تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

خب شما چند تا از موارد ضعف و قوت و امکانات ویتا رو هم برای ما توضیح میدید و مقایسشون میکنید ... ؟؟؟
تنها نقطه ضعف ویتا نداشتنه بازیه......بزرگترین ایرادی که یه کنسول میتونه داشته باشه هم همینه!
توروخد دوستان فن نباشید ببینید کدوم بهتره دیگه!

یک تفاوت چشم پر کنی باید بین اسمارت فون ها و کنسولهای دستی باشه تا یکی به اونیکی به چربه

مثلا کنسولهای دستی با توجه به داشتن دکمه های فیزیکی برای بازی بسیار مناسب اند اما اسمارت فونها مزایا زیادی دارن
1- طراحی کوچکتر و سبکتر
2- استفاده به عنوان گوشی
3- سیستم عامل
4- اپلکشن های گوناگون
5- دوربین خوب

حالا این وسط یک کنسول دستی به غیر از دکمه های فیزیکی باید یک سری برتری ها داشته باشه مثل سخت افزار که با رشد سریع این صنعت الان هر ساله شاهد یک سخت افزار خیلی قوی هستیم که این مورد رو نمیشه روش زوم کرد
مورد دیگه بازی ها هست که کنسولهای دستی باید از این قسمت حداکثر استفاده رو بکنن که 3DS اینکارو کرده و ویتا نه

در کل هر وقت به غیر از دکمه فیزیکی شاهد یک سری موارد چشمگیر در کنسولها بودیم باید انتظار رشد این صنعت رو داشته باشیم

تنها نقطه ضعف ویتا نداشتنه بازیه......بزرگترین ایرادی که یه کنسول میتونه داشته باشه هم همینه!

اتفاقا بازی داره خفن، ولی مشکل اینجاس که شما فقط uncharted رو بازی می دونید...واسه بازی های indie این کنسول رویایی هست! من خودم تو فکرم کم کم 3DS رو بفروشم یه Vita بگیرم. فکر اینکه این همه بازی indie ور بتونم بازی کنم وسوسه کنندس.

به نظرم اگه ریموت پلی بتونه کمک خوبی به فروش ویتا بکنه و تعداد ویتا های موجود در بازار بیشتر بشه سونی ساپورت بهتری برای ویتا انجام میده

ریموت پلی چیز خاصی نیست که بخواد آنچنان کمکی کنه بازی خوب لازم داره نه این همه Arcade و Indie

به نظرم به غیر از این مواردی که دوستان گفتن یه مشکل بزرگ دیگه هم داره.سونی اومده رمشو انحصاری کرده که خیلی گرونه بابا بزار مردم یه رم ارزون استفاده کنن دیگه این چه کاریه.

من بین تمام کنسول هایی که داشتم از اتاری تا ps3 هیچ کدوم به اندازه این ویتا برام جذابیت نداشته ... وقتی بازی لبتل بیگ رو بازی میکنی (البته دوستان فکر میکنن این بازیم پورته که اشتباه میکنن)

که از اکثر امکانات این کنسول استفاده میکنه اونوقت میفهمی چه دستگاه باارزشیه ...

من ps4 و x1 رو هنوز ازشون استفاده نکردم ... ولی هیچ کنسولی رو ندیدم که این همه قابلیت اجتماعی و کامیونیتی داشته باشه ... بازی های ارزشمندی هم داره که انحصاری های خود ویتاش کمن ... ولی بازی های پورت که انصافا کیفیت اکثرشون عالیه ... اگه کسی در گذشته بازیشون نکرده میتونن عالی باشن ... مثلا یکی مثل من که psp نداشتم یه مجموعه ارزشمند از بازی های Psp در اختیارمه ...

