تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

اگه بحث نرم افزار باشه که گوشیهایی مثل xperia x8 یا galaxy mini هم ساپورت نرم افزاری دارن!!(کاستوم رامها!!)که با هزینه کردن 200،300ت میشه گرفتشون!!همین الانشم بروزترین نسخه آندروید که 4.4 هست برای این گوشیها از طرف دولوپرها عرضه شده!این وسط فقط سخت افزاره که باعث میشه یارو کلی پول پای گوشیش خرج کنه!مثلا شما 1600 میخواید پای گوشی خرج کنید بین z1 و z میرید z رو انتخاب میکنید؟؟؟خب معلومه z1 رو انتخاب میکنید چون سخت افزار قویتری نسبت به z داره!
بحث کلاس جداست...

ساپورت نرم افزار توی بحث ما میشه گیم درست درمون;;) نه ورژن جدید اندروید!!!
کلا هم ادب رو رعایت کنی و خونسرد باشی بد نمیشه

آخرین ویرایش:
یک موضوع دیگه هم دوستان در نظر بگیرید چرا وقتی بحث بازی موبایل میاد فکرتون به انگری برد و cut the rope میره ؟
بازی های خوبی مثل shadowgun ، six gun ، 9MM ، modern combat ، the gods هم بازی های موبایل هستند از این دسته بازی زیاد داریم

:))
عزیز من ، خود ناتی داگ ایده ی اون بازی رو از روی ماریو پیچونده بود
شما یک سر به mario kart کنسول SNES بزن متوجه حرفم میشی
اصلا خود کراش از روی ماریوی N64 پیچیده شده بود و وقتی هم اومد سونی چقدر به ماریو طعنه زد
من منظورم این بود که ANGRY BIRD GO هیچ ایده ی جدیدی نداره و از بازیه کراش و یا بقوله شما حرفه ایهاش ! ماریو کپی برداری کرده...

دوست عزیز. من واقعا برای شما متاسفم که پست های منو کامل نخوندین و درست متوجه نشدین و میایید نظر میدین. من کژوال نیستم و اون زمان که شما هنوز به دنیا نیومده بودی بنده کنسول آتاری داشتم و بازی میکردم و اندازه ی سن شما بازی کردم. اگر پست های من رو درست خونده بودی متوجه می‌شدی که من بازیهای کنسول رو به بازیهای تلفن هوشمند ترجیح میدم.
8-|
دلایل برتری فروش تلفن های هوشمند به کنسول ها رو ذکر کردم اما بهتر است نگاهی به نمودار زیر بیاندازیم
رسما گفتی موبایل برتری داره،الان میگی نداره.:dبه هرحال دیگه با شما بحثی نمیکنم چون فایده نداره.:d

8-|

رسما گفتی موبایل برتری داره،الان میگی نداره.:dبه هرحال دیگه با شما بحثی نمیکنم چون فایده نداره.:d

منم با شما بحثی نداشتم شما خودت رو انداختی وسط. باز هم جمله من رو درست نخوندی !!! نمیدونم واقعا متوجه نمیشی !!
من دلایل برتری فروش تلفن های هوشمند رو بر کنسول ها ذکر کردم نه دلایل برتری تلفن های هوشمند رو بر کنسول. شما اگه پست های من رو خونده بودی مطمئنا این پست رو هم میخوندی و اینطوری زود از کوره در نمی‌رفتی و زود قضاوت نمی کردی. برای یک گیمر هیچ وقت هیچ چیزی جای کنسول رو نمی گیره. خواهش میکنم حداقل این یک خط رو درست بخون و متوجه بشو !

- - -ویرایش - - -

من منظورم این بود که ANGRY BIRD GO هیچ ایده ی جدیدی نداره و از بازیه کراش و یا بقوله شما حرفه ایهاش ! ماریو کپی برداری کرده...

