تلفن های هوشمند و تبلت ها از دلایل اصلی در فروش کم PS Vita هستند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Vita-vs-mobile.jpg

کنسول دستی Playstation Vita از فروش خوبی برخوردار نیست و آرزوی سونی برای فروش بیشتر آن امری عادی است. آقای Fergal Gara از شرکت سونی انگلستان تلفن های هوشمند و تبلت ها رو مقصر اصلی می دانند و در رابطه با این موضوع گفته اند:
صادقانه بگویم ما آرزوی فروش بیشتری را برای ویتا داشته ایم. بازاری که PS Vita وارد آن شده بسیار پیچیده تر از چیزی است که برای آن طراحی و در نظر گرفته شده بود. بازی های موجود بر روی تبلت ها و موبایل بازار را تغییر داده اند و مردم نمی توانند دستگاه های زیادی را همزمان با خود حمل کنند. حقیقت متقاضیان تجربه ای که ویتا منحصرا ارائه می کند، به زیادی افرادی که به دنبال بازی های قابل حمل هستند نیست. چندکاره بودن تلفن های هوشمند و تبلت ها برای مردم همیشه جذابیت به همراه دارد.
نظر شما چیست؟
Via
VG247

خوب Vita يه كنسول شكست خوردست ديگه بحث سره چيه !!؟؟

3DS خيلي بهتره.ارزونتر+بازي هاي انحصاري عالي فراوان + سه بعدي و كلي امكانات ديگه كه Vita فاقد اونهاست !

من فکر میکنم قابلیت Remote Play که بین PS4 و Vita هست میتونه باعث افزایش فروش ویتا بشه. اما ویتا راه سختی رو در پیش داره چراکه خریداران ویتا اغلب گیمرها هستند ولی گوش های هوشمند نه و خریدار عام داره. به هر حال یک گیمر باید هم گوشی هوشمند داشته باشه هم ویتا (در صورت یاری جیب مبارک)

فکرشو بکنین یه گوشی با پردازنده tegra k1 با یک دسته وایرلس و فیش hdmi برای وصل کردن به tv:x:bighug:
پردازنده ها که قوی میشن شرکتای بازی سازیم بیشتر به سمت بازیای موبایل کشیده میشن
به نظر من که جای کنسولا رو هم میگیرن چه برسه به کنسولای دستی

من به جای سونی بودم ویتا رو بیخیال میشدم میرفتم xperia play 2 رو میزدم با کیفیت و قدرت فوق العاده...خیلیا گوشی رو فقط واسه بازی میگیرن این گوشی واسه اون دسته از آدما عالیه

خوب Vita يه كنسول شكست خوردست ديگه بحث سره چيه !!؟؟

3DS خيلي بهتره.ارزونتر+بازي هاي انحصاري عالي فراوان + سه بعدي و كلي امكانات ديگه كه Vita فاقد اونهاست !

این کلی امکانات دیگر چیزیه که چشم بصیرت میخواد که شوما داری و ما نداریم.

فکرشو بکنین یه گوشی با پردازنده tegra k1 با یک دسته وایرلس و فیش hdmi برای وصل کردن به tv:x:bighug:
پردازنده ها که قوی میشن شرکتای بازی سازیم بیشتر به سمت بازیای موبایل کشیده میشن
به نظر من که جای کنسولا رو هم میگیرن چه برسه به کنسولای دستی

من به جای سونی بودم ویتا رو بیخیال میشدم میرفتم xperia play 2 رو میزدم با کیفیت و قدرت فوق العاده...خیلیا گوشی رو فقط واسه بازی میگیرن این گوشی واسه اون دسته از آدما عالیه

دوست عزیز. یک تلفن هوشمند هدف اولش ارائه یک سیستم ارتباطی موفق هست چه از طریق صدا چه از طریق دیتا. بنابراین تمام امکانات سخت افزاریش رو بر این اساس تنظیم میکنه و مسلما وسیله ای مثل ویتا که اختصاصی برای بازی طراحی شده یک سر و گردن از بزرگان صنعت تلفن‌های هوشمند جلوتر است. هنوز که هنوزه تلفن‌های هوشمند نمی توانند بازی های بی نظیری مثل GoW که روی PSP بود رو توی رویاهای خودشون هم ببینند.