اون دوستمون گفتن ویتا بازی با کیفیت نداره ... چرا چون همون اول که اومد ... خریده بازی نداشته فروخته ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ویتا خیلی بد شانس بوده ... به چند دلیل ... یکی اینکه سال اولش که سونی داشت هنوز به جای ویتا برای psp بازی میساخت و به شدت بازی برای Ps3 ساخت ... و از طرفی همه استودیو هاش تمرکز کردن روی ps4 ... من هنوز دارم از خودم میپرسم که چرا نباید بازی هایی مثل خیمه شب بازی و rain و یا حتی ni no kuni انحصاری Ps3 باشن و برای ویتا منتشر نشن .... این سیاست های احمقانه سونیه که اعصاب من رو به هم ریخته نه اینکه ویتا بازی خوب نداره ... سونی برای ساپورت ویتا واقعا احمقانه عمل میکنه ... حالا این سال اول ps4 بیاد بگذره ... انحصاری هاش عرضه شه ... استودیو هاش ازاد شن ... ببینیم اونوقت چه برنامه ای برای ویتا دارن ... سونی e3 امسال برگشت گفت برای ما تازه کار ما برای ویتا اغاز شده (که واقعا هم همینطوره ..سال اول که هیچی و سال دومم هم همش ps3 و ps4 بوده)و باید ببینیم انتهای 2014 و 2015 چه کار میکنن برای ویتا ...

سونی اگه یه سری app جدید هم برای ویتا عرضه کنه ...به جز توانایی مکالمه و sms هیچ دسته کمی از کارایی یه smart phone نداره ...

آخرین ویرایش:
من بین تمام کنسول هایی که داشتم از اتاری تا ps3 هیچ کدوم به اندازه این ویتا برام جذابیت نداشته ... وقتی بازی لبتل بیگ رو بازی میکنی (البته دوستان فکر میکنن این بازیم پورته که اشتباه میکنن)

من ps4 و x1 رو هنوز ازشون استفاده نکردم ... ولی هیچ کنسولی رو ندیدم که این همه قابلیت اجتماعی و کامیونیتی داشته باشه ... بازی های ارزشمندی هم داره که انحصاری های خود ویتاش کمن ... ولی بازی های پورت که انصافا کیفیت اکثرشون عالیه ... اگه کسی در گذشته بازیشون نکرده میتونن عالی باشن ... مثلا یکی مثل من که psp نداشتم یه مجموعه ارزشمند از بازی های Psp در اختیارمه ...

اون دوستمون گفتن ویتا بازی با کیفیت نداره ... چرا چون همون اول که اومد ... خریده بازی نداشته فروخته ...

ویتا خیلی بد شانس بوده ... به چند دلیل ... یکی اینکه سال اولش که سونی داشت هنوز به جای ویتا برای psp بازی میساخت و به شدت بازی برای Ps3 ساخت ... و از طرفی همه استودیو هاش تمرکز کردن روی ps4 ... و سال .... من هنوز دارم از خودم میپرسم که چرا نباید بازی هایی مثل خیمه شب بازی و rain و یا حتی ni no kuni انحصاری Ps3 باشن و برای ویتا منتشر نشن .... این سیاست های احمقانه سونیه که اعصاب من رو به هم ریخته نه اینکه ویتا بازی خوب نداره ... سونی برای ساپورت ویتا واقعا احمقانه عمل میکنه ... حالا این سال اول ps4 بیاد بگذره ... انحصاری هاش عرضه شه ... استودیو هاش ازاد شن ... ببینیم اونوقت چه برنامه ای برای ویتا دارن ... سونی e3 امسال برگشت گفت برای ما تازه کار ما برای ویتا اغاز شده (که واقعا هم همینطوره ..سال اول که هیچی و سال دومم هم همش ps3 و ps4 بوده)و باید ببینیم انتهای 2014 و 2015 چه کار میکنن برای ویتا ...

سونی اگه یه سری app جدید هم برای ویتا عرضه کنه ...به جز توانایی مکالمه و sms هیچ دسته کمی از کارایی یه smart phone نداره ...

به نکات خیلی خوبی اشاره کردی دوست من. ویتا آینده ی درخشانی داره ...

