تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

اگه بحث نرم افزار باشه که گوشیهایی مثل xperia x8 یا galaxy mini هم ساپورت نرم افزاری دارن!!(کاستوم رامها!!)که با هزینه کردن 200،300ت میشه گرفتشون!!همین الانشم بروزترین نسخه آندروید که 4.4 هست برای این گوشیها از طرف دولوپرها عرضه شده!این وسط فقط سخت افزاره که باعث میشه یارو کلی پول پای گوشیش خرج کنه!مثلا شما 1600 میخواید پای گوشی خرج کنید بین z1 و z میرید z رو انتخاب میکنید؟؟؟خب معلومه z1 رو انتخاب میکنید چون سخت افزار قویتری نسبت به z داره!
بحث کلاس جداست...

چه ربطی داره من تا دم گرفتن z1 رفتم .. و دوستم که گالکسی نوت 3 میگیره ... من خودم به خاطر دوربین ... و فیلم برداری و صفحه نمایش فول اچ دی ... قابلیت مولتی مدیا و کامیونیتی بهتر و از همه مهمتر قدرت پردازشی که سرعت دستگاه رو چند برابر افزایش میده ... من گوشی بهتر میخرم ... که بتونم حجم فایل ها و دیتا هام رو افزایش بدم ... گوشی بگیرم که تو یه عملکرد ... 1-2 دقیقه لنگ نزنه ... یا همون گالکسی با فیلم بردازی 4 K ... یا اون قلم فوق العادش که امکاناتی رو بهت میده که جاهای دیگه پیدا نمیکینی .... من ندیدم کسی بگه میخوام قلان گوشی رو بخرم ...روش انگری برد روون تر اجرا میشه ;;)
=))

نمی دونم خوب از نظر شما یعنی چی، میشه بگی منظورت از خوب چیه و چرا AB رو بازی خوبی نمی دونی؟ ما ایرانیها همیشه همینطور بودیم و هستیم. چه توی محیط واقعی و چه توی محیط مجازی. فرقی نمی کنه. نمی تونیم موفقیت دیگران رو ببینیم و وقتی یکی موفق باشه همیشه از یک سری جملات کلیشه ای مثل اینکه طرف شانس آورده و این کار رو ماهم میتونستیم بکنیم و کار خاصی که نکرده و... سعی میکنم موفقیت دیگران را تا سر حد امکان کوچک و کوچک تر کنیم.
عمو وايسا با هم بريم...! اينقدر هم ما ايراني نكن ربطي نداره. مسله اينجاس كه ايدشون رو از يه جا ديكه برداشتن همين

موضوع اصلی بحث فروش تلفن هوشمند و کنسول قابل حمل هست. برای اینکه از بحث منحرف نشیم و بیخودی سر بازی AB و ... بحث نکنیم من دیگه موضوعات قبلی رو ادامه نمی‌دم.

تکته اول:
در اینکه فروش تلفن‌های هوشمند بیشتر از کنسول‌های دستیه شکی نیست و اگر هم شرکت سونی 1000 نسخه ی مختلف GoW و نینتندو 1000 نسخه مختلف Mario رو برای کنسول هاشون بزنن باز هم نمیتونن توی فروش با تلفن‌های هوشمند رقابت کنند. اما این دلیل نمیشه که بازیهایی که روی تلفن‌های هوشمند ارائه میشه بهتر و با کیفیت تر از بازیهای کنسول‌های قابل حمل باشه بلکه برعکس این قضیه صادق است.

نکته دوم:
هدف بازیهای تلفن‌های هوشمند سرگرم کردن کاربر در خلال کارهای روزمره اش است. یعنی اینکه یه نفر بتونه 5 دقیقه توی محل کارش یا توی دانشگاه یا مابین وبگردی‌هاش کمی هم خودش رو با بازی سرگرم کنه و اصلا فلسفه پیدایش بازیهایی مثل Angry Birds هم همینه و دلیل این همه استقبال هم از این بازی همینه.

