Sweet Lucifer
کاربر سایت
موقعی که این اتفاق میفته دمای سی پی یو و گرافیکو چک کن ببین چند درجه است.سلام
من یک مشکلی با لپتاپم پیدا کردم اینکه هر بازی پلی میدم بعد از حدود ۱۰ دقیقه بازی کردن fps میاد پایین تا حدود ۱۹ - ۲۰ و چند ثانیه میمونه بعد دوباره بر میگرده به حالت عادی ( به طور مثال horizon zero dawn با حدود fps ۷۰ -۸۰ بازی می کنم بعد یهو fps میاد پایین تا حدود ۲۰ بعد چند ثانیه ۲۰ میمونه دوباره میره بالا تا ۸۰ ) کسی این مشکلو داشته یا میدونه مشکل از چیه ؟ مدل لپتاپ asus rog g712lw
موقعی که fps dropمیشه دمای سی پی یو و گرافیگ هر دو حدود ۱۰ درجه میاد پایین بعد که fps درست میشه دما هم به حالت قبل برمیگردهموقعی که این اتفاق میفته دمای سی پی یو و گرافیکو چک کن ببین چند درجه است.
من تخصصی ندارم ولی طبق اطلاعاتی که دارم احتمالا سی پی یوت throtlling انجام میده. یعنی وقتی دستگاهت به یه درجه مشخصی از دما میرسه، به صورت اتوماتیک شروع میکنه به کاهش قدرت پردازشی و توان مصرفی خودش تا دما کاهش پیدا کنه، وقتی دما کاهش پیدا کرد دوباره برمیگرده به قدرت اصلیش. برا این که مشکلت حل بشه، دو تا راهه، یکی این که throttling رو کلا از کار بندازی که زیاد توصیه نمیشه (طولانی مدت ممکنه دچار مشکل بشه سیستمت) یکیم اینکه طبق سی پی یوت و مدل لپ تاپت، سرچ کنی و آندرولتینگ (under volting) انجام بدی تا این مشکل افت پرفورمنست حل بشه.موقعی که fps dropمیشه دمای سی پی یو و گرافیگ هر دو حدود ۱۰ درجه میاد پایین بعد که fps درست میشه دما هم به حالت قبل برمیگرده
حتما درایور گرافیک رو با نرم افزار ddu پاک کنید و اخرین ورژن رو از سایت انویدیا بگیرید و نصب کنید(اگه هم اخریشه حتما یه ورژن قدیمیتر رو تست کنید)سلام
من یک مشکلی با لپتاپم پیدا کردم اینکه هر بازی پلی میدم بعد از حدود ۱۰ دقیقه بازی کردن fps میاد پایین تا حدود ۱۹ - ۲۰ و چند ثانیه میمونه بعد دوباره بر میگرده به حالت عادی ( به طور مثال horizon zero dawn با حدود fps ۷۰ -۸۰ بازی می کنم بعد یهو fps میاد پایین تا حدود ۲۰ بعد چند ثانیه ۲۰ میمونه دوباره میره بالا تا ۸۰ ) کسی این مشکلو داشته یا میدونه مشکل از چیه ؟ مدل لپتاپ asus rog g712lw
فک کنم راحت ترین راهش با فلش مموری و نرم افزار رفوس باشه که باید یه کامپیوتر دیگه در دسترس داشته باشی تا ردیفش کنی.دوستان یه لپتاپ لنوو سفارش میدم که نه درایو نوری داره نه ویندوز نصب شده
حالا بعد اینکه رسید داستم چطور میتونم ویندوز رو نصب کنم ؟