با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواهیم یکم علمی تر به قضیه نگاه کنیم و آمار فروش رو بررسی کنیم. من سعی کرده ام از سایت های معتبر برای آمار استفاده کنم.
با توجه به آمار منتشر شده در
استاتیک برین فروش کلی فقط آیفن 5 بیش از 98 میلیون دستگاه بوده و بر اساس این
منبع و این
منبع فروش تلفن های هوشمند گالاکسی سامسونگ بیش از 110 میلیون دستگاه بوده و کاملا واضح است که فروش تلفن های هوشمند این دو برند معتبر از سال 2011 به بعد چیزی بیش از 200 میلیون دستگاه بوده است.
حال بر گردیم به فروش 3DS و ویتا !
طبق
آمار منتشر شده فروش کنسول دستی 3DS بالغ بر 42.57 میلیون دستگاه بوده و فروش ویتا فقط 7.29 میلیون دستگاه بوده است که اصلا قابل مقایسه با تلفن های هوشمند نیست.
دلایل برتری فروش تلفن های هوشمند به کنسول ها رو ذکر کردم اما بهتر است نگاهی به نمودار زیر بیاندازیم
این نمودار فاصله فروش بین ویتا و 3DS را نشان میدهد و همانطور که کاملا مشخص است از دسامبر 2011 تا انتهای سال 2013 فاصله ی فروش 3DS به اندازه 32 میلیون دستگاه از ویتا پیشی گرفته است. اما به واقع چرا این اتفاق افتاده است؟ برای جواب این سوال بهتر است به جدول زیر توجه کنید
همانطور که این جدول نشان میده شروع کار ویتا بسیار خوب بود و بازیهای بسیار زیادی را در زمان لانچ کنسول ارائه کرد اما به مرور زمان تعداد بازیهای معرفی شده کمتر و کمتر شد و حتی بازیهای ارائه شده هم آنچنان بازیهای دندان گیری نبودند که بتوانند با رقبای خود در نینتندو رقابت کنند و در مقابل نینتندو با رائه تعداد بیشتر بازی و ارائه بازیهای بهتر توانست از رقیب خود پیشی بگیرد و این نشان میدهد بزرگترین مشکل سونی عدم پشتیبانی مناسب نرم افزاری از ویتا است.
من به عنوا یکی از طرفداران سونی امیدوارم شرکت سونی به جای اینکه بیاد گناه رو گردن تلفن های هوشمند و تبلت ها بندازه یه نگاهی به عملکرد خودش بکنه و نگران پیشی گرفتن 3DS باشه و با ارائه بازی های بهتر بتونه فاصله فروش خودش رو با 3DS به حداقل برسونه.