و آنلاین هم بازی کردم !
الان بن شدن اصلا واسم مهم نیست فقط با این وضعیت من میشه موقع اومدن کینکت ازش استفاده کرد؟

مطمئنی که داشبورد بتا بود ؟
شاید آپدیت دیگه ای کردی ؟

دوستان یه ساعت همه دندون رو جیگر بزارید ببینیم چی شده.دو سه نفر از بچه ها آپ تو دیت کردن.الان COD:BO هم اومده.از بچه هایی که آپ کردن خواهش می کنیم یه دور این بازی را امتحان کنند ببینیم چی می شه...

دوستان یه ساعت همه دندون رو جیگر بزارید ببینیم چی شده.دو سه نفر از بچه ها آپ تو دیت کردن.الان COD:BO هم اومده.از بچه هایی که آپ کردن خواهش می کنیم یه دور این بازی را امتحان کنند ببینیم چی می شه...
من امشب تست میکنم خبرش رو بهت میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or