تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

به نظرم اگه ریموت پلی بتونه کمک خوبی به فروش ویتا بکنه و تعداد ویتا های موجود در بازار بیشتر بشه سونی ساپورت بهتری برای ویتا انجام میده

من ويتا ندارم ولي شمايي كه داري گويا دلت خيلي پره ازونطرف منم 3DS دارم و منم اتفاقا دلم خيلي خونه الان دارم با DS مقايسش ميكنم ميبينم هيچي براي گفتن نداره اونايي هم كه هست تو بازار ايران پيدا نميشه. برعكس DS اصلا 3DS پشتيباني ترد پارتي نداره ( البته در مقايسه با DS ) ولي پشتيباني خود نينتندو عاليه. به شخصه الان كه بازياي دو تا كنسول رو دارم مقايسه ميكنم بيشتر نظرم به ويتا نزديك شده. ولي از هيچكدوم به اندازه ي نسل قبل راضي نيستم

اتفاقا من ازش خیلی راضیم ... یعنی دقیقا کنسول و کارایی هاش و بازی هایی که براش اومده دقیقا باب سلیقه منن ... امکاناتی که داره ... کاربری راحتش ... دسترسی راحتش به نت و استور فوق العادش ... ویتا فوق العاده است ... من نگران اینده این دستگاهم ... و وقتی هم یه مسئول سونی میاد همچین مضخرفی رو میگه ... یعنی رسما دارن شونه خالی میکنن و رفع مسئولیت میکنن ... و منی که دستگاه رو خریدم نگران میشم که نکنه واقعا دیگه خبری از بازی درست حسابی روی ویتا نباشیم ... !!!

موبایل هایی که با پردازنده k1 انویدیا که قراره به زودی عرضه بشن تیر خلاص به ویتا خواهد بود سونی نشون داده ویتا دیگه اهمیتی واسش نداره و تمرکزش رفته رو ps4 چون استدیو ها همه برای ps4 بازی میسازن کاری به ویتا ندارن

یعنی واقعا فک میکنی همش به سخت افزاره؟؟؟ اگه به سخت افزار باشه پس 3DS الان باید نابود باشه

واقعا فک میکنی سونی ویتا رو ول کرده و اهمیت نمیده؟ :))

اول که هرکی بازی های شرقی پسند رو حز بازی نمیدونه بله ویتا اصلا خوب نیست و نباید بره طرفش. اما وقتی ویتا میگیری به عشق همین بازیا میگیری

من ویتا دارم و خودم انقدر بازی هست که باید بخرم که نمیدونم پولشو از کجا بیاره حالا همه میان میگن ویتا بازی نداره :d

کی خداییش با بازی کردن با موبایل بیشتر از کنسول دستی لذت میبره؟ غیر از مایکرو فن ها؟ بازی کردن با موبایل اصلا حال نمیده گوشیت هرچقدر هم بزرگ و خفن و قوی باشه بازم حسی که دکمه فشار بدی رو نداره و البته دستت نصف صفحه رو نبره (وقتی با موبایل بازی میکنی) و اینکه تو بعضی بازیا که مثلا دکمه میازن کناره های گوشی و تو موقعیت های سریع اشتباه میزنی

کی خداییش با بازی کردن با موبایل بیشتر از کنسول دستی لذت میبره؟ غیر از مایکرو فن ها؟ بازی کردن با موبایل اصلا حال نمیده گوشیت هرچقدر هم بزرگ و خفن و قوی باشه بازم حسی که دکمه فشار بدی رو نداره و البته دستت نصف صفحه رو نبره (وقتی با موبایل بازی میکنی) و اینکه تو بعضی بازیا که مثلا دکمه میازن کناره های گوشی و تو موقعیت های سریع اشتباه میزنی
آره دیگه اون 1 میلیاردی که AB بازی کردن همه مایکرو فن بودن و حس و حال دکمه حالیشون نبوده@};-

تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

صد در صد همينطوره ! تو تلفن های هوشمند و تبلت ها هيچ محدوديتي براي نصب نرم افزار و بازي نيست.

تازه از لحاظ سخت افزاري Vita در مقابل يه گوشي مثل Note 3 عددي نيست.

انقدر ديدن وضعيت Vita خرابه از لحاظ بازي برداشتن رسما كردنش كنترلر PS4 !

آره دیگه اون 1 میلیاردی که AB بازی کردن همه مایکرو فن بودن و حس و حال دکمه حالیشون نبوده@};-

چرا همه اینجا عادت دارن حرف بندازن تو دهن آدم یا حرف رو یه جور دیگه جلوه بدن؟؟

من گفتم حالیشون نبوده؟ من با اونا بودم اصلا؟ من اینجا پرسیدم نه تو سازمان جهانی گیمران خاص

کی خداییش با بازی کردن با موبایل بیشتر از کنسول دستی لذت میبره؟ غیر از مایکرو فن ها؟
یه چند وقتی بود نبودم نمیدیم این پست هارو حالم بهتر بود ... آخه یکم فکر کن قبل پست زدن ...

