تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

تو استور ویندوز فون فقط دو تا FF هست !:دی
کسی اینجا نمیدونم هیلو رو بازی کرده رو گوشی یا نه ولی سطح گرافیک گیم پلی و ... به شدت بالاست حدودا 20 تا مرحله هم داره که همه اینا با هم 7 دلار هزینه داره نه 40 دلار !!!

سطح کیفی بازی های ویتا یه کلاس بالاتر از بازی های آندورید و ios هست...کیفی منظورم فقط گرافیک نیست..کلی منظورمه..تفاوت بازی 7 دلاری و 40 دلاری در همین خلاصه میشه.

سطح کیفی بازی های ویتا یه کلاس بالاتر از بازی های آندورید و ios هست...کیفی منظورم فقط گرافیک نیست..کلی منظورمه..تفاوت بازی 7 دلاری و 40 دلاری در همین خلاصه میشه.

مطمئن باش اگر سطح کیفی بازی های ویتا خوب بود الان 5 میلیون بیشتر میفروخت
مشکل ویتا فقدان بازی هایی هستند که شما رو به خرید کنسول مجاب کنه البته توی این ماهای اخیر دو عنوان خوب روی این کنسول اومده

مشکل ویتا فقدان بازی هایی هستند که شما رو به خرید کنسول مجاب کنه البته توی این ماهای اخیر دو عنوان خوب روی این کنسول اومده

ببین شما دقت نکردی.

خوب بودن رو من بین 2 چیز مقایسه کردم..بین آندروید ، ios و بازی های ویتا..ممکنه بازی هاش در مجموع خوب نباشه ولی از لحاظ کیفی از اون 2تا خوبتره.

ببین شما دقت نکردی.

خوب بودن رو من بین 2 چیز مقایسه کردم..بین آندروید ، ios و بازی های ویتا..ممکنه بازی هاش در مجموع خوب نباشه ولی از لحاظ کیفی از اون 2تا خوبتره.
خوب اگر در مجموع خوب نبود که اسمش کنسول نبود البته فکر نکنید که مثلا موبایل ها و تبلت هل زورش رو ندارن نه سرمایه ای که سپنی گزاشته پشت ویتا زیاده والا تمام بازی هاش خیلی راحت بر روی ایپد اجرا میشه
اما در کل به نظرم ادم باید خیلی سطحی به موضوع نگاه کنه که بجای خرید یک ایپد پولش رو بده و ویتا بخره ویتا در یک صورت میارزه اونم اینکه قیمتش ۱۰۰دلار بشه که کاملا غیر منطقی و نشدنی هست

ویتا بر خلاف بقیه که میگن با چیپ انویدیا نابود میشه باید بگم که اصلا هم اینطور نیست و سخت افزار خوبی داره!
ولی مشکل اینجاست که خود سونی هم بازیاش رو optimize نمیکنه چه برسه به third party های دیگه......
والا الان اکثر پورت هاش افت فریم دارن....نمیگم زلدا رو 3دی اس افت فریم نداشت ولی تو کل بلزی 3 یا 4 ثانیه فقط!
اینا فقط بهونست.....
اگه بخواد میتونه......
من خودم از کسایی بودم که وقتی لانچ شد می خواستم بخرم ولی 3دی اس خریدم میدونید چرا؟چون اصلا گرافیک برام مهم نیست و تنها چیزی که ویتا داشت گرافیک بود که الان اونم نداره!

من هم 3ds دارم هم یه مدت vita داشتم.مشکل ویتا کمبود بازی نیست(همین کمیود بازی هم اونقدر ها دیگه کمبود نیست و اگه فروش بهتری داشت شرکت های دیگه بیشتر سمتش میومدن).بازی های نابی داره. کلی بازی های indie داره که لذتش رو کنسول دستی واقعا زیاده.3ds هم واقعا کنسول خوبیه.مشکل ویتا همینه که تو خبر گفته شده.100 درصد این قضیه گریبانگیر کنسول دستی بعدی Nintendo هم میشه منتها امتیازی که Nintendo داره بازار ژاپن و بازی های rpg بیش از حدش هست.vita اگه فروش خوبی داشت ساپورتش از طرف شرکت های دیگه خیلی بهتر از الان بود و سخت افزارش واقعا پتانسیل خوبی داره ولی بنظرم واقعا پتانسیل خوبش داره هدر میره.

خوب اگر در مجموع خوب نبود که اسمش کنسول نبود البته فکر نکنید که مثلا موبایل ها و تبلت هل زورش رو ندارن نه سرمایه ای که سپنی گزاشته پشت ویتا زیاده والا تمام بازی هاش خیلی راحت بر روی ایپد اجرا میشه
اما در کل به نظرم ادم باید خیلی سطحی به موضوع نگاه کنه که بجای خرید یک ایپد پولش رو بده و ویتا بخره ویتا در یک صورت میارزه اونم اینکه قیمتش ۱۰۰دلار بشه که کاملا غیر منطقی و نشدنی هست

متاسفانه شما احساسی و تعصبی دارید برخورد می کنید با این قضیه.

