تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام به همگی من یک مشکل ناگهانی برای سیستمم پیش اومده که دلیلش رو نمیتونم پیدا کنم.
من داشتم گیم میزدم که ناگهانی سیستم خاموش شد اولش فکر کردم برق رفته اما دیدم نه ریست شده فقط اما سیستم که بالا اومد ویندوز بالا اومد وقتی پسورد رو وارد کردم دوباره ریست کرد و مجبور شدم سیستم رو خاموش کنم برای چند دقیقه و ویندوز کامل بالا اومد در تست دوباره من هر گیمی که رو که باز کنم بعد چند دقیقه سیستم ریست میشه برای همین هم gpu رو استرس تست گرفتم سیستم کرش نکرد و cpu رو هم استرس تست گرفتم باز هم مشکلی پیش نیامد به نظرتون مشکل کجا هست و این که امکانش هست مشکل از پاور باشه ؟ حتی cpu و gpu با هم استرس تست گرفتم سیستم چیزی نشون نداد اما برای اخرین بار یک تستی که گرفتم داخل بازی شدم و با برنامه خود کارت سرعت فن رو turbo گذاشتم و باز ریست شد
مشخصات سیستم :
مادربرد : gigabyte z370 hd3
گرافیک : gigabyte 1080 gtx
سی پی یو : i5-8400
پاور : cooler master mwe 750 gold
مشکل میتونه از ram باشه
بهتره رم هاتون رو ماژول به ماژول با Memtest تست کنید !

• Like
Reactions: RoCoCo
چند صفحه قبل هم نوشتم که لبتابم که مدل G731GV ASUS هست حین کار سنگین مثل بازی و فیلم 4K هنگ میکنه تا این که دادم آواژنگ اونا میگن مشکا از داغ کردن بیش از حد CPu و احتمالا مشکل هارد SSD هست برای تعمیرش هم 6 میلیون میخوان ولی میگن کاملا 50 50 هست و حتی ممکنه دیگه لبتابت روشن نشه که در این صورت مسئولیتی متوجه مت نیسن شما جای م بودین قبول میکردین؟

چند صفحه قبل هم نوشتم که لبتابم که مدل G731GV ASUS هست حین کار سنگین مثل بازی و فیلم 4K هنگ میکنه تا این که دادم آواژنگ اونا میگن مشکا از داغ کردن بیش از حد CPu و احتمالا مشکل هارد SSD هست برای تعمیرش هم 6 میلیون میخوان ولی میگن کاملا 50 50 هست و حتی ممکنه دیگه لبتابت روشن نشه که در این صورت مسئولیتی متوجه مت نیسن شما جای م بودین قبول میکردین؟
دمای سی پی یوت چنده؟ سی پی یوت چیه؟

• Like
Reactions: Reza779
فک نکنم این دما غیر عادی باشه.
نگاه کن گرافیک هم از 50 تا 80 متغییر بود ولی وقتی هنگ میکرد به قدر ی لبتاب گرم میشد باید 5 دقیه باید صبر میکردم تا روشن بشه!!! شما نظر خاصی نداری که مشکل ممکنه از کجا باشه ( چند جا هم خمیر سیلکون هم استفاده کردن برام ولی فایده نداشت)

نگاه کن گرافیک هم از 50 تا 80 متغییر بود ولی وقتی هنگ میکرد به قدر ی لبتاب گرم میشد باید 5 دقیه باید صبر میکردم تا روشن بشه!!! شما نظر خاصی نداری که مشکل ممکنه از کجا باشه ( چند جا هم خمیر سیلکون هم استفاده کردن برام ولی فایده نداشت)
اگه میتونی از یه جا یه ssd پیدا کن، ssd رو عوض کن ببین چی میشه.

• Like
Reactions: Reza779
اگه میتونی از یه جا یه ssd پیدا کن، ssd رو عوض کن ببین چی میشه.
الان که تهرانه کامپیوتر ایران.... امروز باهاشون تماس گرفتم در عین ناباوری من گفتند گرافیک هیچ مشکلی نداره( لبتاب تو کارهای گرافیکی مث بازی و فیلم 4k دچار مشکل میشد) و مشکل از شل شدن پایه های CPU هست و می‌خوان SSD رو هم به کل عوض کنند ۶ تومن هم میگیرن...

سلام دوستان من امروز متوجه یه چیز شدم:

سیستم رو دو هفته است راه اندازی کردم. فقط دوبار تونستم بشینم پای سیستم یکبار دفعه اول که بعد از نصب ویندوز روش یه بازی نصب کردم و دو ساعت بازی کردم.

الان دفعه دومی هست که سیستم رو روشن میکنم ولی امروز متوجه شدم که رم رو فرکانس 2133 هستش!

وقتی Task manager رو باز میکنم زده رم 2133 مگاهرتز!

در حالی که رم من 3200 مگا هرتزی هست. مادربرد PRIME B560M-A هست و پردازنده 11400 معمولی.

تو مشخصات مادربرد که سرچ کردم زده در حالت غیراوکلاک 3200 رو ساپورت میکنه. رم هم که 3200 هست و پردازنده هم که 3200 هست!

پس چرا سیستم داره 2133 نشون میده و روی 3200 تنظیم نشده؟

سلام دوستان من امروز متوجه یه چیز شدم:

سیستم رو دو هفته است راه اندازی کردم. فقط دوبار تونستم بشینم پای سیستم یکبار دفعه اول که بعد از نصب ویندوز روش یه بازی نصب کردم و دو ساعت بازی کردم.

الان دفعه دومی هست که سیستم رو روشن میکنم ولی امروز متوجه شدم که رم رو فرکانس 2133 هستش!

وقتی Task manager رو باز میکنم زده رم 2133 مگاهرتز!

در حالی که رم من 3200 مگا هرتزی هست. مادربرد PRIME B560M-A هست و پردازنده 11400 معمولی.

تو مشخصات مادربرد که سرچ کردم زده در حالت غیراوکلاک 3200 رو ساپورت میکنه. رم هم که 3200 هست و پردازنده هم که 3200 هست!

پس چرا سیستم داره 2133 نشون میده و روی 3200 تنظیم نشده؟
مشکلی نیست این پیش فرض هست،باید از تو بایوس xmp رو فعال کنید.کاری هم نداره همون صفحه اول بایوس گزینه xmp که فعالش میکنید و بعد هم سیو میکنید میاد بیرون.

• Like
Reactions: Frycry666
دوستان من با HW monitor وقتی CPU رو میبینم همش روی 2394 مگاهرتز هست حتی وقتی توی محیط ویندوز هستم
آیا لازمه همیشه روی این عدد باشه؟
مدل 10400F

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or