ویتا خیلی بد شانس بوده ... به چند دلیل ... یکی اینکه سال اولش که سونی داشت هنوز به جای ویتا برای psp بازی میساخت و به شدت بازی برای Ps3 ساخت ... و از طرفی همه استودیو هاش تمرکز کردن روی ps4 ... و سال .... من هنوز دارم از خودم میپرسم که چرا نباید بازی هایی مثل خیمه شب بازی و rain و یا حتی ni no kuni انحصاری Ps3 باشن و برای ویتا منتشر نشن .... این سیاست های احمقانه سونیه که اعصاب من رو به هم ریخته نه اینکه ویتا بازی خوب نداره ... سونی برای ساپورت ویتا واقعا احمقانه عمل میکنه ... حالا این سال اول ps4 بیاد بگذره ... انحصاری هاش عرضه شه ... استودیو هاش ازاد شن ... ببینیم اونوقت چه برنامه ای برای ویتا دارن ... سونی e3 امسال برگشت گفت برای ما تازه کار ما برای ویتا اغاز شده (که واقعا هم همینطوره ..سال اول که هیچی و سال دومم هم همش ps3 و ps4 بوده)و باید ببینیم انتهای 2014 و 2015 چه کار میکنن برای ویتا ...

من همون اول فروختم چون توی اینده هم بازی خوبی براش ندیدم شما خیال میکنی من ویتا فروختم دیگه دستم به ویتا نخورده من هم لیتل بیگ پلنتش رو بازی کردم هم کیلزونشو
بازی های خوبی هستند اینها اما system seller نیستن
ویتا هم مثل wiiu بازی خوب کم داره به شخصه تا الان کلا 4 تا بازی خوب توش دیدم هیچ کنسولی هم به خاطر 4 تا بازی خوب فروش نمیکنه اگر اینجوری بود که wiiu کلی فروش میکرد چون توی همین ماه اخیر چند عنوان خوب براش اومده اما میبینی که بازم فروشش کمه
ویتا عناوین system seller کم داره

من همون اول فروختم چون توی اینده هم بازی خوبی براش ندیدم شما خیال میکنی من ویتا فروختم دیگه دستم به ویتا نخورده من هم لیتل بیگ پلنتش رو بازی کردم هم کیلزونشو
بازی های خوبی هستند اینها اما system seller نیستن
ویتا هم مثل wiiu بازی خوب کم داره به شخصه تا الان کلا 4 تا بازی خوب توش دیدم هیچ کنسولی هم به خاطر 4 تا بازی خوب فروش نمیکنه اگر اینجوری بود که wiiu کلی فروش میکرد چون توی همین ماه اخیر چند عنوان خوب براش اومده اما میبینی که بازم فروشش کمه
ویتا عناوین system seller کم داره

دقیقا به خوب نکته ای اشاره کردی ... ویتا بازی که یه نفر پیش خودش بگه من اینو حتما باید بازی کنم کم داره ... حرف منم همینه ...

به نظرتون یه gow خوب میتونه فروش ویتا رو بالا ببره ؟

عرضه ی هر نوع Gow جدید جز خراب کردن خاطرات چیز دیگه ای به دنبال نداره نمونه اش Gow:A
به نظرم سونی باید فکر بازی های پورتابل خوب باشه یعنی بازی هایی که برای کنسول خانگی میاد روش پیاده نکنه و باید عناوینی بسازه که مخصوص کنسول پرتابل باشه
دقیقا به خوب نکته ای اشاره کردی ... ویتا بازی که یه نفر پیش خودش بگه من اینو حتما باید بازی کنم کم داره ... حرف منم همینه ...
بله دقیقا حرف منم همینه سونی تا خودش دست به کار نشه ویتا فروشش بهتر از این نمیشه الان نینتندو یک تنه داره wiiu رو ساپورت میکنه و بازی های ترد پارتی خیلی کم روش میاد
این نکته ی خیلی خوبی هستش که نینتندو داره تلاش میکنه که این وضع رو درست کنه اما سونی همین برنامه رو هم برای ویتا نداره
خلاصه انشالله که درست بشه ما هم از ویتا چند تا بازی خوب ببینیم

