تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

اون موقع هم که ویتا عرضه شد قرار بود بزنه 3DS رو نابود کنه ... این تحلیل ها چیه میکنید ... وضع 3DS هم اصلا خوب نبود .... اتفاقا اگه این چیزها بیاد و خوب ساپورت نشه ... باعث موفقیت رقبا هم میشن ... برای این نتیجه گیری ها خیلی زوده ... هر روز قراره یه چیز بیاد بازار کنسول رو نابود کنه :))

بعدم همین این حرف ها از همون گور انودیا میاد بیرون وقتی که شرکت های بزرگ کنسول سازی گذاشتنش کنار ...

حالا نگفتن قیمت این K1 چقدری میشه ... یه اسمارت فون با این چیپ و امکانات دیگه قیمتشون چقدر میشه ؟؟؟؟

اگر فکر میکنید k1 فقط برای اسمارت فون یا تبلت هست بدونید که احتمال خیلی بالا وسیله بازی دستی هم با این چیپ میاد به بازار (مثل nvidia shield که با تگرا 4 اومد)

احتمالاتا چند وقت بعد کنسول بازی بعدی handheld انویدیا با تگرا k1 معرفی بشه و فکر کنم حدود قیمت 300 تا 400 دلار داشته باشه یا شایدم کمتر

احتمالا 4 گیگ هم رم داره

منظورم جانشین کنسول دستی فعلی انویدیا یعنی Nvidia Shield هست

واقعا اين بحث موبايل و كنسول براي من خيلي جالبه لااقل آدم انتظارشو نداره اينجا تو بازي سنتر كه بچه هاي گيمر و هاردكور ميان توش اين بحثا رو ببينه. موبايل براي بازي كردن براي كژوآل ها خوبه كه انگري بردز بازي ميكنن. حالا ممكنه شما اصلا اهل بازي هندهلد نباشي ولي ديگه اينكه موبايل رو ترجيح بدي اونم تو يه جايي مثل اينجا خيلي عجيبه.

تك و توك ممكنه بازي دندونگير رو موبايل هم بياد ولي واقعا با بازياي هندهلد قابل مقايسه هستن؟ چه از نظر تعداد چه كيفيت؟
دقیقا با حرفت موافقم..خودم به شخصه 1 سالو خورده ای هست که نوت 2 دارم و اکثر بازی های خوبشم بازی کردم ولی اصلا بازی های ویتا چه خوب چه بدش خیلی بهتر از بازی های اندروید هست..من نمی دونم کی میخوان خیلی ها بفهمن این قضیرو...الان همین Ninja Gaiden Sigma Plus 2 رو ویتا که نمره هاش میانگین 5 6 شده ، کل مراحل کنسولی رو داره..حالا میخواد پورت باشه یا هرچیزی باز هم میبینم نمونه همچین بازی رو آندروید محال امدنش یا حداقل شبیهش..یه wild blood گیم لافت رو اندروید زد که بد نبود تا اخرش هم رفتم ولی خیلی خیلی یکنواخت بود امتیازش رو آندروید خیلی خوب شد ولی قطعا اگر رو ویتا میامد اون عنوان بعید میدونم 2 هم می گرفت...چون هرکسی میدونه عناوینی که رو ویتا باید بیان باید واقعا در سطح خوب باشن تا نمره خوب بگیرن دقیقا مثل نسخه کنسولی.

داداش چی رو میخوای ثابت کنی؟این که میگی کنسول دستی باید امکانات بیشتری مثل اسمارت فون ها داشته باشه مثل اینه که بگی کنسول خانگی باید امکانات pc رو داشته باشه!!!!!!!!!

در ضمن بازی های مسخره گوشی هارو با ویتا مقایسه نکن.nfs most wanted یا reyman ویتا رو ببین.مال گوشی هارو هم ببین.خودت میفهمی جریان چیه.
به قول دوستان همون بازی پورت شده god of war به صد تا back stab یا dungeon hunter میرزه

خدایا اینجوریش رو بهم نشون نداده بودی!!!
حالت خوبه؟!
تو کامنتای من کجاش رو دیدی که گفته باشم ویتا باید امکانات بیشتری نسبت به اسمارت فون ها داشته باشه؟!
بحث من سخت افزار بود نه امکانات جانبی!!همین الانشم ویتا از لحاظ سخت افزاری نسبت به SD800 کم آورد دیگه فک کنم k1 فاصله ش رو خیلی بیشتر کنه!