استدلال نکنید خواهشا !
من الان گوشیم جیلبریک نیست وقتی یه چیز خیلی خوبی نظرمو جلب کنه بخاطرش گیفت کارد میخرم !
موقعیم که ویتا داشتمم کلی PSN CARD خریدم ! دلیلش اینا نیست داداش !

من فانتزی ایران رو گفتم.
خودمم منتظر هک هستم

تا حالا که بازی روی گوشی نیومده که بتونه از نظر گرافیکی رقیبی واسه ویتا باشه ... هر سال هم میگن فلان چیپ و ... قراره بیاد رو گوشی ها و در کنسولهای دستی تخته شه !!!
ویتا یه کنسول دستی فوق العادس و اشتباه بعضی ها اینه که توقع دارن مثل ps3 هر ماه کلی بازی واسش بیاد و همه هم aaa.

دوست عزیز. یک تلفن هوشمند هدف اولش ارائه یک سیستم ارتباطی موفق هست چه از طریق صدا چه از طریق دیتا. بنابراین تمام امکانات سخت افزاریش رو بر این اساس تنظیم میکنه و مسلما وسیله ای مثل ویتا که اختصاصی برای بازی طراحی شده یک سر و گردن از بزرگان صنعت تلفن‌های هوشمند جلوتر است. هنوز که هنوزه تلفن‌های هوشمند نمی توانند بازی های بی نظیری مثل GoW که روی PSP بود رو توی رویاهای خودشون هم ببینند.
اگه بخوای اینطوری فکر کنی که دوربینم نباید رو موبایل بزاری...بریم سراغ 10 ساله پیش نوکیا 1100
وقتی که پردازنده ها قوی بشه استقبال بازی سازا هم زیاد میشه از این پلتفرم...کی فکرشو میکرد gta sanandreas یه روز بتونه رو گوشی ببینه

اگه بخوای اینطوری فکر کنی که دوربینم نباید رو موبایل بزاری...بریم سراغ 10 ساله پیش نوکیا 1100
وقتی که پردازنده ها قوی بشه استقبال بازی سازا هم زیاد میشه از این پلتفرم...کی فکرشو میکرد gta sanandreas یه روز بتونه رو گوشی ببینه

بحث اینطوری فکر کردن نیست. بحث اینه که هدف اول تلفن هوشمند برقراری یک ارتباط با کیفیت و مطمئن هست. یعنی شما بتوانی همزمان ارتباط صوتی و تصویری داشته باشی و توی اینترنت گشت بزنی. ایمیل ها و پیام هات رو چک کنی. لحظات مختلفی رو ثبت کنی و اونو با دوستات به اشتراک بگذاری و ... و در این کنار بتونی به Entertainment دلخواهت هم بپردازی. مثلا بازی کنی و ویدئو تماشا کنی و موزیک گوش بدی.

همه چیز که پردازنده نیست دوست من ! همین مثالی که خود شما زدید، کدام تلفن هوشمندی رو پیدا میکنی که کیفیت عکاسی دوربینش مثل کیفیت عکاسی دوربین های حرفه ای باشه؟ یا کیفیت فیلم برداریش مثل کیفیت فیلم برداری حرفه ای؟ همین قضیه برای حالت بازی هم صدق میکنه.

حرف من این نیست که تولید کننده ها نمی تونند گوشی هوشمندی بسازند که کیفیت خیلی بالایی توی بازی داشته باشه بلکه حرف من اینه که تلفن هوشمند یک وسیله همه منظوره هست و اگر بخواد هر کدام از قابلیت هاش رو به کیفیت یک وسیله تک منظوره مثل دوربین و کنسول بازی برسونه اونوقت قیمتش آنقدر زیاد میشه که دیگه کسی سمت خرید همچین وسیله ای نمیره و مهمترین تفاوت وسیله های تک منظوره و همه منظوره همینجاست و مهمتریت فاکتور هم برای تولید کننده قیمت محصول تولید شده است.

