تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام. به مشکل جدی ولتاژ و دمای سی پی یو برخورد کردم. مادربوردم H770 - Plus و CPU Intel Corei5 13600 KF هست و اجازه ی تغییر ولتاژ و کلا اورکلاک آنچنانی نمیده.

راه حل چیه؟ کسی تجربه داشته؟

سلام. به مشکل جدی ولتاژ و دمای سی پی یو برخورد کردم. مادربوردم H770 - Plus و CPU Intel Corei5 13600 KF هست و اجازه ی تغییر ولتاژ و کلا اورکلاک آنچنانی نمیده.

راه حل چیه؟ کسی تجربه داشته؟
من شاید اشتباه کنم، ولی شما وقتی H770 داری مادربورد به شما اجازه تعویض کلاک و اورکلاک نمیده. در حد xmp رم یا اندرولت شاید اونم خیلی محدود. سریه Z باید تهیه کنید برای این کارا.

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
من شاید اشتباه کنم، ولی شما وقتی H770 داری مادربورد به شما اجازه تعویض کلاک و اورکلاک نمیده. در حد xmp رم یا اندرولت شاید اونم خیلی محدود. سریه Z باید تهیه کنید برای این کارا
مشکلات مختلفی دارم که هنوز ریشه این مشکلات رو پیدا نکردم، اخرین کاری که میخوام بکنم، کوچ به ویندوز 11 هست.

حدود 2-3 ماهی هست که من متوجه شدم، شاید هم بوده به چشمم نیومده، یه سری لگ ها و استاترینگ عجیب غریبی می گرفتم.
دو سه روز پیش فهمیدم که موقعی که این لگ ها اتفاق میافته، اول اینکه معمولا موقعی هست که سیستم زیر بار زیاد نیست! یعنی مثلا حتی پنجره ی msconfig رو هم میخواستم باز کنم، یهو لگ میزد.
بعد تسک منیجر رو باز کردم میدیدم، تو اون لحظات سی پی یو یهو از 5-10 درصد، میشه 100%، اصطلاحا CPU Spike رخ میداد.

------------------------------------------------------------------------
بله درسته، در حد محدود هست، ولی دقیقا پریشب متوجه شدم که وقتی XMP فعال باشه، میشه یه چیزهایی رو تغییر داد و عدد داد.
من نمیدونستم یه اتفاق خیلی مسخره ای رخ داد، اینکه داخل فیلدشون نوشته بود Auto و رنگش جوری بود که انگار دست نمیشد زد. ولی روش کلیک میکردی، عدد میزدی، اونو وارد میکرد.

تقریبا یه دو سه روزی اینشکلی سرکار بودم
----------------------------------------------------------------------------------------
با اینحال،
ولی مشکلم با پایین آوردن ولتاژ هم حل نشده ظاهرا مشکل چیز دیگه ایه، شاید هم مشکل ساده ای باشه که مثلا به واسطه ی ویندوز قدیمی و آپدیت نبودن باشه
فعلا دو تا گزینه از تنظیمات ولتاژ رو با نرم افزار XTU آوردم پایین که فشار کمتری به سیستم بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or