من بین تمام کنسول هایی که داشتم از اتاری تا ps3 هیچ کدوم به اندازه این ویتا برام جذابیت نداشته ... وقتی بازی لبتل بیگ رو بازی میکنی (البته دوستان فکر میکنن این بازیم پورته که اشتباه میکنن)
که از اکثر امکانات این کنسول استفاده میکنه اونوقت میفهمی چه دستگاه باارزشیه ...
من ps4 و x1 رو هنوز ازشون استفاده نکردم ... ولی هیچ کنسولی رو ندیدم که این همه قابلیت اجتماعی و کامیونیتی داشته باشه ... بازی های ارزشمندی هم داره که انحصاری های خود ویتاش کمن ... ولی بازی های پورت که انصافا کیفیت اکثرشون عالیه ... اگه کسی در گذشته بازیشون نکرده میتونن عالی باشن ... مثلا یکی مثل من که psp نداشتم یه مجموعه ارزشمند از بازی های Psp در اختیارمه ...
اون دوستمون گفتن ویتا بازی با کیفیت نداره ... چرا چون همون اول که اومد ... خریده بازی نداشته فروخته ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویتا خیلی بد شانس بوده ... به چند دلیل ... یکی اینکه سال اولش که سونی داشت هنوز به جای ویتا برای psp بازی میساخت و به شدت بازی برای Ps3 ساخت ... و از طرفی همه استودیو هاش تمرکز کردن روی ps4 ... و سال .... من هنوز دارم از خودم میپرسم که چرا نباید بازی هایی مثل خیمه شب بازی و rain و یا حتی ni no kuni انحصاری Ps3 باشن و برای ویتا منتشر نشن .... این سیاست های احمقانه سونیه که اعصاب من رو به هم ریخته نه اینکه ویتا بازی خوب نداره ... سونی برای ساپورت ویتا واقعا احمقانه عمل میکنه ... حالا این سال اول ps4 بیاد بگذره ... انحصاری هاش عرضه شه ... استودیو هاش ازاد شن ... ببینیم اونوقت چه برنامه ای برای ویتا دارن ... سونی e3 امسال برگشت گفت برای ما تازه کار ما برای ویتا اغاز شده (که واقعا هم همینطوره ..سال اول که هیچی و سال دومم هم همش ps3 و ps4 بوده)و باید ببینیم انتهای 2014 و 2015 چه کار میکنن برای ویتا ...
سونی اگه یه سری app جدید هم برای ویتا عرضه کنه ...به جز توانایی مکالمه و sms هیچ دسته کمی از کارایی یه smart phone نداره ...