پتانسیل بازی سازی رو تبلت و اسمارت فونا خیلی بیشتر چیزیه که تو بازار میبینیم ولی نمیدونم چرا شرکتا بهش بها نمیدن :-؟
شاید دستان پشت پرده نمیزاره :دی

من گوشی دارم ... تو داری ... 2 میلیارد نفر دارن ... حالا یه انگری بردی ... یا نینجافروتی یا هر بازی این سطحی هم گه گداری روش زدیم .... اسمارت فون شد کنسول بازی ... ؟؟؟

من تا همین دوهفته پیش z1 داشتم قبلشم ایفون داشتم.نمیخوام بگم فن شرکتی هستم یا ترول کنم.ولی الان تقریبا یک هفتس ویتا خریدم و باید بگم اصلا نمیشه بازی رو کنسول دستی با اسمارت فون مقایسه کرد.:x

من گوشی دارم ... تو داری ... 2 میلیارد نفر دارن ... حالا یه انگری بردی ... یا نینجافروتی یا هر بازی این سطحی هم گه گداری روش زدیم .... اسمارت فون شد کنسول بازی ... ؟؟؟

نه ولی با moga ace power controller آیفونت به یه کنسول دستی تمام عیار تبدیل میشه و DX رو مثل مرد با دکمه فیزیکی بازی میکنی :) !
حالا یه انگری بردی ... یا نینجافروتی یا هر بازی این سطحی هم گه گداری روش زدیم .
بازیای این سطحی که برای اوقات فراغتو گذران زمان است . ما بخوایم حسابی بازی کنیم GTA SA رو بازی میکنیم ! چه با دسته چه بی دسته ... اندرویدم که با OTG بهش میتونید هر نوع دسته ای رو وصل کنید ( با انجام اعمال مورد نیاز ) . پس مشکل کنترلر رفع میشه ! ( کسی هم که اینکارو میکنه طبیعتا 18 تا 60 تومن پولی براش نیست که یه دسته بخره با یه کابل 7 تومنی ! )
در مورد قسمت آخر . کسی فکر نمیکنم تاکید خاصی داشته باشه که SP ها کنسول بازین ! ببین کنسول بازی نیستنو همچین بازی هایی دارن ! فرض کن اگه کنسول بودن چی میشدن !
یه مثال کوچیک در مورد بازیا هم براتون بزنم ! مثلا Xcom همون نسخه کنسولیش برای IOS اومده ! ( ENEMY WITHIN )
رو ویتا یه بازیه اینجوری نام ببر ! ؟
خوب شما و 10 نفر دیگه تو این سایت عاشق JRPG هستید ! و یه قشر عظیمی با این بازیا حال نمیکنن ! پس نتیجه این میشه که میرن طرف یه چیزی که با بازیاش حال کنن !
فکر کنم واضح بود منظورم از جمله آخر ؟

نه ولی با moga ace power controller آیفونت به یه کنسول دستی تمام عیار تبدیل میشه و DX رو مثل مرد با دکمه فیزیکی بازی میکنی :) !

بازیای این سطحی که برای اوقات فراغتو گذران زمان است . ما بخوایم حسابی بازی کنیم GTA SA رو بازی میکنیم ! چه با دسته چه بی دسته ... اندرویدم که با OTG بهش میتونید هر نوع دسته ای رو وصل کنید ( با انجام اعمال مورد نیاز ) . پس مشکل کنترلر رفع میشه ! ( کسی هم که اینکارو میکنه طبیعتا 18 تا 60 تومن پولی براش نیست که یه دسته بخره با یه کابل 7 تومنی ! )
در مورد قسمت آخر . کسی فکر نمیکنم تاکید خاصی داشته باشه که SP ها کنسول بازین ! ببین کنسول بازی نیستنو همچین بازی هایی دارن ! فرض کن اگه کنسول بودن چی میشدن !
یه مثال کوچیک در مورد بازیا هم براتون بزنم ! مثلا Xcom همون نسخه کنسولیش برای IOS اومده ! ( ENEMY WITHIN )
رو ویتا یه بازیه اینجوری نام ببر ! ؟
خوب شما و 10 نفر دیگه تو این سایت عاشق JRPG هستید ! و یه قشر عظیمی با این بازیا حال نمیکنن ! پس نتیجه این میشه که میرن طرف یه چیزی که با بازیاش حال کنن !
فکر کنم واضح بود منظورم از جمله آخر ؟

اره دقیقا فهمیدم ... اتفاقا تنها مشکل من با سونی سر ویتا هم همین بازی های شرقیه که فقط اونجا منتشر میشه و نسخه غربی نداره ... من ویتا رو گراویتی راش و فریدوم وارز خریدم ... ولی فریدوم وارز هنوز نسخه غربیش تایید نشده ...

از اون ور خیلی ها رو داریم فقط تعداد شماره های فاینال فانتزی رو مسخره میکنن

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد بازی های گوشی ها ... نمیشه منکر رشد سریع بازی ها روی گوشی ها شد ... ولی حالا باید ببینیم از اون یه میلیارد نفر چه درصدیش به این صورتی که شما توضیج دادید گیم رو روی گوشی ها دنبال میکنن ؟؟؟‌

اینده صنعت بازی برای گوشی ها چی میشه ... کسی حاضر هست برای گوشیش بازی 60 دلاری بخره ... ؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب شما و 10 نفر دیگه تو این سایت عاشق JRPG هستید
تو استور ویندوز فون فقط دو تا FF هست !:دی
کسی اینجا نمیدونم هیلو رو بازی کرده رو گوشی یا نه ولی سطح گرافیک گیم پلی و ... به شدت بالاست حدودا 20 تا مرحله هم داره که همه اینا با هم 7 دلار هزینه داره نه 40 دلار !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or