جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

آقا خواهشا جواب این دو تا سوال منو بدید خواهش میکنم !
آقا میگن این بتای داشبرد کینکت لایو نداره پس مال من چرا شد و آنلاین هم بازی کردم !
الان بن شدن اصلا واسم مهم نیست فقط با این وضعیت من میشه موقع اومدن کینکت ازش استفاده کرد؟

دوستان اگر به صورت آفلاین این آبدیت رو روی دستگاه انجام بدیم و بازی های جدید رو تو دستگاه بزاریم دستگاه فلگ یا یه همچین چیزی که دوستان میگن میشه ؟ یعنی چی ؟آپ نکنیم یعنی ؟

دوستانی که میگن آپدیت کردیم و خبری از بن نیست

چرا متوجه نیستید ؟؟؟؟؟؟ هنوز Ban Wave شروع نشده که بخواهید بن بشیـــــــــــــــــــــــــد

دوستان گلی که ریسک کردن و اپدیت لایو رو انجام دادن خواهشا به مایی که خا..... اپدیت کردن رو نداریم هر اتفاقی که بعد اپ کردن براشون افتاده با خبر کنند.....>:d<

آقا خواهشا جواب این دو تا سوال منو بدید خواهش میکنم !
آقا میگن این بتای داشبرد کینکت لایو نداره پس مال من چرا شد و آنلاین هم بازی کردم !
الان بن شدن اصلا واسم مهم نیست فقط با این وضعیت من میشه موقع اومدن کینکت ازش استفاده کرد؟

مطمئنی که داشبورد بتا بود ؟
شاید آپدیت دیگه ای کردی ؟

دوستان یه ساعت همه دندون رو جیگر بزارید ببینیم چی شده.دو سه نفر از بچه ها آپ تو دیت کردن.الان COD:BO هم اومده.از بچه هایی که آپ کردن خواهش می کنیم یه دور این بازی را امتحان کنند ببینیم چی می شه...

دوستان یه ساعت همه دندون رو جیگر بزارید ببینیم چی شده.دو سه نفر از بچه ها آپ تو دیت کردن.الان COD:BO هم اومده.از بچه هایی که آپ کردن خواهش می کنیم یه دور این بازی را امتحان کنند ببینیم چی می شه...
من امشب تست میکنم خبرش رو بهت میدم

کنسول من اریج خوره و آپدیت کردم
میخوام ببرم کپی خور کنم و تا 1 ماه به لیو نرم
الان که رو اپدیت جدیده کپیخور میشه؟
بازیهای جدیدرو اجرا میکنه؟

کنسول من اریج خوره و آپدیت کردم
میخوام ببرم کپی خور کنم و تا 1 ماه به لیو نرم
الان که رو اپدیت جدیده کپیخور میشه؟
بازیهای جدیدرو اجرا میکنه؟
الان آپدیت نکن بین 7تا10روز دیگه فریمور جدیدLTمیاد اون موقع با کپی خور کردن با خیال راحت هم میتونید برید XBL هم بازی های جدید اجرا میشه

Just wait for 10Days
سلام و ممنون از زحمتتون.
من فقط میخوام bfbcبازی کنم و هیچ بازی دیگه ای تو دستگاه نمیزارم(جدید)الان آبدیت آفلاین که لینگشو یکی دو صفحه ی قبل گذاشتید انجام بدم وقتی بن ویو بشه بن میشم؟
واگه بعدا ltبیاد میتونم بریزم یا اگه آبدیت شه دیگه نمیشه ltریخت؟!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or