آخرین ویرایش:
خدایا اینجوریش رو بهم نشون نداده بودی!!!
حالت خوبه؟!
تو کامنتای من کجاش رو دیدی که گفته باشم ویتا باید امکانات بیشتری نسبت به اسمارت فون ها داشته باشه؟!
بحث من سخت افزار بود نه امکانات جانبی!!همین الانشم ویتا از لحاظ سخت افزاری نسبت به SD800 کم آورد دیگه فک کنم k1 فاصله ش رو خیلی بیشتر کنه!
داداش ببخشید یه کاربر دیگه یه چیزی گفت من جواب اونو به شما دادم.
شما درست میگی سخت افزار ویتا پایین تره اما زمانی که معرفی شد بهترین بود.

قرار نیست نصف صفحه بخاطر لمسی بودن گوشی بره!!!راحت میتونی دسته هایی مثل moga pro یا ds3 بگیری برای گوشیت!!میتونی یه کابل otg بگیری و دسته pc بهش وصل کنی!!!بشخصه همش دارم با گوشیم بازی میکنم و اصلا احساس خستگی نمیکنم!!صبر کن چیپهای snapdragon 805 و tegra k1 برای گوشیها عرضه بشن اونوقته که ps vita کاملا نابود میشه!!

ببینید دوست من. حرف شما از منظر یک گیمر کاملا اشتباهه. یه گیمر باید هر دو رو داشته باشه. هم کنسول هم تلفن هوشمند و شکی در این موضوع نیست. پس میمونه عامه مردم که گیمر و عاشق بازی نیستند و بنابراین خواهی نخواهی (بنا به دلایلی که قبلا ذکر کردم) میرن سمت تلفن هوشمند و این هیچ ربطی به پردازنده و GPU و ... نداره

- - -ویرایش - - -

واقعا اين بحث موبايل و كنسول براي من خيلي جالبه لااقل آدم انتظارشو نداره اينجا تو بازي سنتر كه بچه هاي گيمر و هاردكور ميان توش اين بحثا رو ببينه. موبايل براي بازي كردن براي كژوآل ها خوبه كه انگري بردز بازي ميكنن. حالا ممكنه شما اصلا اهل بازي هندهلد نباشي ولي ديگه اينكه موبايل رو ترجيح بدي اونم تو يه جايي مثل اينجا خيلي عجيبه.

تك و توك ممكنه بازي دندونگير رو موبايل هم بياد ولي واقعا با بازياي هندهلد قابل مقايسه هستن؟ چه از نظر تعداد چه كيفيت؟

با این جملت اصلا حال نکردم. مگه AB بازیه کوچیکیه؟؟؟ بازی که بتونه اینقدر تور رو سر گرم کنه کجا پیدا میشه؟؟؟؟؟؟ اتفاقا کسی که دیوونه ی بازی باشه کلی با این بازی حال میکنه چون گیم پلی و مکانیزم فوق العاده ای داره و محشره.

ببینید دوست من. حرف شما از منظر یک گیمر کاملا اشتباهه. یه گیمر باید هر دو رو داشته باشه. هم کنسول هم تلفن هوشمند و شکی در این موضوع نیست. پس میمونه عامه مردم که گیمر و عاشق بازی نیستند و بنابراین خواهی نخواهی (بنا به دلایلی که قبلا ذکر کردم) میرن سمت تلفن هوشمند و این هیچ ربطی به پردازنده و GPU و ... نداره

- - -ویرایش - - -

با این جملت اصلا حال نکردم. مگه AB بازیه کوچیکیه؟؟؟ بازی که بتونه اینقدر تور رو سر گرم کنه کجا پیدا میشه؟؟؟؟؟؟ اتفاقا کسی که دیوونه ی بازی باشه کلی با این بازی حال میکنه چون گیم پلی و مکانیزم فوق العاده ای داره و محشره.

اگه سخت افزار مهم نیست پس چرا یارو میره 1600 واسه گوشی خرج میکنه؟!؟!؟!راحت میتونه بره و یه گوشی 200,300 بخره!!همه دارن گوشی رو بخاطر سخت افزارش میخرن حالا شما میگید سخت افزار مهم نیست!!!
راستی من گفتم میرن سمت کنسول دستی؟!

بله بازی کوچیکی هست.همون که با کش هی پرت میکنیشون بخورن به قفس دیگه؟(این الان نقد کامل AB بود:d)که 100 تا ورژن هم ازش اومده.بازی های کنسول دستی فعلا از موبایل از همه نظر سرتره.هروقت بعدا اون قطعه افسانه ای برای موبایل اومد و درحد بازی های PS3 بازی ساختن اونوقت دفاع کنید.آدم باید تو حال و واقعیت زندگی کنه نه 2 سال دیگه.

منظورتون کنسول دستی بود یا خانگی؟

بحث سره کنسول دستی و اسمارت فون هستش دیگه:)

اگه سخت افزار مهم نیست پس چرا یارو میره 1600 واسه گوشی خرج میکنه؟!؟!؟!راحت میتونه بره و یه گوشی 200,300 بخره!!همه دارن گوشی رو بخاطر سخت افزارش میخرن حالا شما میگید سخت افزار مهم نیست!!!