- - -ویرایش - - -

اینکه چرا فروش گوشی های هوشمند (مخصوصا به لطف سیستم عامل سورس باز اندروید) از کنسول های دستی جلو زده رو هم قبلا در جای دیگه ای گفته بودم.
خریداران تلفن‌های هوشمند عام هستند. یعنی از هر قشری شما در نظر بگیرید تمایل به خرید یک تلفن هوشمند همه منظوره داره ولی این قضیه برای یک کنسول دستی مثل ویتا یا 3DS صدق نمی کنه چرا که این دستگاه ها خریداران خاص خودشون رو دارن و بنابراین با وجود یک تلفن هوشمند فقط و فقط یک گیمر حرفه ای و کسی که واقعا عشق بازی داره یک کنسول بازی قابل حمل میخره و خیلی افراد حتی اونایی که به بازی علاقه دارند (البته علاقه دارند ولی عشق بازی ندارند!) هم ترجیح میدهند وسیله ای بخرند که علاوه بر بازی کردن بتونند باهاش فیلم نگاه کرده ، موسیقی گوش کنند و بتوند با دوستانشون در تماس باشند و این یعنی آمار فروش تلفن‌های هوشمند بالاتر از کنسول‌های قابل حمله ولی دلیل بر این نیست که کیفیت برتری نسبت به اونا داره.

برای یک عاشق بازی و یک گیمر حرفه ای هیچ وسیله ای نمیتونه جای کنسول بازی رو بگیره

تا حالا که بازی روی گوشی نیومده که بتونه از نظر گرافیکی رقیبی واسه ویتا باشه ... هر سال هم میگن فلان چیپ و ... قراره بیاد رو گوشی ها و در کنسولهای دستی تخته شه !!!
ویتا یه کنسول دستی فوق العادس و اشتباه بعضی ها اینه که توقع دارن مثل ps3 هر ماه کلی بازی واسش بیاد و همه هم aaa.

کی گفته بازی نیومده که نتونه با ویتا رقابت کنه ؟ اصلا فرض بگیرم که نیومده و حرف شما هم درسته .
چرا این پورتایی که رو ویتا میشن انقدر دربو داغونن !؟ متالگیر رو که دیدی رو ویتا پورت کردن ؟ اونم افت فریم داره ؟ عوضش اینور رو گوشیا gta sa ( که فعلا معلوم نیست اصلا برای ویتا بیاد یا نه ) رو گوشیا خیلی نرم و روون اجرا میشه ! حی تیک هم نمیزنه ! ( آپشن گرافیکشم میتونی تا ته بذاری که دورنما و سایه ها و رزولوشنو دستکاری کنی که من رو نوت 10.1 تمام آپشنا رو روی آخر گذاشتم و نهایت لذتو بردم ! ) اینم از پورتا !
کسی انتظار نداره ماهی 6 تا بازی بیاد . یه بازی بیاد , ولی درست و حسابی باشه ! ( حتی اگه پورت باشه )
البته اینایی که گفتم تا حدودی به ضعف سازنده بر میگرده تا ویتا .

کی گفته بازی نیومده که نتونه با ویتا رقابت کنه ؟ اصلا فرض بگیرم که نیومده و حرف شما هم درسته .
چرا این پورتایی که رو ویتا میشن انقدر دربو داغونن !؟ متالگیر رو که دیدی رو ویتا پورت کردن ؟ اونم افت فریم داره ؟ عوضش اینور رو گوشیا gta sa ( که فعلا معلوم نیست اصلا برای ویتا بیاد یا نه ) رو گوشیا خیلی نرم و روون اجرا میشه ! حی تیک هم نمیزنه ! ( آپشن گرافیکشم میتونی تا ته بذاری که دورنما و سایه ها و رزولوشنو دستکاری کنی که من رو نوت 10.1 تمام آپشنا رو روی آخر گذاشتم و نهایت لذتو بردم ! ) اینم از پورتا !
کسی انتظار نداره ماهی 6 تا بازی بیاد . یه بازی بیاد , ولی درست و حسابی باشه ! ( حتی اگه پورت باشه )