من گیمر که نمیتونم سر کارم vita یا 3DS رو با خودم ببرم. اما میتونم توی تلفن هوشمندم چند تا بازی داشته باشم که وقتی در محل کارم هستم و دارم استراحت میکنم سرگرم بشم و مطمئنا در اون زمان به بازیهایی مثل AB و Temple Run و Rayman نیاز دارم نه Halo و Gow و MGS و...

نکته سوم :
هر چه که پردازنده‌های گرافیکی تلفن‌های هوشمند قوی تر بشه باز هم کاربران به همان دلیلی که قبلا گفتم بازیهای ساده را به بازیهای پر جزئیات و ... ترجیح میدهند و من بشخصه بازی با Vita و 3DS رو به بازی با یک تلفن هوشمند چند هسته ای با یک پردازنده ی گرافیکی خوف ترجیح میدهم چرا که لذتی که در بازی با کنسول هست رو شما نمی تونید در هیچ تلفن هوشمندی پیدا کنید و سعی میکنم در تلفن هوشمند خودم فقط سراغ بازیهای سرگرم کننده بروم حتی اگر این بازیهای فقط پرتاب کردن یه توپ توی یه سبد بسکتبال باشه (که خداییش هم خیلی حال میده)

آخرین ویرایش:
خوب بایدم اینجوری باشه دیگه الان اکثر گوشیا و تبلت ها گرافیک و بازیای با کیفیتی ارائه میدن دیگه کی میره ویتا بخره
سونی واقعا عقلش نمیرسه که الان قدرت دست بازیای انحصاریه؟
چند تا بازی انحصاری توپ برا ویتا بده فروشش به حد معقول میرسه

چه ربطی داره من تا دم گرفتن z1 رفتم .. و دوستم که گالکسی نوت 3 میگیره ... من خودم به خاطر دوربین ... و فیلم برداری و صفحه نمایش فول اچ دی ... قابلیت مولتی مدیا و کامیونیتی بهتر و از همه مهمتر قدرت پردازشی که سرعت دستگاه رو چند برابر افزایش میده ... من گوشی بهتر میخرم ... که بتونم حجم فایل ها و دیتا هام رو افزایش بدم ... گوشی بگیرم که تو یه عملکرد ... 1-2 دقیقه لنگ نزنه ... یا همون گالکسی با فیلم بردازی 4 K ... یا اون قلم فوق العادش که امکاناتی رو بهت میده که جاهای دیگه پیدا نمیکینی .... من ندیدم کسی بگه میخوام قلان گوشی رو بخرم ...روش انگری برد روون تر اجرا میشه ;;)
=))

پس به قول معروف زیادی حرف نزن!!!نمیخوام واژه دیگش رو بکار ببرم!!زبون حالیته؟!؟!؟چند روزه دارم میگم یارو فقط و فقط بخاطر سخت افزار هزینه میکنه میای میگی نرم افزار مهمه میگم بافلان گوشی ارزون قیمت میتونی نرم افزار رو بدست بیاری حالا برگشتی میگی سخت افزار مهمه!!!چند چندی با خودت؟؟؟
خدایا ببین با کیا دهن به دهن میشیم!!

موافق نیستم با حرفش.. اگه قرار بود که به خاطر گوشی ها فروش بیاد پایین پس فروش 3DS هم باید پایین میبود ولی همش داره بهتر میشه فروشش...مشکل از جای دیگست...

تفاوتش اینه که تو گوشیهامون عمرا یه بازی ای مثله tearaway داشته باشیم....