ببین دوسته من یارو میره (اصن منم میرم) گوشیه خوب بگیره...که بتونه از امکانات جدید استفاده و کنه!!!اون گوشی ام قیمت خودشو داره!
اما اینکه بخوای صرفا بر پایه سخت افزار (و نه ساپورت نرم افزاری) روش نظر بدی درست نیست!
تا گیم درست حسابی نباشه اصن ابر کامپیوتر رو بزاری توی جیبت از نظر یه گیمر فایده داره؟!

این که میبینی اسمارت فون ها بیشتر فروش میرن هم دلیلش اینه که نسبت گیمر به بقیه کمتره!
اصولا من کسیو که صرفا روی اسمارت فون تجربه گیم میخواد داشته باشه گیمر نمیدونم!

همون که با کش هی پرت میکنیشون بخورن به قفس دیگه؟
:d

من نگفتم سخت افزار مهم نیست. من میگم کسی که گیمر نیست نمیره سراغ کنسول قابل حمل بلکه میره سراغ تلفن هوشمند اما وقتی میره سراغ تلفن هوشمند سعی میکنه بهترین رو از هر لحاظ انتخاب کنه. بنابراین این سخت افزار نیست که تفاوت فروش بین یک کنسول بازی قابل حمل و یک تلفن هوشمند ایجاد میکنه بلکه استقبال عامه مردم از یک وسیله همه منظوره است که که موجب این اختلاف میشه.

- - -ویرایش - - -

بله بازی کوچیکی هست.همون که با کش هی پرت میکنیشون بخورن به قفس دیگه؟(این الان نقد کامل AB بود:d)که 100 تا ورژن هم ازش اومده.بازی های کنسول دستی فعلا از موبایل از همه نظر سرتره.هروقت بعدا اون قطعه افسانه ای برای موبایل اومد و درحد بازی های PS3 بازی ساختن اونوقت دفاع کنید.آدم باید تو حال و واقعیت زندگی کنه نه 2 سال دیگه.

ببین دوست من. همه ی بازیها به عنوان یک هنر قابل احترام هستند و هیچ بازی کوچیک نیست. بحث مقایسه نیست. پرندگان خشمگین یک ایده ناب بود که در زمان خودش تحول عظیمی ایجاد کرد و تونست سازندگانش رو به یکی از ثروتمندترین بازی سازان دنیا تبدیل کنه. شما نباید بازی AB رو با یه بازی مثل MGS روی کنسول یا بازیهای دیگه مقایسه کنی و بگی این بازی کوچیکه !!! اگه بخواهیم اینجوری فکر کنیم خیلی بازیهای سرگرم کننده ی دیگه ای مثل Machnarium و Deadly 30 و Shank و... جزء بازیهای کوچیک محسوب میشوند چون با بازیهای مثل GoW قابل مقایسه نیستند !!!!!!!!!

باز هم میگم AB یک ایده ی ناب بود که فقط یک ذهن خلاق میتونست این ایده رو پرورش بده و همینکه این بازی تونسته سازندگانش رو میلیونر کنه نشون از بزرگ بودن و قدر بودن بازی داره

در ضمن سعی کنید به جای نقد یه بازی از اون بازی لذت ببرید

آخرین ویرایش:
طرف گیمر که نیست یک سری بازی معمولی رو در کنار موبایلش ترجیح میده تا بخواد ویتا بخره...
در مورد کم بودن امکانات کنسول دستی نسبت به گوشیها هم باید بگم که کلا دوتا بحث جدا هستن و کنسول ویتا تو حیطه سرگرمی و گیمینگ کامله...

طرف گیمر که نیست یک سری بازی معمولی رو در کنار موبایلش ترجیح میده تا بخواد ویتا بخره...
در مورد کم بودن امکانات کنسول دستی نسبت به گوشیها هم باید بگم که کلا دوتا بحث جدا هستن و کنسول ویتا تو حیطه سرگرمی و گیمینگ کامله...

میشه تفاوت بازی معمولی و غیر معمولی رو برای ما روشن کنید؟

من نگفتم سخت افزار مهم نیست. من میگم کسی که گیمر نیست نمیره سراغ کنسول قابل حمل بلکه میره سراغ تلفن هوشمند اما وقتی میره سراغ تلفن هوشمند سعی میکنه بهترین رو از هر لحاظ انتخاب کنه. بنابراین این سخت افزار نیست که تفاوت فروش بین یک کنسول بازی قابل حمل و یک تلفن هوشمند ایجاد میکنه بلکه استقبال عامه مردم از یک وسیله همه منظوره است که که موجب این اختلاف میشه.

