جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان لطف کنن لینک دانلود داشبرد جدید و رسمی رو بزارن !

لینک دانلود رو بده

بابا چیکار کنیم؟ الان این آپدیت رو انجام بدم یا نه؟ من بتاش رو ریخته بودم، مشکلی نداره؟ کسی تست نکرده؟

من دانلودش کردم(از xbox.com)...اگه اپدیت کنم بازیایه قدیمی اجرا میشن؟
به احتمال زیاد برای این هم راه حلی میاد.
هرچی میکشیم از دست این بی قانونیست.
کنسول کپی خور شده
بازی کپی خور شده
چند وقت دیگه باید خودمون هم کپی خور کنیم.:d
لطفا جواب سوالو بدبد..مرسی

سلام.
یعنی من میتونم آبدیت کنم بعد بشینم راحت bfbc2(کپی امن)شبکه ای بازی کنم؟اگه آبدیت کنم بعدا که ltجدید اومد میتونم بریزم و دیگه fableوcod boرو هم بازی کنم؟

http://download.microsoft.com/download/1/4/6/146DC573-E0D9-4357-9D85-5A7DEC443050/systemupdate.zip
Microsoft server

شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

http://download.microsoft.com/download/1/4/6/146DC573-E0D9-4357-9D85-5A7DEC443050/systemupdate.zip
Microsoft server

شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه
سهراب جان میخواستم بدونم که شما اون اپدیت که خود لایو میگه اپدیت کن رو گرفتی؟مشکلی پیش نیومده برات؟بازی های جدید مثل fable3 رو امتحان کردی که ببینی میاره یا نه؟ و در ضمن حجمش چقدره..؟؟

سهراب جان میخواستم بدونم که شما اون اپدیت که خود لایو میگه اپدیت کن رو گرفتی؟مشکلی پیش نیومده برات؟بازی های جدید مثل fable3 رو امتحان کردی که ببینی میاره یا نه؟ و در ضمن حجمش چقدره..؟؟

سهراب کدوم... یه؟ من حمیدم سهراب EA7هست منLA7 هستم fable رو با این که فلگ شدم و Cod:Blackopsرو امشب آنلاین بازی میکنم جرات نمیکنم تست کنم:)

Microsoft server

فیبل که تاریخش 26 اکتبر هست پس چرا اون اجرا نمیشه؟؟؟

نمیدونم...
ولی یه چی اینجا مشکوک میزنه تو FableIIIرو داشبرد جدید جواب نمیده ولی COD:BlackOps جواب میده!
اصلا کلا این fable مشکل داره!!!:d
پس اینایی که بتای داشبورد رو ریخته بودن چرا تونستن اجراش کنن؟؟؟
شما قصدتون اینه که بن بشیدها این cod که هنوز نیومده که دارید بازی میکنید.:d

شرمنده حمید جان که اشتب گرفتم.....پس اگه حر وقط تست کردی جوابشو بزار...نوکرتم...
Fable IIIرو شرمنده نمیتونم ولی رو بتا تست کردم نشد ولی COD:BlackOpsرو شب خبرشو میدم به همگی
اصلا کلا این fable مشکل داره!!!:d
پس اینایی که بتای داشبورد رو ریخته بودن چرا تونستن اجراش کنن؟؟؟
شما قصدتون اینه که بن بشیدها این cod که هنوز نیومده که دارید بازی میکنید.:d
به از بتای 21603به بعد هیچکس نتونسته اجراکنه !
من فلگ شدم میدونم بن میشم (دفعه ی 4ممه که بن میشم:(( )بره همین دلمو زدم به دریا ودارم بازی میکنم تا بن شم :) یادمه سال پیش وقتی Modren Warfare2 رو 10روز قبل عرضه بازی میکردیم نزدیک3000نفر تو آنلاین بازی میکردن :-o عجب حالی داد همه میگفتن بازی نکنیدMW2رو که بن میشید ولی هم من بن شدم هم بقیه=))

اثرات بن جدید چیه دیگه؟:-/:d
بن, بنه دیگه برادر.

منظور ایشون اثراتی مثل بن سال پیشه که هارد رو از کار مینداخت(که البته بعدا با اپدیت بعدی دوباره به حالت اول برگشت!) سوال ایشون از اونجا منشا میگیره!
در ضمن هنوز کسی بن نشده که اثراتش مشخص بشه(البته اگر چیزی باشه)

من دو هفته پیش یه دو سه تا اپدیت گرفتم که تم کلی ایکس باکس و داشبردش و اون آرم اول ایکس باکس تغییر کرد و رنگ حالت نقره ای گرفت از اون موقع هم کلی آنلاین زدم ! و مشکلی نداشت دو روز پیش ایکس باکس رو روشن کردم منو هاش فقط دو تا بود My Xbox و Welcome بعد دیدم به لایو وصل نیست اصلا خواستم وصل شم اپدیت ازم خواست فکر کردم بازم از این اپدیت طولانی هاست اپدیت نکردمش ! حالا چند تا سوال

1-من بن شدم؟

2- گور بابای آنلاین میشه آفلاین حالا بازی کرد؟ اخه یه سری میگن بن کنسوله !

3-میتونم از کینکت استفاده کنم وقتی اومد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or