اتفاقا بازی داره خفن، ولی مشکل اینجاس که شما فقط uncharted رو بازی می دونید...واسه بازی های indie این کنسول رویایی هست! من خودم تو فکرم کم کم 3DS رو بفروشم یه Vita بگیرم. فکر اینکه این همه بازی indie ور بتونم بازی کنم وسوسه کنندس.
والا من خودم طرفدار ایندی هستم!اونموقع که همه مسخره میکردن این بازیا رو کلی ایندی بازی میکردم!نمونشم ماینکرفت!
ولی خوب مشک شما هم اینه که فکر میکنی من با ویتا مشکل دارم!در صورتی که اینطوری نیست و من خودم سونی رو بیشتر از نینتی دوست دارم!
مشکل اصلی اینجاست که خود سونی انچارتد رو تو لانچ(!)کنسول با اون همه عظمت داد بیرون بعد اومد رسیستنس رو داد!خوب اخه این چه کاریه اخه؟!؟!؟!خوب یه بازی در همون سطح بده دیگه!
بازم میگم باید ادمو بازیاش جذب کنه!ایندی عالیه ولی اونطوری نیست که ادمو جذب کنه بره خریدش!

من مخالف بازی indie نیستم بلکه طرفدارش هم هستم (خودمم دارم بازی مستقل میسازم) اما به نظرم فروش 3ds به جهت خرید vita و انجام بازیهای indie چندان کار درستی نیست

خوب اکثر بازیهای Indie روی vita برای pc هم هست فکر کنم مثلا

مگر به نظرم مثلا بازی indie برای vita باشه که برای کنسول دیگه نیاد و خیلی خوب باشه

ببخشیدا

ممنون

ویتا خیلی بد شانس بوده ... به چند دلیل ... یکی اینکه سال اولش که سونی داشت هنوز به جای ویتا برای psp بازی میساخت و به شدت بازی برای Ps3 ساخت ... و از طرفی همه استودیو هاش تمرکز کردن روی ps4 ... من هنوز دارم از خودم میپرسم که چرا نباید بازی هایی مثل خیمه شب بازی و rain و یا حتی ni no kuni انحصاری Ps3 باشن و برای ویتا منتشر نشن .... این سیاست های احمقانه سونیه که اعصاب من رو به هم ریخته نه اینکه ویتا بازی خوب نداره ... سونی برای ساپورت ویتا واقعا احمقانه عمل میکنه ... حالا این سال اول ps4 بیاد بگذره ... انحصاری هاش عرضه شه ... استودیو هاش ازاد شن ... ببینیم اونوقت چه برنامه ای برای ویتا دارن ... سونی e3 امسال برگشت گفت برای ما تازه کار ما برای ویتا اغاز شده (که واقعا هم همینطوره ..سال اول که هیچی و سال دومم هم همش ps3 و ps4 بوده)و باید ببینیم انتهای 2014 و 2015 چه کار میکنن برای ویتا ...

والا من psp هم داشتم و خیلی حال میکردم باهاش ولی دو تا بازی که ادمو جذب کنه داشت ولی ویتا اونا رو نداره!
ساپورت بازی های psp و کنسول های دیگه هم خوبه ولی کار بزرگی نیست!بازی های psp رو اکثرا من همه رو بازی کردم!پورت ها هم والا من فقط پورت پرسونا رو قبول دارم و بقیه افت فریم داشتن اکثرا!
والا من خودمم بیشتر از 3ds دوستش دارم ولی وقتی وضعیتش اینه .......
والا مشکل من اینه که سونی شاید سالی یه دفه بازی خوب بره ویتا میده!خوب به چه دردی میخوره اخه.کسی که کنسول سونی میخره توقع انحصاری های بی نظیرو داره نه پورتی که افت فریم داره.....
در ضمن در مورد لیتل بیگ هم من همچین فکری اصلا نمیکنم!چون خودم فن بازیم!اونطوری بخوای فکر کنی که ماریو دیگه رسما همشون یکین دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or