250px-Tearaway_boxart.jpg

البته از نظر تو angry bird go هم بازیه خیلی خوبیه..
بنظر من ناتی داگ وقتی angry bird go رو میبینه خندش میگیره چون کاری که ناتی داگ سال 99 تو کراش تیم ریسینگ انجام داده تو یه بازی امروزی میبینه...
rovio هیچ ایده ی خاصی به بازی اضافه نکرده و دقیقا کپی برداری از کراشه...
:))
عزیز من ، خود ناتی داگ ایده ی اون بازی رو از روی ماریو پیچونده بود
شما یک سر به mario kart کنسول SNES بزن متوجه حرفم میشی
اصلا خود کراش از روی ماریوی N64 پیچیده شده بود و وقتی هم اومد سونی چقدر به ماریو طعنه زد

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواهیم یکم علمی تر به قضیه نگاه کنیم و آمار فروش رو بررسی کنیم. من سعی کرده ام از سایت های معتبر برای آمار استفاده کنم.

با توجه به آمار منتشر شده در استاتیک برین فروش کلی فقط آیفن 5 بیش از 98 میلیون دستگاه بوده و بر اساس این منبع و این منبع فروش تلفن های هوشمند گالاکسی سامسونگ بیش از 110 میلیون دستگاه بوده و کاملا واضح است که فروش تلفن های هوشمند این دو برند معتبر از سال 2011 به بعد چیزی بیش از 200 میلیون دستگاه بوده است.

حال بر گردیم به فروش 3DS و ویتا !
طبق آمار منتشر شده فروش کنسول دستی 3DS بالغ بر 42.57 میلیون دستگاه بوده و فروش ویتا فقط 7.29 میلیون دستگاه بوده است که اصلا قابل مقایسه با تلفن های هوشمند نیست.

دلایل برتری فروش تلفن های هوشمند به کنسول ها رو ذکر کردم اما بهتر است نگاهی به نمودار زیر بیاندازیم

94837135608588967016.png

این نمودار فاصله فروش بین ویتا و 3DS را نشان میدهد و همانطور که کاملا مشخص است از دسامبر 2011 تا انتهای سال 2013 فاصله ی فروش 3DS به اندازه 32 میلیون دستگاه از ویتا پیشی گرفته است. اما به واقع چرا این اتفاق افتاده است؟ برای جواب این سوال بهتر است به جدول زیر توجه کنید

52196712330468185759.png

همانطور که این جدول نشان میده شروع کار ویتا بسیار خوب بود و بازیهای بسیار زیادی را در زمان لانچ کنسول ارائه کرد اما به مرور زمان تعداد بازیهای معرفی شده کمتر و کمتر شد و حتی بازیهای ارائه شده هم آنچنان بازیهای دندان گیری نبودند که بتوانند با رقبای خود در نینتندو رقابت کنند و در مقابل نینتندو با رائه تعداد بیشتر بازی و ارائه بازیهای بهتر توانست از رقیب خود پیشی بگیرد و این نشان میدهد بزرگترین مشکل سونی عدم پشتیبانی مناسب نرم افزاری از ویتا است.

من به عنوا یکی از طرفداران سونی امیدوارم شرکت سونی به جای اینکه بیاد گناه رو گردن تلفن های هوشمند و تبلت ها بندازه یه نگاهی به عملکرد خودش بکنه و نگران پیشی گرفتن 3DS باشه و با ارائه بازی های بهتر بتونه فاصله فروش خودش رو با 3DS به حداقل برسونه.

پس به قول معروف زیادی حرف نزن!!!نمیخوام واژه دیگش رو بکار ببرم!!زبون حالیته؟!؟!؟چند روزه دارم میگم یارو فقط و فقط بخاطر سخت افزار هزینه میکنه میای میگی نرم افزار مهمه میگم بافلان گوشی ارزون قیمت میتونی نرم افزار رو بدست بیاری حالا برگشتی میگی سخت افزار مهمه!!!چند چندی با خودت؟؟؟
خدایا ببین با کیا دهن به دهن میشیم!!

شما زیادی با دوستان تو این تاپیک بحث کردی ...قاطی کردی ... برو چند صفحه گذشته رو بخون ببین کی همچین حرفی زده بهت ... الکی توهم نزن :d

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواهیم یکم علمی تر به قضیه نگاه کنیم و آمار فروش رو بررسی کنیم. من سعی کرده ام از سایت های معتبر برای آمار استفاده کنم.

