تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اگه آکبند خریدی باید داشته باشه
روی جعبه هم معمولا میزنه چه کابل هایی همراه با پاور داخل جعبه هستش

اون سایت من ازش خرید کردم و مشکلی نداشتم ولی حدود یکسال پیش بوده خریدم

این قضیه کسری کابل های پاور های ماژولار روی پاور های کارکرده رایج هست چون وقتی سیستم اسمبل میکنن به اندازه نیاز کابل مصرف میکنن و مابقی کابل برای نظم بهتر کیس نمیبندن

خریدار هم کابل هارو یه جا میندازه گم میشه موقع فروش کسری کابل دارن معمولا
دست دو گرفتم، قرار بود کابل‌ها کامل باشن، الآنم پس بدم نمی‌تونم با اون قیمت چیزی بگیرم از طرفی سیستمم خاموش مونده و خیلی معطل می‌شم. دمت گرم تجربه خریدت رو گفتی، فردا سفارش می‌دم ان‌شاءالله کابل درست بفرستن.

درود
من خرید کردم کابل gpu ولی چیزی ک برام فرستادن با کابل ارجینال متفاوت بود سوال کردم از فروشنده جوابمو نداد و منم نگران سوختن قطعات بودم و در نهایت از وسط قیچیش کردم و شبیه نمونه ای ک داشتم اتصال هارو اصلاح کردم هرچند بعدا پیام دادند و گفتن ک اتصال ها اوکی بوده و من بیخود نگران بودم و نیاز ب همچین کاری نبوده
شما هم میتونی خودت هر کابلی ک ب سوکت های پاورت میخوره بگیری و ب همین شکل اصلاح کنی البته مشکل اینجاست شما نمونه اشو نداری ولی احتمال زیاد شماتیکش تو نت موجود باشه. حتما جنس با کیفیت بگیرید
من رفته بودم بازار فکر کردم میتونم پیدا کنم راحت کابل رو، نمی‌دونستم ماجرای پاورهای ماژولار چیه، فکر می‌کردم خوبیشون اینه کابل خراب بشه می‌تونی راحت عوض کنی! زهی خیال باطل. درس عبرتی شد برام.

دست دو گرفتم، قرار بود کابل‌ها کامل باشن، الآنم پس بدم نمی‌تونم با اون قیمت چیزی بگیرم از طرفی سیستمم خاموش مونده و خیلی معطل می‌شم. دمت گرم تجربه خریدت رو گفتی، فردا سفارش می‌دم ان‌شاءالله کابل درست بفرستن.

من رفته بودم بازار فکر کردم میتونم پیدا کنم راحت کابل رو، نمی‌دونستم ماجرای پاورهای ماژولار چیه، فکر می‌کردم خوبیشون اینه کابل خراب بشه می‌تونی راحت عوض کنی! زهی خیال باطل. درس عبرتی شد برام.

پاور های کارکرده یکم ریسک خرابی هم دارن
اگه کارت گرافیک پر مصرف داری خیلی احتیاط کن که پاور سالم باشه

چون اطلاعات کافی نداری بهتر بود آکبند میخریدی ولی الان که دیگه گرفتی مراقب باش خسارت نبینه قطعات کیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or