کسی هم راجع به AB :GO صحبت نکرد

-------------------------------------------------------

دوستان عزیز کمی به موضوع اصلی تاپیک هم دقت کنید. اینجا بحث سر این نیست که سونی بهتره یا نینتندو یا AB قشنگتره یا GoW ؟
هدف ما در این تاپیک اینکه بیایم و علل اینکه فروش تلفن های هوشمند بیشتر از ویتا و 3DS هست رو بررسی کنیم و ببینیم واقعا چرا و به چه دلیلی اینطوریه. هدف اینه که بریم توی نت بگردیم و مطالعه کنیم و بیخود فن بازی در نیاریم و دلیل و منطق صحب کنیم. مسول شرکت سونی داره میگه فروش ما خیلی کمتره. آمار هم داره اینو نشون میده. ما میخواهیم اینجا دلایل این اختلاف رو برای همدیگه شرح بدیم و با نظرات هم بتونیم اطلاعاتمون رو بروز کنیم.

باز هم تکرار میکنم هدف تاپیک مقایسه بازیهای کنسول و تلفن هوشمند نیست بلکه هدف، بررسی دلایل اختلاف فروش این دو وسیله است.

آخرین ویرایش:
بله استاد... =d>

نوشته شده توسط
naribazi
من کژوال نیستم و
اون زمان که شما هنوز به دنیا نیومده بودی بنده کنسول آتاری داشتم و بازی میکردم و اندازه ی سن شما بازی کردم.

:-w

بله استاد... =d>

:-w

دوست عزیز من دارم با کس دیگه ای صحبت میکنم. طرف صحبتم شما نیستید. ایشون در نهایت بی ادبی با بنده صحبت کردند من هم مجبور شدم جوابشون رو بدم وگرنه از گفتن این جمله هیچ قصد و غرضی نداشته و ندارم.

پایدار باشید

باز هم تکرار میکنم هدف تاپیک مقایسه بازیهای کنسول و تلفن هوشمند نیست بلکه هدف، بررسی دلایل اختلاف فروش این دو وسیله است.
دوست خوبم بنظرم مقایسه خوبی نیست این کاری که شما انجام میدی.
درسته کنسول دستی و گوشی شاید از نظر قیمت و اندازه تو یه سطح باشن ولی هر کودوم برای هدفی خاص ساخته شدن.
طرف اولیت کارش با گوشی صحبت و sms هستش بعدش میاد به سایر موارد که بازی هم یکی از اون موارده نیگاه میکنه واسه بعضی ها هم اصلن مهم نیست.
ولی منی که میرم کنسول دستی میگیرم قطعن مورد اصلی و اگه درستر بگیم "فقط" برای بازی کردن این کار رو انجام میدم.
پس مقایسه فروش این دو وسیله کاملن اشتباه و بی ربط هستش.
ویتا فقط و فقط باید 3ds مقایسه بشه چون هر دو کنسول دستی با اولویت گیم هستند.

دوست خوبم بنظرم مقایسه خوبی نیست این کاری که شما انجام میدی.
درسته کنسول دستی و گوشی شاید از نظر قیمت و اندازه تو یه سطح باشن ولی هر کودوم برای هدفی خاص ساخته شدن.
طرف اولیت کارش با گوشی صحبت و sms هستش بعدش میاد به سایر موارد که بازی هم یکی از اون موارده نیگاه میکنه واسه بعضی ها هم اصلن مهم نیست.
ولی منی که میرم کنسول دستی میگیرم قطعن مورد اصلی و اگه درستر بگیم "فقط" برای بازی کردن این کار رو انجام میدم.
پس مقایسه فروش این دو وسیله کاملن اشتباه و بی ربط هستش.
ویتا فقط و فقط باید 3ds مقایسه بشه چون هر دو کنسول دستی با اولویت گیم هستند.

حرف شما کاملا متین. اما این مقایسه رو من انجام ندادم دوست من. مسئول سونی خودش این بحث رو شروع کرده و من فقط دلایل اونو بررسی کردم. عنوان تاپیک هم همینه نه مقایسه ویتا با 3DS. درسته؟ من تمام سعیم این بود که حول موضوعی که تاپیک معین کرده صحبت کنم. اگر میخواهیم راجع به ویتا و 3DS صحبت کنیم بهتره بریم توی تاپیک دیگه ای این کار رو انجام بدیم با همین عنوان. نظر شما غیر از اینه؟

پایدار باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or