من به عنوا یکی از طرفداران سونی امیدوارم شرکت سونی به جای اینکه بیاد گناه رو گردن تلفن های هوشمند و تبلت ها بندازه یه نگاهی به عملکرد خودش بکنه و نگران پیشی گرفتن 3DS باشه و با ارائه بازی های بهتر بتونه فاصله فروش خودش رو با 3DS به حداقل برسونه.
دوست شما هی سعی میکنی بازار بازی های موبایل رو بروخ بکشی اینجا هم بچه ها هی میان واضح بهت میگن فروش بازی های موبایل بخاطر اینه که دست همه گوشی هست.طرف بخاطر بازی نمیره موبایل بخره.حداقل بیشتر جمعیت موبایل دار ها بخاطر بازی نرفتن موبایل بخرن که شما اینجا فروش گوشی رو مثال زدی.علمی یا غیر علمی اصلا مهم نیست.هرمدلیش بگی حرفت اشتباه هست.لطفا بیخیال شو بجاش درباره بازی های کنسول دستی مطلب بخون ویدئو ببین بعد کنارش بازی موبایل رو هم (همون AB که علاقه داری)ببین یا بازی کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.خیلی از کژوال گیمرها به بازی های موبایل بیشتر علاقه دارن.دوروبر همه هم زیاده.ولی اینها کژوال هستن درست نیست بخاطر علاقشون بگن بازی های موبایل خیلی خفن تر از کنسول دستیه.اینجا یه فرومی هست که بیشتر گیمر های واقعی داره برای همین هم بقیه حرفت رو قبول نکردن چون تا آخر قصه رو میدونن.میدونن بازی های موبایل در چه سطحیه.AB رو فقط یه کژوال گیمر یه بازیه خیلی خوب میدونه.رو موبایل چه بازیه انحصاریه داستانی هست که بشینی یه هفته پاش ؟بیشتر بازی های فکری و مینی گیم داره.دلیل سونی هم کاملا درسته.چون بیشتر مردم کژوال هستند و همین که یه بازی معمولی رو وقتی حوصلشون سر میره رو موبایلشون بازی کنن راضیشون میکنه ولی کنسول های دستی خیلی بازیاش گسترده تر هستند.(لطفا نگید پردازنده فلان داره برای گوشی میاد.درباره وضعیت الان داریم صحبت میکنیم.
دلیل فروش بازی های موبایل خیلی مشخصه.موبایل دست همه هست.تعداد موبایل دارها به همین خاطر زیاده.اگه همه هم VITA میخریدن مثل موبایل از همه طرف ساپورت میشد.

آخرین ویرایش:
شما زیادی با دوستان تو این تاپیک بحث کردی ...قاطی کردی ... برو چند صفحه گذشته رو بخون ببین کی همچین حرفی زده بهت ... الکی توهم نزن :d

باو تعادل عصبی نداری!:d
میگم سخت افزار مهمه کامنت من رو نقل قول کردی میگی چه ربطی داره؟!؟! و به نحو دیگه ای شما هم میگید سخت افزار مهمه!!:d
شما رو با اون یکی کاربر اشتباهی گرفتم اگه بهتون بر خورد عذر میخوام...

آخرین ویرایش:
نمیشه گفت گوشی و تبلت ها نقش نداشتن. اینو دقیقا نینتندو هم که فروش بیشتری داشته اعتراف کرده و پیش بینی فروش سال ۲۰۱۴ برای 3DS رو از ۱۸ میلیون به ۱۲ میلیون کاهش داده. سونی هم عمده ضربه ای که خورده واسه همین بوده اما کم کم داره روی ویتا کارای جدی میکنه.
من از چیزی که میترسم حذف شدن کنسول های دستیه. چون نمیتونم باور کنم بازار گوشی که اصلا مناسبت گیمینگ واقعی نیست این کنسول هارو محو کنه...