- - -ویرایش - - -

ببین دوست من. همه ی بازیها به عنوان یک هنر قابل احترام هستند و هیچ بازی کوچیک نیست. بحث مقایسه نیست. پرندگان خشمگین یک ایده ناب بود که در زمان خودش تحول عظیمی ایجاد کرد و تونست سازندگانش رو به یکی از ثروتمندترین بازی سازان دنیا تبدیل کنه. شما نباید بازی AB رو با یه بازی مثل MGS روی کنسول یا بازیهای دیگه مقایسه کنی و بگی این بازی کوچیکه !!! اگه بخواهیم اینجوری فکر کنیم خیلی بازیهای سرگرم کننده ی دیگه ای مثل Machnarium و Deadly 30 و Shank و... جزء بازیهای کوچیک محسوب میشوند چون با بازیهای مثل GoW قابل مقایسه نیستند !!!!!!!!!

باز هم میگم AB یک ایده ی ناب بود که فقط یک ذهن خلاق میتونست این ایده رو پرورش بده و همینکه این بازی تونسته سازندگانش رو میلیونر کنه نشون از بزرگ بودن و قدر بودن بازی داره

در ضمن سعی کنید به جای نقد یه بازی از اون بازی لذت ببرید
angry birds فقط تو مکان و زمان خوبی اومد شانس اورد...ایده شون رو از از بازی های دیگه پیچیده بودن. حالا چون فروش داره دلیل نمیشه بگی حتما خوبه پس!

angry birds فقط تو مکان و زمان خوبی اومد شانس اورد...ایده شون رو از از بازی های دیگه پیچیده بودن. حالا چون فروش داره دلیل نمیشه بگی حتما خوبه پس!

نمی دونم خوب از نظر شما یعنی چی، میشه بگی منظورت از خوب چیه و چرا AB رو بازی خوبی نمی دونی؟ ما ایرانیها همیشه همینطور بودیم و هستیم. چه توی محیط واقعی و چه توی محیط مجازی. فرقی نمی کنه. نمی تونیم موفقیت دیگران رو ببینیم و وقتی یکی موفق باشه همیشه از یک سری جملات کلیشه ای مثل اینکه طرف شانس آورده و این کار رو ماهم میتونستیم بکنیم و کار خاصی که نکرده و... سعی میکنم موفقیت دیگران را تا سر حد امکان کوچک و کوچک تر کنیم.

میشه تفاوت بازی معمولی و غیر معمولی رو برای ما روشن کنید؟
تفاوتش اینه که تو گوشیهامون عمرا یه بازی ای مثله tearaway داشته باشیم....

250px-Tearaway_boxart.jpg

البته از نظر تو angry bird go هم بازیه خیلی خوبیه..
بنظر من ناتی داگ وقتی angry bird go رو میبینه خندش میگیره چون کاری که ناتی داگ سال 99 تو کراش تیم ریسینگ انجام داده تو یه بازی امروزی میبینه...
rovio هیچ ایده ی خاصی به بازی اضافه نکرده و دقیقا کپی برداری از کراشه...

آخرین ویرایش:
بحث سره کنسول دستی و اسمارت فون هستش دیگه:)

ببین دوسته من یارو میره (اصن منم میرم) گوشیه خوب بگیره...که بتونه از امکانات جدید استفاده و کنه!!!اون گوشی ام قیمت خودشو داره!
اما اینکه بخوای صرفا بر پایه سخت افزار (و نه ساپورت نرم افزاری) روش نظر بدی درست نیست!
تا گیم درست حسابی نباشه اصن ابر کامپیوتر رو بزاری توی جیبت از نظر یه گیمر فایده داره؟!

این که میبینی اسمارت فون ها بیشتر فروش میرن هم دلیلش اینه که نسبت گیمر به بقیه کمتره!
اصولا من کسیو که صرفا روی اسمارت فون تجربه گیم میخواد داشته باشه گیمر نمیدونم!

:d

اگه بحث نرم افزار باشه که گوشیهایی مثل xperia x8 یا galaxy mini هم ساپورت نرم افزاری دارن!!(کاستوم رامها!!)که با هزینه کردن 200،300ت میشه گرفتشون!!همین الانشم بروزترین نسخه آندروید که 4.4 هست برای این گوشیها از طرف دولوپرها عرضه شده!این وسط فقط سخت افزاره که باعث میشه یارو کلی پول پای گوشیش خرج کنه!مثلا شما 1600 میخواید پای گوشی خرج کنید بین z1 و z میرید z رو انتخاب میکنید؟؟؟خب معلومه z1 رو انتخاب میکنید چون سخت افزار قویتری نسبت به z داره!
بحث کلاس جداست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or