ویتا هنوز اول راهه و خیلی از تولید کننده ها هنوز از تمام قابلیت های ویتا استفاده نکرده اند و مطمئن باشد آینده ی ویتا آینده ی خوبی هست ولی باز هم تاکید میکنم به هیچ وجه نمیتونه از لحاظ فروش با تلفن‌های هوشمند رقابت کنه

مشکل شما اینه که فکر میکنید هر بازی که قراره مشترک بیاد رو اندروید و ویتا مثل هم هستند..همین Most Wanted ویتا رو شما بازی کردی؟ باسه آندروید رو چی ؟ کلا گیم پلی بازی و مراحل مثل نسخه کنسولی هست رو ویتا و امکاناتاش بسیار زیاد تر ولی رو آندروید اصلا اینجوری نیست.

من gta رو روی آندروید بازی کردم و مطمئن باش شما اگر GTA روزی روی ویتا بیاد کلهم یک سرو گردن از آندروید بالاتره..چرا ؟ چون بازی باید 40 دلار ارزش داشته باشه نه 5 6 دلار ! مثل Most wanted

جفتشونو بازی کردم
ربطیم به این چیزا نداره .
با نتیجه گیری حرف شما به این نتیجه میرسیم که ANGRY BIRDS انقدر ارزش داره که 30 40 دلار پاش بدی ! ( نسخه ویتا تو استور سونی )
اینا فقط به هزینه ساخت و یه سری موارد کوچیک دیگه مربوطه نه اینکه طرف بگه ارزش بازی من زیاده پس من 100 دلار میفروشمش

این کلی امکانات دیگر چیزیه که چشم بصیرت میخواد که شوما داری و ما نداریم.
هه هه....اولا جاش نیست دوما دیدن miiverseو swapnote و nintendovideo و خیلی کارای دیگه که حتی اسمارت فون ها هم ندارن چه برسه به ویتا چشم بصیرت نمیخواد 2 دقیقه وقت و گوگل که هست!

- - -ویرایش - - -

مشکل شما اینه که فکر میکنید هر بازی که قراره مشترک بیاد رو اندروید و ویتا مثل هم هستند..همین Most Wanted ویتا رو شما بازی کردی؟ باسه آندروید رو چی ؟ کلا گیم پلی بازی و مراحل مثل نسخه کنسولی هست رو ویتا و امکاناتاش بسیار زیاد تر ولی رو آندروید اصلا اینجوری نیست.

من gta رو روی آندروید بازی کردم و مطمئن باش شما اگر GTA روزی روی ویتا بیاد کلهم یک سرو گردن از آندروید بالاتره..چرا ؟ چون بازی باید 40 دلار ارزش داشته باشه نه 5 6 دلار ! مثل Most wanted
اگه و اگه اگه بخوای بگی من میگم gta iv اگه رو smartphone بیاد فلان میشه.......
پس با چیزایی که هست مثال بزن نه چیزایی که حتی معلومم نیست!

- - -ویرایش - - -

ویتا هنوز اول راهه و خیلی از تولید کننده ها هنوز از تمام قابلیت های ویتا استفاده نکرده اند و مطمئن باشد آینده ی ویتا آینده ی خوبی هست ولی باز هم تاکید میکنم به هیچ وجه نمیتونه از لحاظ فروش با تلفن‌های هوشمند رقابت کنه
دقیقا!
مشکل اینجاست که دو ساله اوله راهه!

هه هه....اولا جاش نیست دوما دیدن miiverseو swapnote و nintendovideo و خیلی کارای دیگه که حتی اسمارت فون ها هم ندارن چه برسه به ویتا چشم بصیرت نمیخواد 2 دقیقه وقت و گوگل که هست!

- - -ویرایش - - -

اگه و اگه اگه بخوای بگی من میگم gta iv اگه رو smartphone بیاد فلان میشه.......
پس با چیزایی که هست مثال بزن نه چیزایی که حتی معلومم نیست!

- - -ویرایش - - -

دقیقا!
مشکل اینجاست که دو ساله اوله راهه!

خب شما چند تا از موارد ضعف و قوت و امکانات ویتا رو هم برای ما توضیح میدید و مقایسشون میکنید ... ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or