جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام به همه . من چند وقت پیش 360 رو اپدیت کردم . همون اپدیت بتا که واسه کینکت بود . کلا انلاین نشدم و نمیشم با 360 :دی میخواستم بدونم با این اپدیت میتونم COD رو اجرا کنم ؟
با داشبورد قبلی میشه بازی کرد با داشبورد جدید هم میگن میشه ولی هنوز خودم تست نکردم
چس اگه میشد سریع خبرمون کن داداش :دی خیلی واجب هستش :دی

سلام به همه . من چند وقت پیش 360 رو اپدیت کردم . همون اپدیت بتا که واسه کینکت بود . کلا انلاین نشدم و نمیشم با 360 :دی میخواستم بدونم با این اپدیت میتونم COD رو اجرا کنم ؟

چس اگه میشد سریع خبرمون کن داداش :دی خیلی واجب هستش :دی

به پست بالا بالایی نگاه کن =))=))=))

• Like
Reactions: War Has Change
هرکی دوست داره آپدیت کنه چون اگه سینکل بخوای بازی کنی مشکلی براتون پیش نمیاد.
سرعته داشبورد خییلی بیشتر شده و لود کردن بازی از روی هارد تست کردم که دارم این حرفو میزنم.

ایییییییییییییییییی جااااااااااااااااااااااان!آقا یعنی ما دیگه آپ تو دیت کنیم؟دیگه با سینگل که مشکلی نداره؟آخه من گلدم تموم شده اصلا فعلا لایو بدردیم هم نمی خوره!تقریبا پیونتم هم تموم شده.یعنی الان اپ تو دیت را بریزم,با سیینگل مشکلی نداره؟و اگر این LT+ برای انلاین بیاد می شه ریخت روش؟
ممنون می شم سریع جواب بدید یه قویم منتظرن...

یه سوال

من که آنلاین بازی نمی کنم اگه بخوام این آپدیتو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟؟ اواتارم که نمیره؟ یا awatar award ها یا اصلا خود آواتارم چطور؟؟ fable3 رو هم بدون این آپدیت اجرا کردم .

سیوهام چطور اوناهام می رن؟؟؟

یه سوال

من که آنلاین بازی نمی کنم اگه بخوام این آپدیتو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟؟ اواتارم که نمیره؟ یا awatar award ها یا اصلا خود آواتارم چطور؟؟ fable3 رو هم بدون این آپدیت اجرا کردم .

سیوهام چطور اوناهام می رن؟؟؟
هیچ کدوم از اشکالهایی که شما گفتین پیش نمیاد.

Updates from C4E on New Dash: Update Process Seems Safe, AP2.5 Titles Not, LT+ WIP
>> C4E posted some updates about the Xbox360 fall2010 dashboard security on #FW@EFnet. He reports the Update Process itself seems 'safe' atm, however that doesn't mean you can go ahead updating and booting everything you want. AP2.5 games are a problem/unsafe for sure (and we don't know exactly which titles all have or will have AP2.5 active). For the rest nothing is 100% confirmed safe atm.

[c4eva] ap2.5 already defeated, backup fable 3 running fine on beta dash! more data required for analysis!
[**] C4 are you planning on releasing the new LT+ for the old consoles? ie. not slim?
[c4eva] **:yes

[***] c4eva, is it confirmed that current FW and older games will be safe in the new dash?
[c4eva] ***:unknown at present!

[c4eva] dash out?
[c4eva] version please?
[c4eva] so it begins,dash version please?
[****] c4 2.0.12611.0
[c4eva] very good, thx, same version im already working with!

[*****] C4 are you still working on hitas? Will they eventually be released =)?
[c4eva] *****:was working on it , not for a while now!
[*******] c4eva so there will be a LT+ for lite-on and benq drives
[c4eva] yes

[c4eva] ok, have logged the update process, analysing!
[c4eva] logged entire update process, no vendor packets, only standard inquiry and key exchange, so update process safe!
[c4eva] fable 3 not safe! ap2.5 active for that title with new dash!