نمیشه گفت گوشی و تبلت ها نقش نداشتن. اینو دقیقا نینتندو هم که فروش بیشتری داشته اعتراف کرده و پیش بینی فروش سال ۲۰۱۴ برای 3DS رو از ۱۸ میلیون به ۱۲ میلیون کاهش داده. سونی هم عمده ضربه ای که خورده واسه همین بوده اما کم کم داره روی ویتا کارای جدی میکنه.
من از چیزی که میترسم حذف شدن کنسول های دستیه. چون نمیتونم باور کنم بازار گوشی که اصلا مناسبت گیمینگ واقعی نیست این کنسول هارو محو کنه...

بايد پذيرفت كه بازار موبايل تاثير خودشو گذاشته اما ديگه تاثيرش تا همينجاست بلاخره بازار كوچيك شده اما كامل از بين نميره و اين دو مقوله با هم به صورت مسالمت آميز به حيات خودشون ادامه ميدن

دوست شما هی سعی میکنی بازار بازی های موبایل رو بروخ بکشی اینجا هم بچه ها هی میان واضح بهت میگن فروش بازی های موبایل بخاطر اینه که دست همه گوشی هست.طرف بخاطر بازی نمیره موبایل بخره.حداقل بیشتر جمعیت موبایل دار ها بخاطر بازی نرفتن موبایل بخرن که شما اینجا فروش گوشی رو مثال زدی.علمی یا غیر علمی اصلا مهم نیست.هرمدلیش بگی حرفت اشتباه هست.لطفا بیخیال شو بجاش درباره بازی های کنسول دستی مطلب بخون ویدئو ببین بعد کنارش بازی موبایل رو هم (همون AB که علاقه داری)ببین یا بازی کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.خیلی از کژوال گیمرها به بازی های موبایل بیشتر علاقه دارن.دوروبر همه هم زیاده.ولی اینها کژوال هستن درست نیست بخاطر علاقشون بگن بازی های موبایل خیلی خفن تر از کنسول دستیه.اینجا یه فرومی هست که بیشتر گیمر های واقعی داره برای همین هم بقیه حرفت رو قبول نکردن چون تا آخر قصه رو میدونن.میدونن بازی های موبایل در چه سطحیه.AB رو فقط یه کژوال گیمر یه بازیه خیلی خوب میدونه.رو موبایل چه بازیه انحصاریه داستانی هست که بشینی یه هفته پاش ؟بیشتر بازی های فکری و مینی گیم داره.دلیل سونی هم کاملا درسته.چون بیشتر مردم کژوال هستند و همین که یه بازی معمولی رو وقتی حوصلشون سر میره رو موبایلشون بازی کنن راضیشون میکنه ولی کنسول های دستی خیلی بازیاش گسترده تر هستند.(لطفا نگید پردازنده فلان داره برای گوشی میاد.درباره وضعیت الان داریم صحبت میکنیم.
دلیل فروش بازی های موبایل خیلی مشخصه.موبایل دست همه هست.تعداد موبایل دارها به همین خاطر زیاده.اگه همه هم VITA میخریدن مثل موبایل از همه طرف ساپورت میشد.

دوست عزیز. من واقعا برای شما متاسفم که پست های منو کامل نخوندین و درست متوجه نشدین و میایید نظر میدین. من سعی نکردم بازیهای موبایل رو به رخ کسی بکشم. مشکل شما اینه که نسنجیده حرف میزنید.من کژوال نیستم و اون زمان که شما هنوز به دنیا نیومده بودی بنده کنسول آتاری داشتم و بازی میکردم و اندازه ی سن شما بازی کردم. اگر پست های من رو درست خونده بودی متوجه می‌شدی که من بازیهای کنسول رو به بازیهای تلفن هوشمند ترجیح میدم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or