کسی نگفت قدرت اسمارت فون ها کمتر از ویتاست..نه اصلا چنین چیزی نیست...الان گوشی هایی امده که از لحاظ قدرت گرافیکی و پردازش خیلی عالین..ولی مهمتر از همه اینها سرمایه گزاری روی بازی هست...سرمایه گزاری رویه بازی 40 دلاری به طبع در مجموع کار کمی و کیفی بازی رو بالا می بره تا یه بازی نهایت 7 دلاری.

من PS VITA خریدم. بعد خواستم بازی بخرم دیدم فقط آنچارتد توش خوبه(حدود یک سال پیش) بعد بازی کردن با آنچارتد انداختمش یه گوشه بعد 2 ماه هم رفتم فروختمش چون بازی خوب انحصاری نداشت خیلی، وضع بازیهای خوبش الان بهتر شده اما هنوز هم خیلی کم بازی داره. واسه همین جای تعجب نیست اگه این کنسول خوب نفروخته.

وقتی شما ویتا دستت نگرفتی ... الکی فتوا صادر نکن ... ویتا کمبود بازی های خوب داره نه اینکه بازی خوب نداره ...

ویتا رو به خاطر پرسونا خریدم بازی کردم تموم شد هم فروختمش ... تو 6 ماهی که داشتمش کلا 2 تا بازی لانچ شد خبری هم از بازی های فری درست حسابی نبود ... پ
یادمه یه بازی بود تو سبک Trial Xtream که رو iOS android winphone الان فری ـه 9.99 دلار قیمتش بود ! ... قطعا تو همچین شرایطی وقتی بهرتش فری ـه دلیلی نداره این همه هزینه کنی برای یه کنسول دستی !

وقتی شما ویتا دستت نگرفتی ... الکی فتوا صادر نکن ... ویتا کمبود بازی های خوب داره نه اینکه بازی خوب نداره ...

اونموقع که ویتا لانچ شد من یک دونه خریدم سر پشتیبانی نکردن سونی فروختم شما خیال میکنی هر کس که نظر منفی داره یعنی کنسولشو نداشته اتفاقا قبلا هم گفتم که ویتا بازی با کیفیت نداره
بیشتر بازی هایی که موقع لانچ داشت یا پورت بودن یا گیم پلی خوبی نداشتن شما برو روی 3ds بازی های pokemon یا kirby بازی کن ببین بازی یعنی چی یا مثلا لویجی منشن یا fire emblem از خوش ساخت ترین عنوان هاست

تو ایران از ویتا بد میگن چون هک نشده و بازیهاش گرونه،وگرنه بازی های خوبی داره.
استدلال نکنید خواهشا !
من الان گوشیم جیلبریک نیست وقتی یه چیز خیلی خوبی نظرمو جلب کنه بخاطرش گیفت کارد میخرم !
موقعیم که ویتا داشتمم کلی PSN CARD خریدم ! دلیلش اینا نیست داداش !

والا ویتا سخت افزار ضعیفی نداره در کل کم کم داره بازار کنسول رو به کاهش میره
ویتا و 3ds گویا عالی فروش نداشتن اما اگه سونی ویتاش یکم امکانات تماس و برنامش بیشتر بشه و خودش رو نزدیک به اسمارت فون کنه بنظرم فروش بهتری داشته باشه مثلا" همین 3g اگه بتونست یکم بهترش بکنن که بشه حد اقل پیام میشد باهاش داد و اینکه بشه این فونت عربی و فارسی رو هم بهش اضافه کنه خوبه زمانی که اسمارت فون داره روی فروشش تاثیر میزاره یکم خودشون رو به اسمارت فون نزدیک کنن !!!

یعنی واقعا فک میکنی همش به سخت افزاره؟؟؟ اگه به سخت افزار باشه پس 3DS الان باید نابود باشه

واقعا فک میکنی سونی ویتا رو ول کرده و اهمیت نمیده؟ :))

اول که هرکی بازی های شرقی پسند رو حز بازی نمیدونه بله ویتا اصلا خوب نیست و نباید بره طرفش. اما وقتی ویتا میگیری به عشق همین بازیا میگیری

من ویتا دارم و خودم انقدر بازی هست که باید بخرم که نمیدونم پولشو از کجا بیاره حالا همه میان میگن ویتا بازی نداره :d

کی خداییش با بازی کردن با موبایل بیشتر از کنسول دستی لذت میبره؟ غیر از مایکرو فن ها؟ بازی کردن با موبایل اصلا حال نمیده گوشیت هرچقدر هم بزرگ و خفن و قوی باشه بازم حسی که دکمه فشار بدی رو نداره و البته دستت نصف صفحه رو نبره (وقتی با موبایل بازی میکنی) و اینکه تو بعضی بازیا که مثلا دکمه میازن کناره های گوشی و تو موقعیت های سریع اشتباه میزنی

بله چون ویتا قراره کنسول دستی باشه که بازی های با گرافیک بالا اجرا کنه حالا این چیپ انویدیا اگه عرضه بشه ویتا رو میذاره تو جیبش از لحاظ قدرت پس... 3ds اصلا کاری به گرافیک نداره کنترلش متفاوته و بازی های انحصاری عالی داره که من برای ویتا نمیبینم و در مقابل 3ds شکست خوردست.

چه ربطی داره ؟چرا لذت نمیبره کسی مخصوصا الان که کنترل ها و... برای موبایل هم عرضه شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or