جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

نمیدونم...
ولی یه چی اینجا مشکوک میزنه تو FableIIIرو داشبرد جدید جواب نمیده ولی COD:BlackOps جواب میده!
اصلا کلا این fable مشکل داره!!!:d
پس اینایی که بتای داشبورد رو ریخته بودن چرا تونستن اجراش کنن؟؟؟
شما قصدتون اینه که بن بشیدها این cod که هنوز نیومده که دارید بازی میکنید.:d

شرمنده حمید جان که اشتب گرفتم.....پس اگه حر وقط تست کردی جوابشو بزار...نوکرتم...
Fable IIIرو شرمنده نمیتونم ولی رو بتا تست کردم نشد ولی COD:BlackOpsرو شب خبرشو میدم به همگی
اصلا کلا این fable مشکل داره!!!:d
پس اینایی که بتای داشبورد رو ریخته بودن چرا تونستن اجراش کنن؟؟؟
شما قصدتون اینه که بن بشیدها این cod که هنوز نیومده که دارید بازی میکنید.:d
به از بتای 21603به بعد هیچکس نتونسته اجراکنه !
من فلگ شدم میدونم بن میشم (دفعه ی 4ممه که بن میشم:(( )بره همین دلمو زدم به دریا ودارم بازی میکنم تا بن شم :) یادمه سال پیش وقتی Modren Warfare2 رو 10روز قبل عرضه بازی میکردیم نزدیک3000نفر تو آنلاین بازی میکردن :-o عجب حالی داد همه میگفتن بازی نکنیدMW2رو که بن میشید ولی هم من بن شدم هم بقیه=))

اثرات بن جدید چیه دیگه؟:-/:d
بن, بنه دیگه برادر.

منظور ایشون اثراتی مثل بن سال پیشه که هارد رو از کار مینداخت(که البته بعدا با اپدیت بعدی دوباره به حالت اول برگشت!) سوال ایشون از اونجا منشا میگیره!
در ضمن هنوز کسی بن نشده که اثراتش مشخص بشه(البته اگر چیزی باشه)

من دو هفته پیش یه دو سه تا اپدیت گرفتم که تم کلی ایکس باکس و داشبردش و اون آرم اول ایکس باکس تغییر کرد و رنگ حالت نقره ای گرفت از اون موقع هم کلی آنلاین زدم ! و مشکلی نداشت دو روز پیش ایکس باکس رو روشن کردم منو هاش فقط دو تا بود My Xbox و Welcome بعد دیدم به لایو وصل نیست اصلا خواستم وصل شم اپدیت ازم خواست فکر کردم بازم از این اپدیت طولانی هاست اپدیت نکردمش ! حالا چند تا سوال

1-من بن شدم؟

2- گور بابای آنلاین میشه آفلاین حالا بازی کرد؟ اخه یه سری میگن بن کنسوله !

3-میتونم از کینکت استفاده کنم وقتی اومد؟

من دو هفته پیش یه دو سه تا اپدیت گرفتم که تم کلی ایکس باکس و داشبردش و اون آرم اول ایکس باکس تغییر کرد و رنگ حالت نقره ای گرفت از اون موقع هم کلی آنلاین زدم ! و مشکلی نداشت دو روز پیش ایکس باکس رو روشن کردم منو هاش فقط دو تا بود My Xbox و Welcome بعد دیدم به لایو وصل نیست اصلا خواستم وصل شم اپدیت ازم خواست فکر کردم بازم از این اپدیت طولانی هاست اپدیت نکردمش ! حالا چند تا سوال

1-من بن شدم؟

2- گور بابای آنلاین میشه آفلاین حالا بازی کرد؟ اخه یه سری میگن بن کنسوله !

3-میتونم از کینکت استفاده کنم وقتی اومد؟
بد آپدیت شده
با خود کنسول وصل شو اپیدیت کن درست میشه منم قبلا همچین مشکلی داشتم

بدبخت شدم؟؟؟

اقا من بی هوا رفتم این آپدیترو زدم. الان کامل دانلود نشده ولی داشبوردم سفید شده. در ضمن fable رو هم اجرا نمیکنه:((:((:((:((
حالا چیکار کنم؟؟؟ چه غلطی کردما...
تازه داشتم با fable حال میکردم.

آخه واسم عجیبه این اپدیتی که من دو هفته پیش گرفتم میگن نسخه بتای داشبرد بوده و اصلا نمیشه باهاش به لایو وصل شد پس من باهاش چجوری آنلاین بازی کردم ؟

بعدش الان برم اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد میگن که بن ویوه که

من آپدیت کردم و تو محیط لایو هم چرخی زنم...جاتون خالی و افسوس اکانت گلدم تمام شده..آپدیت کنید و لذت ببرید(ولی احتمال بن شدنم 99 شده):d

عجب وضعی این مایکروسافت درست کرد. درست مثل سال پیش همزمان با عرضه COD این داشبورد را داد و همه را به زحمت انداخت.
پس تا ریلیز فریمور جدید نباید بازی جدید رو کنسول اجرا کرد؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or