[c4eva] as soon as we have enough data on ap25 then there will be something
[c4eva] testing more game titles soon for ap25!

مثل اینکه اینکه انجم عملیات اپدیت های SAFE اعلام شده ولی به این معنی نیست که برید اپدیت کنید.
باید بازی های بیشتری باهاش تست بشه ،بعدش تایید نهایی رو میکنن احتمالا!
یکسری هم حرفهای C4E که هرکی حال میکنه ترجمه کنه.من باید بخوابم 8 صبح کلاس باید باشم
پ.ن:(غیبت پنجم=حذف:دی)

یک سری اطلاع رسانی غلط داره توسط PsychoLA7 صورت میگیره، که نمیشه راحت از کنارش رد شد!

الان آپدیت نکن بین 7تا10روز دیگه فریمور جدیدLTمیاد اون موقع با کپی خور کردن با خیال راحت هم میتونید برید XBL هم بازی های جدید اجرا میشه

هیچ تاریخ عرضه ای برای LT+ مشخص نشده و طبق معمول NO ETA هستش

آخرین iXtreme ای که تاریخ داشت، مربوط به iXtreme 1.6 هستش که بر میگرده به چند سال پیش...بعد از اون دیگه هیچ کدوم از iXtreme ها تاریخ مشخصی و یا حتی محدوده ی زمانی خاصی نداشتند.

ولی من تو این 4سال ندیدم مایکرو کسی رو به خاطر بازی کردن یه بازی قبل از روز عرضه ی جهانی بن کنه!

وقتی کنسولی بن میشه، دلیل اخراج اون به کاربر گفته نمیشه که طرف بدونه بخاطر چی بن شده

به عنوان مثال بازی Halo Reach که نسخه Review اون Leak شد...مایکروسافت راحت از این ماجرا میگذره؟

اگه میخواید برید بازی های که AP25رو چک میکنن رو تو دستگاهتون نزارید اگر Fable IIIرو روی دستگاهتون گزاشتید اجرا نشده تا حداکثر یه 15 روز دیگه 100% بن میشید

چطوری حساب کردید؟ اصلا ملاک این حساب و کتاب های 100 در صد و 15 روز در چی هستش که کنسول باید بن بشه؟

تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

از کجا تشخیص دادید (متوجه شدید) که اجرای (قرار دادن) بازی های جدید در داشبورد جدید، در حالت آفلاین باعث Flag شدن کنسول و در آینده BanWave باعث بن شدن کنسول میشه؟

+++++++++++++++

یکسری هم حرفهای C4E که هرکی حال میکنه ترجمه کنه.من باید بخوابم 8 صبح کلاس باید باشم

متن کاملترش توی لینک زیر هستش
http://paste2.org/p/1066530

P.S
دوستان رعایت کنید، همیشه وقت نداریم که به اوضاع تاپیک ها رسیدگی کنیم. این تاپیک هم رسماً شده چت رووم...

آخرین ویرایش:
اقایون و دوستان بزرگوار تروخدا منو راهنمایی کنین تاخراب کاری نکردم

من اصلا اهل لایو بازی کردن نیستم
تنها کاری که با لایو انجام دادم تا به حال دانلود چند تا دموی بازی بده و البته بیشتری ازن دانلود چند تا از ویدیوهای بازی

چند تا هم کدک برای پخش dvx و اینا
بعدا هم اگه این کینکت بیاد برای استفاده از اون
الان اگه این دشبورد جدید رو اپدیت کنم ولی بعدا برای این استفاده هایی که در بالا گفتم بخوام برم لایو این کار رو بکنم؟
اگه این کار رو بکنم تمام بازیها اجرا میشن ؟ ( که همشون رو افلاین بازی میکنم )

باقی بقایتان
جانم فدایتان

پیشاپیش از بابت راهنماییهاتون ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or