جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

نه Fable IIIرو اجرا نمیکنه Adds a new Anti-Piracy Scheme 2.5 (Fable 3 doesn't work on Ixtreme LT).
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

یک مورد رو اضافه کنم که C4E امروز صبح در IRC #FW یک خبری رو قرار دادند.

C4Eva: ap2.5 already beaten the backup Fable 3 runs well on the Dash Beta! More data are needed for analysis​

C4E موفق شده که نسخه ی کپی از بازی Fable III رو با توجه به ورژن جدید امنیت کپی رایت (anti-Piracy25) در داشبورد Beta، بازی رو اجرا کنه. البته این به معنی نیست که به زودی شاهد یک Firmware جدید باشیم. اشاره شده که همچنان نیاز به بررسی بیشتر دارند. (منظورشون موارد امنیتی در XBOX LIVE هست)

• Like
Reactions: Bayonetta
یک مورد رو اضافه کنم که C4E امروز صبح در IRC #FW یک خبری رو قرار دادند.

C4Eva: ap2.5 already beaten the backup Fable 3 runs well on the Dash Beta! More data are needed for analysis​

C4E موفق شده که نسخه ی کپی از بازی Fable III رو با توجه به ورژن جدید امنیت کپی رایت (anti-Piracy25) در داشبورد Beta، بازی رو اجرا کنه. البته این به معنی نیست که به زودی شاهد یک Firmware جدید باشیم. اشاره شده که همچنان نیاز به بررسی بیشتر دارند. (منظورشون موارد امنیتی در XBOX LIVE هست)
استاد یه سوال ، موارد امنیتی برای لایو به کنار، راهی برای اجرای بازیهای جدید (فقط برای سینگل)وجود خواهد داشت ؟
مثلا" یه چیزی مثل اون دیسک اکتیو کننده هه ... !
تازه فرم ویر عوض کرده بودیما ! :(

بن نشدم بن نشدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبریکات ! :دی
از فیبل 3 بگو !
COD : BO گرفتی ؟ اون اجرا میشه ؟

======================================================
اومدم دو تا پست آخرمو ادغام کنم ، دیدم یه جوان مردی این کارو کرده ! :دی

بن نشدم بن نشدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام.
یعنی من میتونم آبدیت کنم بعد بشینم راحت bfbc2(کپی امن)شبکه ای بازی کنم؟اگه آبدیت کنم بعدا که ltجدید اومد میتونم بریزم و دیگه fableوcod boرو هم بازی کنم؟

بن نشدم بن نشدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
صفـــحات آخر این تاپیک رو که میخونم همش به این فکر میکنم که Database من خیلی وقتِ آپدیت نشده یا اینکه دوستان از خودشـــون حرف در میارن!
ولی مگه بن ویو شروع شده که شما خوشحالی از اینکه بن نشدی؟

من دانلودش کردم(از xbox.com)...اگه اپدیت کنم بازیایه قدیمی اجرا میشن؟
به احتمال زیاد برای این هم راه حلی میاد.
هرچی میکشیم از دست این بی قانونیست.
کنسول کپی خور شده
بازی کپی خور شده
چند وقت دیگه باید خودمون هم کپی خور کنیم.:d
لطفا جواب سوالو بدبد..مرسی

اخ گفتیbad company2...دلوم لک زده واسش.اگه جایی بود که بازی اورجینال میفروخت حتما ازش خرید میکردم که دیگه این مشکلاتو نداشته باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or